Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(21)
Raspunsuri - Pagina 16
menics spune:
gallii?? unde esti, la medic? spune si tu ceva ca mesajul ala m-a dat peste cap...
http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu
blue_flower spune:
Mai, cu scuzele de rigoare, dar eu nu inteleg nici in ruptul capului cum pot boldui, inrosi, etc cuvintele din mesaje. Ca butoane sunt, dar nu functioneaza. Si ma enervez ingrozitor. Desi lucrez cu calculatorul de 10 ani, uite ca ma enervez la un site care are ...caractere speciale in a inrosi si boldui, altele decat office-ul.
So, nu stiu sa pun semnatura. Nu stiu decat ce vad in stanga ecranului, acele 16 smilies.
Sunt in 17 sapt, adica am inceput sapt 17. Ma simt bine si oarecum mandra ca nu am luat decat 3.5kg pana acum, sper sa ma mentin in acelasi registru macar inca cateva luni.
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Mai, cu scuzele de rigoare, dar eu nu inteleg nici in ruptul capului cum pot boldui, inrosi, etc cuvintele din mesaje. Ca butoane sunt, dar nu functioneaza. Si ma enervez ingrozitor. Desi lucrez cu calculatorul de 10 ani, uite ca ma enervez la un site care are ...caractere speciale in a inrosi si boldui, altele decat office-ul. So, nu stiu sa pun semnatura. Nu stiu decat ce vad in stanga ecranului, acele 16 smilies. Sunt in 17 sapt, adica am inceput sapt 17. Ma simt bine si oarecum mandra ca nu am luat decat 3.5kg pana acum, sper sa ma mentin in acelasi registru macar inca cateva luni. ![]() |
uite aici:
Cum sa ai
la semnaturaMergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci gravi intre [] si adaugi saptamanile
http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu
amy2007 spune:
Cat despre mesaje colorate uite cum faci:
-scrie fata ce-si doreste, selecteaza tot, merge sus pe B sau pe Culoare pe sagetuta, alege ce-i place si apasa acolo.
O sa mearga. Si sa vedem si burtica la semnatura. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Mona40 spune:
Da, Da,...Ramadan Karin...fetelor...
Sper ca nu aveti interdictie la 
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Da, Da,...Ramadan Karin...fetelor... Sper ca nu aveti interdictie la ![]() Mona :) In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare.... |
Sotul meu tine post. Nu, nu e interdictie. Dupa apusul soarelui e permis orice si oricum.
Cinezee spune:
blue_flower inainte de toate felcitari ptr reusita fivului si mai ales sa ai o sarcina buna si sa iti ti bebe in brate la termen 
Apoi din pacate eu stau la curte in sect 1 unde casele sunt una langa alta as tinea si eu in curte dar mie ca scol vecinii in concluzie sta in marchiza dar tot o aud cum plange , foarte utilie sfaturile tale si astept cu nerabdare si altele cand ai timp , multumesc Mihaela 
pana la
mai putin de 2 saptamani 
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Hai, ca punem de-o culegere: matematica cuplului! Cand io va zic ca e ceva in atmosfera ... Se tin de glume extraterestrii?! De 2 zile ma rog de sotu' meu sa contacteze noua clinica si tot o lalaie. Si nici nu-mi da mie datele de contact (cred ca, de fapt, nu le are inca ). Dar nu-i nimic, el are de pierdut: de cand am venit, se tot lipeste de mine ca doar ... i-a fost dor. Si, de-a naibii ce sunt, io stau in pantaloni scurti si ma aplec, ba sa iau o scama, ba o firimitura, ba sa torn ceai in paharelele de pe masuta joasa ... Hai sa vedem: who's your daddy? ![]() |
mda sigur e ceva in atmosfera
You`re the best!
Never say never!!!
ancamac spune:
Buna albinutelor!
Se vede ca s-au terminat concediile, suntem din ce in ce mai harnice!![]()

). Dar nu-i nimic, el are de pierdut: de cand am venit, se tot lipeste de mine ca doar ... i-a fost dor.
Si, de-a naibii ce sunt, io stau in pantaloni scurti si ma aplec, ba sa iau o scama, ba o firimitura, ba sa torn ceai in paharelele de pe masuta joasa ...