Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(21)
Raspunsuri - Pagina 15
guzelnico spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui menics
nico, ce fantoma???? http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png Manu |
Eeeeee, una bruneta si tandra ...
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cinezee [green]Esteee si incerc sa o conving cumva sa numai schelalaie si sa pot dormi cumva mai ales ca inca nu stiu daca pe langa bobitele alea ptr ea mai trebuie ceva |
Cinezee, eu am o rottweiler-ita care are acum 10 luni. Am crescut-o de la 8 sapt.
De schelalait se va 'vindeca' in cateva zile, o sapt, pana uita de mama si frati. Ea a fost luata din cuib, corect? Si normal ca ii e dor de mama. Dar ii trece. Ia-i jucarele care scot zgomote, sa aiba cu ce sa se joace.
In afara de bobite nu ii mai trebuie nimic, of course, apa la discretie.
Eu am citit o gramada inainte sa o iau acasa pe a mea, stiu alimentatia specifica Rott, poate ar fi bine sa citesti daca e ceva special pt Brac. Eu i-am mai dat, o data pe sapt, cate un ou doar galbenus si branza de vaca proaspata, dar nu in aceeasi zi cu oul. Asta cat e f mica, pana pe la 4 luni.
Am invatat f multe, dar nu ma bag in seama sa le scriu aici, pt ca sunt forumuri speciale pt catei, pe rase, de unde poti afla informatii corecte. Eu iti zic ce am experimentat si invatat pe propria piele/catea.
Mai nasol e ca stai cu ea in casa si o auzi cand plange. Eu o tineam in camera tehnica la inceput si pana la etaj nu ajungeau plansetele ei si apoi am mutat-o in garaj. De asemenea, am dormit noaptea bine, nu ajungea pana la mine zgomotul. A crescut frumos si nu are urmari de la faptul ca a plans sau ca a fost lasata singura in camera sau garaj.
Daca mai vrei detalii, aici sunt!
Eu citesc, dar scriu mai rar, pt ca nu prea am ce sa zic.
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana se adancesc neintelegerile dintre noi.... nu stiu ce rost mai am in ecuatie...... no more comment..... astept inca o minune in viata mea!!! |
Hai, ca punem de-o culegere: matematica cuplului! Cand io va zic ca e ceva in atmosfera ... Se tin de glume extraterestrii?!
De 2 zile ma rog de sotu' meu sa contacteze noua clinica si tot o lalaie. Si nici nu-mi da mie datele de contact (cred ca, de fapt, nu le are inca
). Dar nu-i nimic, el are de pierdut: de cand am venit, se tot lipeste de mine ca doar ... i-a fost dor.
Si, de-a naibii ce sunt, io stau in pantaloni scurti si ma aplec, ba sa iau o scama, ba o firimitura, ba sa torn ceai in paharelele de pe masuta joasa ... Hai sa vedem: who's your daddy?
MayanMistica spune:
| Iar el trebuie sa inteleaga ca increderea se castiga in ani si se poate pierde intr-o secunda. Daca intr-adevar te pretuieste, sa lupte si sa indure orice ca sa revi pe deplin in viata lui. |
Eu cred ca il fac wall paper si il lipesc pe usa biroului.
guzelnico spune:
Heeeei, Floricica albastra! Macar sa mai tragi cate-un ochi la listuta. Dupa cum observi, te tinem sub observatie atenta! 
Incanta-ne cu niste poze din concediu.
guzelnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MayanMistica
Eu cred ca il fac wall paper si il lipesc pe usa biroului. |

