Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 19
ella28 spune:
Sensibila esti o curajoasa si vei fi o mami super pentru bebele tau!
Fetelor , aseara am fost la monitorizare. Deci Closty mai rau a facut...aveam un diiiiitai foliculul pe stanga de 26/18. Endometrul de 6mm dar trilaminar (pe natural am min 10). Dracea mi-a spus ca foliculul mai tine cateva ore, sa ma duc acasa sa prestez si azi la 12 si ceva fac si inseminare(ma duc in pauza de masa
). Nu sunt f suparata din cauza endomentrului, Dracea mi-a spus ca pana la implantare, peste o sapt, are timp sa creasca. Sa treaca efectul inhibator al lui Closty si eu sper sa-si revina la normal.
Deci aseara am prestat , am pus perna sub fund si am dormit ca un prunc pana azi dimi. Nu stiu de ce dar sunt optimista. Cred ca m-am dus cu capul....oricum imi place din ce in ce mai mult de dr mea, mi se pare ca e umana, ca se implica, ca e in cautare de solutii.
Cat am asteptat au iesit 2 cupluri, ambele insarcinate, unii aveau chiar gemeni. Deci se poate.
va 
sensibila spune:
ella28 - multumesc frumos.
Stai linistita ca o sa fie bine ai incredere si o sa se lase cu burtica. Si eu am auzit lucruri bune legate de dr ta. Se spune ca pt IA trebuie 1 folicul si bun decat mai multi si degeaba. Citeam cu luni in urma de fete cu 5-6 foliculi si nu s-a intamplat nimic. Eu am avut un singur folicul de 25 mm in momentul inseminarii.
e in burtica
+13
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
peta spune:
ella bafta multa. E posibil ca dupa ce trec efectele clostyului sa creasca si endometrul suficient.
bine ca ai prestat ieri, esti acoperita.
Ilary - eu asa am gasit pe net, spermatozoizii tratati traiesc f putin, in medie cam 6-8 ore, de asta e f important sa ai si contact normal pe langa inseminare, ca daca nu nimeresti bine momentul, ei nu traiesc prea mult...
sensibila - esti o curajoasa si esti de admirat. Legat de ce ai scris in cazul nostru situatia sta un pic altfel. Tu ai fost norocoasa si la tine a mers din prima. Noi am incercat de mai multe ori si uite, niciun succes. Daca mi-ar spune cineva ca mi-ar creste sansele cu 1% daca m-as agata de lampa dupa inseminare, probabil ca as face si asta...
sensibila spune:
Fetele eu nu am reusit din prima.
Prima IA am facut-o in ianuarie care a fost nereusita.
Apoi a mai mai fost 1 in februarie care s-a prins dar din pacate s-a produs un avort menstrual la 5 saptamani.
Am asteptat 2 luni in care am facut pauza la recomandarea Dr Moisa si apoi am facut inseminarea pe 16 iunie.
Deci nu am reusit din prima, dar important e ca am reusit.
Si o sa reusiti si voi ! Va urez din tot sufletul reusite cat mai curand.
e in burtica
+13
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
tinuta78 spune:
Sensibila
, ai reusit sa oresti rosiile care erau aruncate spre tine. Bravo tie, acum esti perfect inteleasa, ptr ca in cazul unui cuplu, la o inseminare cu donator de exemplu, daca n-ar exista si
dupa inseminare, eu cred ca ar fi foarte frustrant pentru partener. Asa, in cazul unei reusite..., ma gadesc ca psihicul lui este mult mai bine.
si bafta multa in continuare, sa ai o sarcina perfecta si un bb sanatos si frumos la sfarsit.
danutza27 spune:
Buna fetelor
Va mai scriu si eu cand am timp dar va citesc in fiecare zi.
Am si eu o nedumerire, is in a-8a zi dupa inseminare azi o inceput un pik sa ma doara burta?oare e normal?Sau ma doare ca imi vine CM?
NU mai stiu ce sa cred
Voi ati avut cumva dureri?
Va pupik dulce
peta spune:
danutza27 - nu stiu ce sa zic de durerile de burta. Cred ca e foarte greu sa-ti dai seama ce sunt de fapt. Ca din cate am inteles simptomele de sarcina pot fi aproape identice cu cele de CM. Eu iti doresc sa fie simptome de
. Cel mai bine mai asteapta un pic, cateva zile, si daca nu mai ai rabdare fa-ti un test, eventual de sange daca vrei sa fii sigura.
tinuta78 spune:
Danutza, pot fi diferite motivele. Oricum menstruatia n-o sa-ti vina zilele astea. ori te nidezi, ori prevestesc ciclul care v-a incepe peste aproximativ o saptamana. Eu asa am patit luna trecuta. Mia dat un semn cu o saptamana inainte, apoi m-am simtit ok pana in ziua cand mi-a venit CM. Incearca sa nu le mai bagi in seama.
Este foarte greu, dar alta solutie nu este, decat sa gandim pozitiv
danutza27 spune:
mersi fetelor de raspuns o sa incerc sa mai am rabdare cateva zile si apoi sa imi fac testul.
va pupik