Oradea * (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Siminel, Imi pare tare-tare rau

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Albastrita era de 2 ani jumatate la mine si in toamna asta facea 3 ani.
De 5 luni tot facea pe oua. La un moment dat a intrerupt ouatul, iar de o saptamana a inceput din nou. Alaltaieri a mai facut un ou, azi altul. Si la scurt timp a murit fara sa dea vreun semn de boala. Cum spuneam a ciripit frumos azi la amiaza si a avut pofta de mancare.
Si brusc, am gasit-o cazuta pe fundul coliviei. Murise.

Pana in martie cand a facut primul ou crezusem ca e perus, caci asa il luasem de la un petshop din oras. In martie mi-am dat seama ca e femela, caci a inceput ouatul. Poate i se epuizase organismul de la atatea oua.
Acum am mai ramas cu cealalta papagalita - care a inceput deja sa se simta singura. Mi-e mila si de ea, pt ca e a doua oara cand ramane singura. Pe ea am primit-o de la un crescator de papagali in urma cu 3 ani si acum are vreo 4 sau mai mult. Se dovedeste a fi cea mai rezistenta. Dar e si salbaticuta. Din cauza ei n-am putut dresa albastrita in totalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Simi-imi pare tare-tare rau...
Pe mine ma obsedeaza moartea perusilor.In fiecare dimineata cand merg la ei, ma gandesc ca unul e cazut jos in colivie...
Poate mi-e groaza ca va suferi Andrei.Da, clar sunt o isterica!!
Eu ii am deja de 1 an.
Tin minte ca i-am cumparat de ziua Giuliei de Daria.

Iti cumperi alt perus?

Cum sunteti, fratilor?

O zi buna!!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Simina, imi pare rau! Perusii rezista singuri? Sau trebuie sa ii iei pereche?
Mi-e groaza cand aud din astea... Asa de tare ma intristeaza. Am pierdut-o si eu pe pisica mea acu vreo 2 luni... A cazut de la balcon (et 9) cat eu am fost la servici. Cand am ajuns acasa, rama cu plasa era trasa intr-o parte si Pixie nicaieri. Nici jos nu am gasit-o. Mai sper intr-un miracol ca a scapat, si e vie la cineva acasa, sau pe strazi. Pana acu vreo 2 saptamani am cautat-o zi si noapte, dar nu mai am putere, din punct de vedere sufletesc.
Sper sa treci cat mai usor peste acest eveniment trist, si sa iti gasesti consolarea in altceva. Eu nu mai am curaj sa iau langa mine nici un sufletel. Deocamdata.

In alta ordine de idei, bine v-am regasit fetelor. Va mai urmaresc, asa, din umbra.
La mine nu prea se intampla nimic interesant. Doar atat ca mi-am schimbat jobul, si nu ma simt bine aici. Am mai fost pe la munte un pic si la tara, dar cu criza asta financiara nu mi-am permis un concediu 'normal'. Ma gandesc sa ma reprofilez, sa imi gasesc o meserie care sa imi placa. Mi s-a acrit de munca de birou. As vrea sa fac altceva, dar nu stiu ce... sa imi gasesc vocatia, cred, dar mi se pare foarte greu.

Uite ca a trecut si vara asta, dar din cate am inteles se prevede o toamna frumoasa si lunga, deci vom mai avea ocazia sa evedam in natura.

Va pup, si va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simina-imi pare rau!

gabi_j-imi pare bine ca ai revenit, sper sa ti gasesti ceva care sa ti placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi_j

Mi-e groaza cand aud din astea... Asa de tare ma intristeaza. Am pierdut-o si eu pe pisica mea acu vreo 2 luni... A cazut de la balcon (et 9) cat eu am fost la servici. Cand am ajuns acasa, rama cu plasa era trasa intr-o parte si Pixie nicaieri. Nici jos nu am gasit-o. Mai sper intr-un miracol ca a scapat, si e vie la cineva acasa, sau pe strazi. Pana acu vreo 2 saptamani am cautat-o zi si noapte, dar nu mai am putere, din punct de vedere sufletesc.
Sper sa treci cat mai usor peste acest eveniment trist, si sa iti gasesti consolarea in altceva. Eu nu mai am curaj sa iau langa mine nici un sufletel. Deocamdata.

Gabici

Imi pare tare rau pentru pisicuta ta. Dar poate n-a cazut de la balcon, pur si simplu a evadat. La servici are un vecin 2 pisicute si se tot plimba pe bloc de la un etaj la altul. Bine ca si are cum, caci ultimele 2 etaje sunt in "trepte".

Deocamdata nu mai vreau alt perus, cu toate ca cealalta, ramasa singura, face mare galagie. Se mai pacaleste cu oglinda, insa tot agitata e. Si de cate ori o aud urland, parca vad imaginea perusului cazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Merci Simi de incurajari, dar versiunea asta nu e prea posibila.

Adela, e plin orasul de saloane. Gabriela, pe Eminescu, alt salon pe Decebal, mai sus un pic de Albina, mai este inca un salon pe Ciorogariu langa fostul sediu al camerei de comert. Stiu ca exista si persoane fizice care inchiriaza rochii aduse de afara. Daca pot, iti fac rost de un nr de telefon.

Spor mult pentru o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Gabici-ma bucur tare ca ai reaparut!!

Da, se pare ca e gata vara.Aseara, pe la 7,30, deja imi era frig.Dimineata, nu mai vorbesc.Se pare ca trebuie un sacou, gecutza, ceva, ca e rrrece!!

O zi frumoasa!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

si de la noi.

Suntem bine,ne pregatim de evenimentele lunii.

Simi imi pare rau de Albastritza

Gabi sper sa gasesti pisicutza

Cris am inghetat aseara.

trupa.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Asa cu intarziere pt Marius si Angela multi ani frumosi impreuna!
Am citit doar pe fuga ce noutati mai sunt.
Noi am ajuns duminica acasa de la Moneasa, am stat acolo aproape o saptamana. Vremea a fost super, doar duminica dimineata a plouat. Strandul e foarte curat, dar nu e de nasul nostru, ca apa e receeeeeee, dar in rest a fost bine. O sa pun si poze cand apuc sa le incarc.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput