Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 25
sensibila spune:
sorinake - multa bafta azi, insa foliculul este deja mare ! Cred ca oricum o sa iti faca injectia si sa faci IA. Iti doresc sa fie bine.
e in burtica
+14
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
luminita42 spune:
Succes din toata inima fetelor care sunteti inainte de inseminare!!!
Eu z8, post-inseminare, va zic si voua prin ce am trecut eu in zilele astea: in noaptea ce-a urmat inseminarii am avut dureri in parte stg. unde am avut unicul folicul. Temperatura bazala a fost ciudata, s-a caznit vreo doua zile sa creasca (a crescut 0,2 grade, a dat inapoi 0,1 grade, si apoi a fluctuat intre 36,80 si 37,04. Din z5 sta la nivel inalt 36,95-37,04.
In ziua 5, o usoara tensiune sani, in z6 pe seara au inceput brusc sa ma doara sanii mai tare. Acum in z8 nu ma mai dor asa tare, dar a inceput sa ma doara burta un pic, ca o sensatie de menstruatie, dar mai atenuata.
Nu stiu ce sa zic, nu prea pot sa -mi pun mari sperante in simptomele astea, mai ales ca iau utrogestan vaginal, vreo 6 pe zi. Imi da si o somnolenta grozava, sau o fi de la vreme!!? E cineva intr-o situatie similara fetelor (adica dupa inseminare)?... Sunt curioasa cum este pentru voi, ce simtiti?...
Looana spune:
luminita42 somnolenta e de la Utrogest ....iar sintomele care le ai s-ar putea sa fie de bine ma refer la durerea de burta ca CM.Si eu am avut asa ceva cind am facut Fiv dupa transfer .Ma tinut asa vre-o saptamana buna si am avut si intepaturi de 2 ori care se spune ca ar fi fost de la prindere,numai ca la mine nu sa mai dublat bhcg dupa confirmare deci in saptamana a 5 sa oprit....
Bafta mult si sa fie cu mult noroc

Looana
luminita42 spune:
Looana, multumesc de raspuns, e frumos sa auzi incurajari!..:-))
Nu-mi pun mari sperante, la varsta mea, ca asa e mai sanatos, sa fii pozitiva dar si realista, in acelasi timp!... Am hotarat sa fac o schema de 1-2 inseminari si pe urma cine stie o sa incerc si FIV, depinde, o sa vad, ca mi-e cam frica...Incerc si eu acum cat mai e timp si tare mult as vrea sa se intample...
Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa pentru tine, sa-ti dea D-zeu noroc in urmatoarele incercari!!!!
sabine spune:
luminita
eu am facut duminica a doua inseminare.Am varsta apropiata de a ta...40 de abea facuti cu diferenta ca nu am nici un copil.Eu zic ca avem si noi sanse.Am atatea exemple in jurul meu.In occident majoritatea fac copii dupa varsta de 40 ani ca pana atunci se distreaza.Noi de ce nu am avea sanse doar nu suntem noi cele mai batutede soarta.Sa gandim pozitiv, sa credem in D-zeu si asta e suficient credd....bine inafara de faptul ca trebuie sa umblam pe la medic cam des.Dar asta este.daca asta dorim sacrificiile nu sunt mari.
sabine
danutza27 spune:
Buna fetelor
Luminita eu sunt la a-12 zi dupa inseminare.
In ziua 8-a am avut ceva dureri de burta ca atunci cand trebuie sa vina CM.si atat pe urma nu am mai avut nimic.
Dar de ieri a inceput sa am dureri de spate , greturi am dar din cate mi s-a mai spus si mie apar de la pastile(eu iau arefam-progesteron),
Te pupik si mult noroc si sa ploua cu burtici in toamana asta.
peta spune:
bafta multa fetelor, va sustin si eu de aici, de pe banca de rezerve 
luminita42 - bine ai venit, iti doresc sa fie o luna norocoasa. Sa ne tii la curent.
eu am facut si pregnyl si gonasi. Pregnylul l-am facut intotdeauna la clinica (asa s-a nimerit) si mi l-au facut intramuscular, dar nu m-a durut. Depinde si de cat de repede il injecteaza, daca il fac mai incet nu doare. Gonasi l-am facut singura in burta si nu a durut de loc. Se crede ca in medie la 36 de ore de la injectie se declanseaza ovulatia, dar am inteles ca totusi e destul de relativ...
luminita42 spune:
sabine, m-ai facut sa zambesc, ai mare dreptate, bafta din toata inima!...stiu ca nu sunt singura, dar tot am asa un regret ca nu am inceput 1-2 ani mai devreme cu investigatiile!
ce sa fac, nu s-a putut, asa au fost conditiile mai ales ca m-am recasatorit acum vreo trei ani (la 39 ani), dupa vreo 16-17 ani de trait cu statutul de "divortata"!
danutza, esti asa aproape de rezultat, sa fie cu noroc !!!
peta mersi mult de urarile de bun venit!!
Sper sa-mi treaca si mie durerile astea surde ca de menstruatie! fetelor, ca venii vorba de utrogestan eu iau vaginal vreo 6, in trei prize si mie, cel putin imi cam da de toate: azi de ex. tensiune sani,somnolenta, ceva lipsa de pofta de mancare, ca o greata, plus ca am inceput sa dau semne de iritatie locala, stiti voi..
cam asta e, e greu pentru ca sunt tentata sa le iau drept semne bune, dar pe urma tot eu ma calmez ca-s doar efectele progesteronului.
Pupaturi pentru toate fetele!
sabine spune:
Luminita
dupa prima inseminare la o saptamana au inceput sa ma doara si pe mine sanii.M-a tinut vre-o 5 zile dupa care mi-a trecut.Dureri de burta am avut aproape in fiecare zi iae eu speram ca sunt de fixare.Nu a fost sa fie.Somnolenta sunt si am fost si eu de la progesteron ovule. Medicul meu a spus ca durerile de burta sunt normale dupa inseminare.Ceea ce trebuie sa facem noi e sa fim relaxate si sa nu ridicam nimic greu. Cam asta este.
sabine