Darius-Andrei - un ingeras senin al cerului (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Bun...am si vesti..am vb cu dl dr...
vineri la 8:00 - 8:30 sunt la Tg Mures, ma si taie, il vad si pe Flaviusica

Camy mult curaj si Bunul Dumnezeu sa fie cu voi!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci, madamo , ii transmit dimineata domnului meu sa nu te mai faca sa razi ca il trimit sa te moseasca el daca nasti maine . asa, in direct.

hai cu pozele, ca stiu ca nu dormi !!!

si ma agit si eu cu sa treaca totul repede si bine si sa vezi tu de nu te astept in usa TA cu sampanie sughitand cand te intorci de la maternitate . mare mare cat burtocul cu Flavius inauntru .

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

deci, madamo , ii transmit dimineata domnului meu sa nu te mai faca sa razi ca il trimit sa te moseasca el daca nasti maine . asa, in direct.

hai cu pozele, ca stiu ca nu dormi !!!

si ma agit si eu cu sa treaca totul repede si bine si sa vezi tu de nu te astept in usa TA cu sampanie sughitand cand te intorci de la maternitate . mare mare cat burtocul cu Flavius inauntru .

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

asa sa faci....am zis ca daca ajung acasa cu el...ma imbat ...si fac si chef ...cu cat mai multi, cu atat mai bine...

Poze ...nu am facut..a venit Pustache aseara rupt in 2 de oboseala....mi-a zis ca-mi face azi...sa-l cred?????

..poate imi fac eu vreo 2 - 3 in oglinda...ca doar mi-a cumparat

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 1 ZI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Camyyyy....bafta multa, deci pe 30 octombrie...se naste un scorpiut puternic si charismatic

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

camy, poate il faci pe 31 ...."ca cadou" de ziua mea!

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Camy, moa abia astept sa scot agitatele pentru tine. Rabdare mami, mai ai putin si te intalnesti cu Flavius

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

haide CAMYYYYY

abia astept vesti de la voi!!!!!!

eu iti doresc nastere usaora, sa fie bb flavius urlacios sa te bucuri de vocea lui cristalina si multa darrrrr multa sanatateeee pt amandoi!!!

va puup

si de aici din state lumea se gandeste la voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Deci de Sf. Mihai , cand veti fi acasa si va fi prima mare sarbatoare cu Flavius alaturi, chefuim virtual?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dumnezeule, toate sunteti niste dragalase....a inceput numaratoarea inversa....maine o sa sa-l vad...
Ma bucur si mi-e frica...imi doresc enorm de mult sa ajung cu el acasa.
Saptamana viitoare de ziua mortilor, sper sa fiu acasa si sa mergem toti 3 la Darius la cimitir cu o coronita.
Sper sa fie bine....

Azi am atatea de facut, sa termin bagajul, sa ma spal, sa ma pensez, sa-mi fac si eu manechiura si pedichiura....sa vina si sotul acasa mai devreme (pregatim plicurile cu bani )...si apoi sa ne odihnim ca ne trezim la 4
Pustache s-a dus sa schimbe cauciucurile ca tot anunta astia lapovita si ninsoare...sa nu fim luati prin surprindere precum autoritatile...

Si va rog sa va rugati pentru noi, sa trecem cu bine peste asta, sa-l vad si eu , sa-i pot vedea ochisorii, sa-l pot tine in brate si sa fiu si eu mamica de copilas aici, nu numai de ingeras...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 1 ZI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Camy mamico, vei tine bebelusul in brate, hai ca mai e putin, daca as fi langa tine pe aproape as veni sa te ajut cu cate ceva. AI terminat in casa de renovat?
Ne vom sa fie totul bine, de fapt si va fi

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput