Oradea * (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ceau!

Moni-Harry Potter zici? Hmm, pe placul lui Andrei!
N-am fost la zoo din Debrecen, habar n-am cum e, dar eu zic ca il puteti duce pe Lucuta la cea din Nyregyhaza pentru ca este mult spatiu, padure, poate dormi daca e obosit baietelul si apoi iar va apucati de plimbarit.

O zi buna, dragilor!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Moni noi am fost la Debrecen,e super,adica mie mi-a placut ff mult,Andy a vazut si alte animale,cand am fost noi erau o gramada ,plus spatiul mare si verdeata,un parc imens..eu zic ca merita.
Cat despre mame ,ai dreptate ,eu zic sa le facem cunostinta

Cris

Restu' pe unde umblati??

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

In seara asta am modificat putin infatisarea blogului. Daca sunteti curiosi sa il vedeti...

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Marius @ Angela! sa fiti sanatosi si fericiti.

Eu am fost operata ce e drept laparoscopic de dr. Suteu.

La grdina zoologica in Hu am fost doar in capitala lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SIMI, cat de frumos arata noua infatisare!!
Ai un PM de la mine (de fapt o sa ai, ca acuma merg sa-l scriu)

A, era sa uit. Multumesc mult pt. parerile legate de zoo, am intrat pe site-uri la amandoua, e drept ca aia de la Nyregyhaza e de 2 ori cat aia de la Debrecen, da si aia de la Debrecen e de 5 ori mai mare decat cea din Oradea (ce de socoteli am facut, nu? ), deci avem ce vedea. Asa ca in prima faza mergem la Debrecen, ca lui Luca nu-i plac drumurile mai lungi, iar daca ii va placea f. mult acolo vom merge si la Nyregyhaza.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Simi-superbe poze, super blogul

Moni-imi amintesc cand era Andrei de vreun an si un pic si l-am dus la zoo.Nici macar nu a ridicat ochii catre un animal.El repara gardurile si lanturile de la stalpi .

O zi buna!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

In seara asta am modificat putin infatisarea blogului. Daca sunteti curiosi sa il vedeti...

Album 1 + Album 2

Micul paradis

Trebuie sa-mi fac si eu un blog... Siminel - nu stiu nici ce sa spun.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina,

Salut si eu trupa, eu sunt varzamurata de la alergie

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cucu-bau!

Unde-s vorbaretii? Ati luat o pauza???
Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Io am de lucru la bucatarie. Ieri am copt o tona de vinete si de ardei. Azi toc o tona de vinete si le pun in congelator la fel si ardeii.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput