Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 21
peta spune:
sorinake, bafta multa!
Stiu cum e cu inchiderile astea...si pe mine ma prind exact in perioada fertila si sunt mereu stresata atat de munca cat si de faptul ca trebuia mereu sa plec de la birou ca sa ajung la doctor unde stateam ca pe ghimpi cu gandul la munca...
viss spune:
peta, sorinake..va inteleg.viata noastra s-a schimbat."inainte si dupa era noastra" sau "inainte si dupa dorinta de a avea copil"..la mine e si mai haios, ptr ca sunt medic rezident, lucrez in spital cu pacienti si..la 11 trebuie sa plec la ecografie.ptr ca la 11.30 am programare la giulesti.iar pe hol ma intalnesc cu apartinatori ai pacientilor,sau mai vor o reteta,ceva. e delicat ptr ca majoritatea au leucemie..iar eu sunt pe picior de plecare,mi se rupe sufletul de ei ca ii refuz, dar si de mine ca intarzii..e momentul meu cand as vrea sa fiu lasata sa fiu doar pacienta.dar nu se poate.asa ca mergem mai departe.ne facem drum prin viata,dand din coate ,incercand sa strecuram in program si in finante, si asta..lupta ptr a fi parinti candva.
viss spune:
sensibila ..imi pare rau dc te-ai suparat.te apreciez ca ai luat aceasta decizie,eu acum cativa ani ma consolam cu ideea..ca dc nu imi gasesc un partener de viata, am sa-mi fac copilul dorit, cu cineva , intr-o aventura(atunci habar n-aveam de aceste tehnici de reproducere asistata).pe de alta parte stiam ca dc nu-l gasesc pe acest om,nu am sa pot face nici macar asta, ptr ca nu am avut o situatie financiara nici macar medie,am trait din bursa pe care o luam de la facultatea de medicina, asa ca tot eu ma amageam singura.iar acum dc n-am fi doi, nu mi-as fi permite de 2 ani sa folosesc niste bani ptr inseminari si investigatii.
concluzia: dc ti-ai dorit, ai luptat si ai reusit sa ai un bebe, ma bucur ptr tine. iti doresc o sarcina usoara, si puterea sa mergi mai departe cu tot ce iti doresti in viata.
ideea e ca eu am intrat pe forum, ptr ca in jurul meu nu am gasit intelegere.si dc nici noi intre noi "o alta specie de oameni- cei obsedati de a obtine un lucru care ar trebui sa fie natural, fiziologic" nu incercam sa ne intelegem...tu ai apelat la asta, ptr a face un lucru minunat, ptr a deveni parinte. poate ca dc ai fi incercat 2-3 luni, facand sex de cateva ori pe luna ( dc alta ar fi fost situatia) nici nu ai fi avut probleme, poate chiar nu ai fi avut probleme. dar eu una trebuie sa traiesc cu ideea ca indiferent ce-as face,indiferent dc ,vb.unei fete"m-as urca pe lustra dupa inseminare" sau as manca var ,luna de luna, de 2 ani,tot nimic. iar incarcatura emotionala e asupra intregului cuplu.cum sa nu prestezi dc medicul zice asa? as manca si var, dupa cum spuneam..
hai ca nu e atat de greu sa ne intelegi, treb doar sa ai un pic de rabdare..un weeek-end frumos in continuare
sorinake spune:
viss, asta e viata! luptam, dam din coate pentru un copil si stiu ca DD vede si nu se supara!
eu am fost si astazi la dr si am un folicul de 21/15 si endometrul de 9 in z12. maine dimineata la 7.30 ma asteapta din nou sa vada daca a mai crescut. mi-a spus sa vin cu pregnylul la mine si daca e necesar il facem maine dimineata, iar luni inseminarea! Doamne ajuta!
http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
anda15 spune:
Buna dimineata, fetelor
Sper ca ati avut un weekend frumos
!
Eu am facut inseminarea vineri dupamasa si a fost mult mai ok ca data trecuta pentru ca am fost ceva mai relaxata
. Din cei 2 foliculi de care scriam joi cam de 18mm a ramas pe vineri dupamasa unul dominant care s-a facut de 27mm
(masurat imediat dupa inseminare)si care cred ca a facut poc cam la 10 min dupa inseminare
ca am simtit o durere pe ovar care a durat 1-2 minute si apoi gata, am plecat la munte pentru 2 zile jumate de party cu prieteni, cu papa bun si
si bineinteles cu
.De acum cum o vrea Dumnezeu![]()
Voi cum sunteti?Cine s-a mai inseminat weekendul asta?
Va doresc o zi buna tuturor!
ella28 spune:
Anda bafta multa. Si eu tot vineri m-am inseminat
Sorina & Peta se pare ca avem acelasi job...inchideri de luna mmmmmm. Ca sa nu mai vorbim ca acum sunt si in perioada de buget , ce deliciu! 
anda15 spune:
Ella, acum am citit din urma, multa bafta!Nici eu n-am stralucit la capitolul endometru, joi era de 7.5, vineri probabil ca mai crescuse ca am bagat Ovestin non-stop
, dar nu stiu pana la urma cat a fost ca ecografia de vineri s-a facut pe burtica nu intravaginal.
Ilary, Danutza, ceva semne de sarcina?![]()
laureta spune:
Buna fetelor.
Am 6 fiole de Pregnyl luate din Germania de o fosta aspiranta care acum are bebel. Ea vrea sa le dea cuiva care are nevoie.
Au costat am inteles 60 Ron injectia. Dorinta ei este ca bani sa se duca la umanitare la un copil care are nevoie de banuti.
Daca are nevoie cineva sau stiti pe cineva va rog trimiteti un PM la mine.
medicamentul este acesta
http://www.kinderwunsch.de/Authfiles/Images/585_145065.pdf
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
peta spune:
buna fetelor. Bafta multa celor care au facut inseminare in week-end. Spre sa ne dati vesti bune in curand.
Eu nu m-am abtinut si sambata in z15 mi-am facut test de ovulatie, si din pacate a iesit foarte clar negativ, ceea ce probabil inseamna ca luna asta nefacind tratemnet nu am avut ovulatie
. Asta e, acum ma pregatesc de concediu, duminica plec pt 10 zile si sper cand ma intorc sa va gasesc posterile cu II. 
adrianaady spune:
Buna fetelor
Scriu pt prima oara la subiectul asta si sper sa fie cu noroc.
Se pare ca la urm ciclu o sa facem o inseminare. O voi face cu dr Albu Dragos de la Medlife, un om si un doctor extraordinar.Este prima inseminiare si sper sa fie si ultima. Voi face stimulare cu Puregon 150 unitati, din z2 pina in z6, in z6 ma voi duce si la eco. Am multe sperante si sper din suflet sa reusim.
Pentru fetele care stiu mai multe, imi puteti spune unde gasesc puregon? Am citit ca in farmaciile Dona, o sa trec sa intreb pe la citeva farmacii. Nu m-am grabit sa cumpar puregonul, sper sa am o surpriza luna asta si cine stie poate vad doua liniute, mai ales ca este asa de scump medicamentul asta....
O sa citesc putin din urma sa va cunosc si sa stiu in ce punct este fiecare, oricum bafta multa la toate, sa ne ajute Dzeu sa ne vedem visul cu ochii intr-un fel sau altul