Darius-Andrei - un ingeras senin al cerului (9)
Raspunsuri - Pagina 4
dianad spune:
Iti scriam acum cateva zile ca n-o sa le spun nimic fratelui meu si cumnatei mele pe 25 august cand se implinesc 5 ani de cand au pierdut primul copil. Am vorbit cu ei peste 2 zile, caci era ziua fratelui si i-am vazut vineri. Zambeau , aveau cu randul grija de copii, 2 copii superbi. Si m-am gandit imediat la tine cu speranta ca peste 4 ani vei fi la fel de implinita" un copil de 4 ani si inca un prunc la san .DianaD & Alexandru
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianad Iti scriam acum cateva zile ca n-o sa le spun nimic fratelui meu si cumnatei mele pe 25 august cand se implinesc 5 ani de cand au pierdut primul copil. Am vorbit cu ei peste 2 zile, caci era ziua fratelui si i-am vazut vineri. Zambeau , aveau cu randul grija de copii, 2 copii superbi. Si m-am gandit imediat la tine cu speranta ca peste 4 ani vei fi la fel de implinita" un copil de 4 ani si inca un prunc la san . DianaD & Alexandru |
Doamne Ajuta sa fie asa... desi sunt convinsa ca fratele si cumnata ta, pe 25 august si-au amintit de ingeras...mereu isi vor aminti.
bebe din burtica misca, dar nu mai e atat de activ ca si pana acum..poate are cateva zile mai linistite, cine stie..
Am primit ieri carutul....Doamne ce frumos este.. ... abia astept sa vina acea zi minunata cand pe bb o sa-l plimb in el..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
mychydutza spune:
cami, medicamentul ala e homeopat, la fel ca si oscillo. eu oscillo am luat cand eram gravida. si Sedatif PC cand am alaptat!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
mychydutza spune:
camy, despre care monica vorbesti tu?
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza camy, despre care monica vorbesti tu? *toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!* |
Monica Dicut....
din pacate bebe Dragos nu respira prea bine, e tinut la oxigen...dar Monica a facut depresie...cred si eu saraca la cate a trebuit s afaca fata ..anul trecut cu bebe ce nu mai este...acum cu bebe care nu respira bine..
oricum...am primit o veste buna intre timp, anume ca analizele lui Dragos i-au iesit bine, Doamne Ajuta!
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
mychydutza spune:
mi-era frica ca despre ea e vorba...........deci a nascut! nu stiam. doamne ajuta sa fie totul bine....of, sa nu-i dea DD omului cat poate sa duca :(
Ayla21 spune:
Camy pt tine!
ma rog pt Monica de cand am citit ca a nascut. Apoi cand am citit ca sunteti ingrijorate nu intelegeam de ce. Off, Doamne ajuta sa fie bine bebe Dragos!
Si apoi...Maria. Toata noaptea am plans.
Sper a esti bine, ai grija de tine si de bebe, mai ai un pic.Bunul Dumnezeu sa va pazeasca pe amandoi!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
vias spune:
da...atatia copilasi cu probleme...sper ca Monica sa fie bine...si bebele ei la fel..
..despre bebelusul Mariei, Mihail...este ingeras de ieri dimineata... ma gandesc la Maria...cat de greu ii este...
Prefer sa nu ma gandesc la mine...fie ce-o fi...oricum stiu ca intru in operatia asta cu semnatura din cauza antecedentelor...si-mi este tare frica....nu vreau sa mor
..acum asa-mi tuna mie capul..ca o sa mor eu..
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
mychydutza spune:
camy, o sa fie totul bine, o sa vezi! ti-am mai zis: TREBUIE! cu Dumnezeu inainte! cat despre semnatura, o dai indiferent de operatie sau de antecedente! pe mine si cand mi-am facut HSG, m-au pus sa dau cu batzu! te rog, ai incredere , o sa fie totul bine.
te rog, cand mai ai vesti despre Monik sa ne scrii...........
Ayla21 spune:
Offf, Camy, prin cate ai tecut, nu ma mir ca te gandesti acum si la asta. Nu stiu cum mai poti si tu... eu uneori simt ca o iau razna. Cand sunt ok, si ma straduiesc sa fiu cat se poate de stabila, si apoi simt ca nu mai am putere... si nu mai vreau. Si nu mai e depresia de doliu, ci pur si simplu nu mai am stabilitate emotionala.
Nu te mai gandi la lucruri rele, nu te mai gandi la moarte. Roaga-te la Bunul Dumnezeu, si ai credinta. Ca daca ti-a dat sansa de a a-l avea pe Flavius, iti va da si sansa sa fi langa el, sa te bcuuri de el, sa-l cresti si sa ai o viata normala si fericita. Chiar daca a fost greu, si va mai fi greu... Trebuie sa speri si sa crezi ca va fi si bine!
Te rog alunga astfel de ganduri!
Daca vorbesti cu Monica sau cu Maria, te rog trasmite-le si din partea mea ca sunt in gadurile si rugaciunile mele.
Te imbratisez!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!