Darius-Andrei - un ingeras senin al cerului (9)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
Despre Monica vesti bune...foarte bune, multumesc lui Dumnezeu...bebe deja papa la san...Monica e mai bine....va dati seama ca si-a mai revenit....a povestit ca azi dupa papa la titi a facut si "gar-gar..ca un adevarat barbat"...am citat!
Nici eu nu-s bine...cred ca s-a dus naiba toata stabilitatea mea emotionala odata cu darius in pamant....nu mai sunt eu...nu ma mai regasesc...
Nu mai am incredere...si din pacate nu pot sa gandesc "daca mi l-a dat DD pe Flavius inseamna ca va fi bine"...nu!..pt ca asa mi l-a dat si pe Darius..si ar fi trebuit sa fie bine..si uite ca nu a fost...
Incalcite caile Domnului...
Cred ca sunt prea pacatoasa ca sa inteleg ceva
Imi e frica...dar nu ma pot opune...fiecare isi duce soarta...asa cum e dat de la DD!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
misha71 spune:
Of, Camy, te rog nu te mai gindi la rau, pentru ca asa il atragi. Fii optimista, gindeste pozitiv si vei vedea atunci cum Darius iti va aparea in vise inconjurat de lumina si fericit, cum Flavius se va naste fara probleme si va fi sanatos, iar tu vei trai sa-ti tii nepotii in brate. Ai incredere in viitor, lasa pesimismul in urma si mergi inainte CONVINSA ca totul va fi bine. Si de ce n-ar fi?
....Lasa-l sa zboare, e liber!
Mutul tau glas s-alunge revolta:
NU A MURIT!
Opreste-te-o clipa,
plangi!
Roaga-te!
Striga!
Si-apoi aminteste-ti
taina ce el ti-a soptit-o
usor, cand l-ai strans langa inima ta.
Viata e-o lupta! Tu nu renunta!!!
Zboara, micutule inger!
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Ayla21 spune:
Camy, daca ai timp, citeste www.ioanguradeaur.ro/859/intampinarea-mortii/" target="_blank">intampinarea mortii de Sf. Ioan Gura de Aur.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
I said, God I hurt
And God said, I know.
I said, I cry alot
And God said, That's why I gave you tears.
I said, Life is so hard
And God said, That's why I gave you loved ones.
I said, But my loved one died
And God said, So did mine.
I said, It's such a great loss
And God said, I saw mine nailed to a cross.
I said, But your loved one lives
And God said, So does yours.
I said, Where is he now
And God said, My Son is by your side and
Your Son is in my arms.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
mychydutza spune:
camy, multumesc pt vestile despre monica. ieri chiar o luasem razna cand am auzit ca nu e bine copilul. nu mi se parea drept.....slava domnului ca e totul bine.
iar tu , nu-ti pierde increderea. stiu ca e usor sa stai pe tusha si sa dai sfaturi. numai tu stii ce e in sufletul tau, insa nu-ti pierde increderea in Dumnezeu! e singura ta nadejde, oricat de nedrept ti se pare ca a fost fata de tine cand l-ai pierdut pe Darius......
sa ne dai vesti despre monik........
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
M&M spune:
Camy, mai e putin pana il vei tine in brate pe bb Flavius!! Incearca sa gandesti pozitiv, roaga-te la DD!! NU mai gandi asa negativ, pls!! Dd iti da o a doua sansa!!...
Suntem aici sa te ascultam, sa te incurajam si, crede-ma ca abia asteptam sa ne bucuram alaturi de tine cand il vei naste pe Flavius. dulce...
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Camy, daca ai timp, citeste www.ioanguradeaur.ro/859/intampinarea-mortii/" target="_blank">intampinarea mortii de Sf. Ioan Gura de Aur. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
MULTUMESC MULT AYLA
Monica e foarte bine, il are pe Dragos langa ea mereu, papa de la san baiatu...sunt bine..
Eu...astept sa nasc sa-mi mai revin la cap putin..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
szivarvany spune:
Haide Camy, un pic de incredere si vor trece urmatoarele 8-9 saptamani cu bine.
Suntem aici, ori de cate ori ai nevoie sa vorbesti cu cineva.
Ne rugam pentru Darius sa aiba somnul lin, pentru tine sa gasesti forte noi si pentru bbFlavius sa fie cuminte si sa stea la caldura.
Ma bucur ca Monica e bine, ca bbDragos e sanatos, ce emotii am avut citind la odisee.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
mychydutza spune:
cat ma bucur pt monica...............slava domnului ca e totul bine! prin ce a trecut numai sufletul ei stie!!!!!!!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
moni_or spune:
AYLA, ce frumoasa e poezia, mi-au dat lacrimile...
CAMY, va fi bine, TREBUIE sa ai credinta, Dumnezeu e mare! Pacat ca nu poti face anestezie locala, dar sunt sigura ca va fi bine si cu cea generala, Dumnezeu te va ajuta sa fii langa Flavius, sa-l cresti, sa-ti vezi si nepoteii, trebuie sa fie bine de data asta!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)