Darius-Andrei - un ingeras senin al cerului (9)
Raspunsuri - Pagina 19
dianad spune:
Si eu pe aici, ma pregatesc sa fac galerie .Sotului spune-i ca de fapt termenul e la 40 de saptamani, doctorul a zis sa-l scoata cu 2 saptamani mai devreme din motive de rH, o alta cezariana, etc.Fa-ti, in zilele care au ramas pana la nastere, toate poftetele culinare pentru ca urmeaza cateva luni in care n-o sa ai voie la multe mancaruri bune ca sa nu faca niste colici bebe. Si doooormi cat poti, ca vezi tu cand vii cu bebe acasa somn la modul: 4 ore pe zi si alea facute din 8 bucati. Apropo, va veni o bunica sa va ajute in primele saptamani? macar cu gatitul si piata?DianaD & Alexandru
roxy spune:
buna, o noua zi incepe, si va doresc sa fie cum vreti voi.
Si eu sunt de parere ca trebuie sa-i spui sotului ca o sarcina este la termen la 40 de saptamani, iar tu ai doar 38.Doctorul a spus ca-l scoate mai repede cu 2 saptamani, din cauze pe care voi le stiti.Asta ca sa nu existe riscul sa zica ca l-ai dezinformat, ca de fapt el stia ca sarcina e la termen, si ca de fapt de ce l-ai scos mai repede, daca nu e asa.
Sa fie bine iti doresc iar decizia sa fie cu noroc.
kay spune:
Madam Pustai, ia presteaza niste poze cu burtocul .
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
vias spune:
am emotii...o sa-l sun cam intr-o ora asa pe medic....sa vedem ce si cum..
Stie Pustache de nr de saptamani ale unei sarcini...dar acum am 38 de saptamani..si asa ne-a zis ca la 38 il scoate...de aici gandurile si framantarile..offffffff
O sa fie bine...o sa fie bine...imi tot repet asta...dar am niste emotii..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 2-3 ZILE
POZE
szivarvany spune:
Camy, pumnii stransi, asteptam vestile bune
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
mychydutza spune:
normal ca o sa fie bine.....totul e sa luati acum legatura cu dr! dar de ce sa faci cezariana la 38 saptamani? ultima data la control cand ai fost?
*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Madam Pustai, ia presteaza niste poze cu burtocul . ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ." |
fata....ia sa-i spui domnului tau..ca azi am zis ca nasc din pricina lui...nu alta...si nu e gluma, nici exagerare...a aratat imaginile de pe youtube si am zis ca mor de ras..nu alta...
Hai ca diseara il pun pe Pustache sa-mi faca poze cu burtihanul in camera lui Flavius...asa...special pt tine...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 2 ZILE
POZE
vias spune:
Bun...am si vesti..am vb cu dl dr...
vineri la 8:00 - 8:30 sunt la Tg Mures, ma si taie, il vad si pe Flaviusica
...
fac cezariana la 38s pt ca am o cezariana recenta...si deja cicatricea mea e intinsa la maxim...si Flavius de-asta nu mai poate el...isi baga picioarele peste tot ..chit ca pe maicasa o doare burta de plange...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 2 ZILE
POZE
moni_or spune:
CAMY, iti mai zic si aici, abia astept sa fie vineri!!! Eu zic ca e bine ca nu astepti pana la 40 sapt. avand in vedere ca ai ramas gravi la 6 luni dupa prima nastere, Doamne fereste sa faci ruptura de uter. Iar faptul ca Flavius e asa mare fotbalist e semn ca trebuie sa te pregatesti sufleteste de un copil atomic Sa ne arati si noua pozele, abia astept sa vad si burtica si camera lui Flavius!
Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
roxy spune:
wow, am niste emotii si eu de zici ca eu nasc, nu tu.
Si eu am nascut tot intr-o vineri , dar seara, de aceea probabil starea asta a mea .
Iti tin pumnii si astept vesti bune..Hai ca nu mai e mult.