Inseminare [42]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Subscriu si eu la cele spuse de Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mai, sensibila, acum ca ai ramas insarcinata, te amuzam? hmm...tu ai dovedit ca dupa IA se ramane insarcinata, mai e nevoie de alte dovezi? e vreun studiu in desfasurare? si apoi asta e perioada cea mai propice , cea mai fertila din toata luna, de ce sa nu o folosim la maxim? si de ce sa nu facem sex 2 saptamani? si de ce nu "la greu"?stii tu care e sansa fiecaruia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

am vazut ca ai facut IAD - ceea ce insemna sperma de la donator,nu? si cred ca de-aia nu ati mai facut dragoste.ti-ai pus sperantele in procedura..iar eu cred ca majoritatea ( sau na, o parte )dintre fete facem IAS,cea ce inseamna ca sotul nu are probleme..si atunci speram,eu una sper, imi pun nadejdea in fiecare act sexual facut din placere sau din "obligatie"- atunci cand actul era programat. si chiar am primit aceasta recomandare de la medic de fiecare data, chiar si cand inseminarea mi-au facut-o medici diferiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

si mie mi s-a recomandat de catre medici diferiti sa avem contact in perioada fertila chiar daca facem IA, ceea ce e normal, iti cresc sansele avind in vedere ca spermatozoizii "prelucrati" nu traiesc decat vreo 6 ore.
Si in plus daca as ramaine insarcinata, as putea crede ca poate s-a produs natural si mi-ar da un sentiment mai bune despre propria persoana
glumesc, cel mai important e sa ramai gravi, indiferent cum.
Ella cand te duci la monitorizare, diseara? Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Eu pe sotul meu il pedepsesc la fiecare spermograma proasta i-am explicat ca daca unul produce dintr-o proba 20 mil/ml si el a produs 6 mil e cazul sa presteze de 3 ori trebuie sa ma aleg si eu cu ceva din toata oligospermia asta
Ma duc la 18.30 la Dracea, am un morcov ... e umbra in Bucuresti de la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

ella imi place metoda ta , o s-o preiau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor, mie dupa inseminare, mi-a recomandat Cezara, "sa nu ne abtinem" , chiar ne-a recomandat asta ca sa ne crestem sansele. Deci, ziua 18 ovulatie + inseminare si urmatoarele 2 zile . Acum, fiecare face cum vrea, dar de ce sa nu iti maresti sansele? Nu as putea sa spun ca a fost poezie, pentru ca nu te poti detasa de realitate atunci (sau cel putin asa am fost eu). A fost mai mult o placereo-obligatie.
Pupici la viitoare burtici

24+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

peta, nu stiu de ce nu functioneaza so od asa cum ar trebui. in iunie am facut si drilling ovarian pt ca ovarele, mai ales cel drept erau cam lenese. vom vedea maine la eco.

voi, din ce stiti sau ati auzit, cam dupa ce perioada se infunda din nou trompele dupa laparo, daca e sa se infunde? la mine au trecut 3 luni de la operatie (5 iunie).

bafta muuulta la inseminari si sa ploua cu bebei ca e sept si urmeaza numaratoarea bobocilor!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Cum adica doar 6 h traiesc spermatozoizii tratati?????????????????
Adica cine face inseminarea dimineata si ovuleaza seara,dupa tehnicile unor clinici risca sa moara spermatozoizii pe cand ovuleaza ??????
Nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

viss - sotul meu nu are probleme in ceea ce priveste spermatozoizii , PENTRU CA NU EXISTA ! SOTUL NU EXISTA ! Eu am vrut copilul si eu am vrut neaaparat sa il fac cu donator anonim.

Oricum am fost prost inteleasa !
Va doresc bafta !

e in burtica +13
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput