Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

gallii?? unde esti, la medic? spune si tu ceva ca mesajul ala m-a dat peste cap...

http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Mai, cu scuzele de rigoare, dar eu nu inteleg nici in ruptul capului cum pot boldui, inrosi, etc cuvintele din mesaje. Ca butoane sunt, dar nu functioneaza. Si ma enervez ingrozitor. Desi lucrez cu calculatorul de 10 ani, uite ca ma enervez la un site care are ...caractere speciale in a inrosi si boldui, altele decat office-ul.
So, nu stiu sa pun semnatura. Nu stiu decat ce vad in stanga ecranului, acele 16 smilies.
Sunt in 17 sapt, adica am inceput sapt 17. Ma simt bine si oarecum mandra ca nu am luat decat 3.5kg pana acum, sper sa ma mentin in acelasi registru macar inca cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Mai, cu scuzele de rigoare, dar eu nu inteleg nici in ruptul capului cum pot boldui, inrosi, etc cuvintele din mesaje. Ca butoane sunt, dar nu functioneaza. Si ma enervez ingrozitor. Desi lucrez cu calculatorul de 10 ani, uite ca ma enervez la un site care are ...caractere speciale in a inrosi si boldui, altele decat office-ul.
So, nu stiu sa pun semnatura. Nu stiu decat ce vad in stanga ecranului, acele 16 smilies.
Sunt in 17 sapt, adica am inceput sapt 17. Ma simt bine si oarecum mandra ca nu am luat decat 3.5kg pana acum, sper sa ma mentin in acelasi registru macar inca cateva luni.

uite aici:
Cum sa ai la semnatura
Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci gravi intre [] si adaugi saptamanile

http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Cat despre mesaje colorate uite cum faci:
-scrie fata ce-si doreste, selecteaza tot, merge sus pe B sau pe Culoare pe sagetuta, alege ce-i place si apasa acolo.
O sa mearga. Si sa vedem si burtica la semnatura.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Ramadan Karim fetelor ce tin Ramadanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Da, Da,...Ramadan Karin...fetelor...
Sper ca nu aveti interdictie la

Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Da, Da,...Ramadan Karin...fetelor...
Sper ca nu aveti interdictie la

Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

Sotul meu tine post. Nu, nu e interdictie. Dupa apusul soarelui e permis orice si oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

blue_flower inainte de toate felcitari ptr reusita fivului si mai ales sa ai o sarcina buna si sa iti ti bebe in brate la termen

Apoi din pacate eu stau la curte in sect 1 unde casele sunt una langa alta as tinea si eu in curte dar mie ca scol vecinii in concluzie sta in marchiza dar tot o aud cum plange , foarte utilie sfaturile tale si astept cu nerabdare si altele cand ai timp , multumesc Mihaela

pana la mai putin de 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

se adancesc neintelegerile dintre noi....
nu stiu ce rost mai am in ecuatie......
no more comment.....

astept inca o minune in viata mea!!!

Hai, ca punem de-o culegere: matematica cuplului! Cand io va zic ca e ceva in atmosfera ... Se tin de glume extraterestrii?!
De 2 zile ma rog de sotu' meu sa contacteze noua clinica si tot o lalaie. Si nici nu-mi da mie datele de contact (cred ca, de fapt, nu le are inca ). Dar nu-i nimic, el are de pierdut: de cand am venit, se tot lipeste de mine ca doar ... i-a fost dor. Si, de-a naibii ce sunt, io stau in pantaloni scurti si ma aplec, ba sa iau o scama, ba o firimitura, ba sa torn ceai in paharelele de pe masuta joasa ... De azi insa (Z4- as fi apta, deci), asa o sa ma "doara capul".... pana imi comunica ziua programarii la clinica cea noua. Si-o sa port tanga si fusta scurta.
Hai sa vedem: who's your daddy?

mda sigur e ceva in atmosfera !
You`re the best!

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna albinutelor!
Se vede ca s-au terminat concediile, suntem din ce in ce mai harnice!

Mergi la inceput