Ma gandeam io ca nu te incurci tu cu biletele in portofel/ placute magnetice lipite pe frigider.
Vezi sa-l si traduci inainte!
menics spune:
citat din mesajul lui guzelnico
Hai, ca punem de-o culegere: matematica cuplului! Cand io va zic ca e ceva in atmosfera ... Se tin de glume extraterestrii?! De 2 zile ma rog de sotu' meu sa contacteze noua clinica si tot o lalaie. Si nici nu-mi da mie datele de contact (cred ca, de fapt, nu le are inca ). Dar nu-i nimic, el are de pierdut: de cand am venit, se tot lipeste de mine ca doar ... i-a fost dor. Si, de-a naibii ce sunt, io stau in pantaloni scurti si ma aplec, ba sa iau o scama, ba o firimitura, ba sa torn ceai in paharelele de pe masuta joasa ... Hai sa vedem: who's your daddy? ![]() |
wow nico, ce rea te-ai facut...
eu am refuzat o invitatie la Moeciu, el: hai cu mine ca am curs de joi la moeciu, vii? ne luam separat camera si ramanem pana cand vrem... eu : a, nu pot, abia am venit din concediu, nu-mi aiu acum iar liber, e jenant, lasa alta data...el: bine, cum vrei tu...alte comentarii nu a facut.
iar zilele astea voi merge la prietena mea in vizita, poate chiar la plaja...sambata...
http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui galliciana hello pe ziua de azi! ![]() ![]() maine am programare la dct, dar, tare mi-e, ca il voi schimba si pe acesta....cand am nevoie de el,nu prea e prezent,plus ca imi facu figura inainte de inseminare. am facut o droaie de analize,premergatoare fiv-ului,si ma gandesc cu groaza... |
Galliciana, eu am facut FIV. Sunt alaturi de tine, la fel ca toate fetele de pe aici, si daca ai intrebari...aici sunt. Bineinteles, capitolul FIV poate fi folositor, in masura in care ai incredere mare in doctorul tau si asculti de el, adica sa nu ai mai mare incredere in forum.
Nu privi cu groaza ce urmeaza. Daca te durea oricare alta parte a corpului, tot a doctor mergeai. Daca nu functiona un alt organ, un canal sau orice altceva din corpul tau, mergeai la doctor. Asa ca, si pentru aceasta problema, tot la doctor ajungi.
Nu privi cu groaza, priveste ca pe un tratament normal prin care trebuie sa treci pentru a avea un copil, si atunci totul va deveni mai usor.
Eu mi-am facut singura injectiile dmineata, in baie la mine, nu am alergat juma de bucuresti sa gasesc o asistenta. E mai reconfortant sa stai linistita acasa. Doar pregnylul mi l-a facut sotul in muschi, ca nu ajungeam eu sa am pozitia corecta la ac. Totul e normal si frumos. Nu groaza.
Hai, capul sus.
Te asteptam cu vesti despre cum au iesit analizele.

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Heeeei, Floricica albastra! Macar sa mai tragi cate-un ochi la listuta. Dupa cum observi, te tinem sub observatie atenta! ![]() Incanta-ne cu niste poze din concediu. ![]() |
hihi, normal ca ma uit la listuta si ma mai uit si la burtica mea care incepe sa creasca.
daca zilele trecute ziceam ceva de ....marimea unui avocado, acu ...tindem catre un gref mare
V-am zis ca e baietel? Si ca ne gandim ca Alexandru e un nume frumos?

Nu am in laptopul de servici poze. sorry. Iar eu de acasa nu prea intru, ca nu am timp de net. E de ajuns cat stau pe net la servici.

menics spune:
citat din mesajul lui blue_flower
hihi, normal ca ma uit la listuta si ma mai uit si la burtica mea care incepe sa creasca. daca zilele trecute ziceam ceva de ....marimea unui avocado, acu ...tindem catre un gref mare V-am zis ca e baietel? Si ca ne gandim ca Alexandru e un nume frumos? ![]() Nu am in laptopul de servici poze. sorry. Iar eu de acasa nu prea intru, ca nu am timp de net. E de ajuns cat stau pe net la servici. ![]() |
wow, da??
pai pune si tu o semnatura acolo... cat timp ai?
http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu