Oradea * (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Toata ziua am dormitat, caci azi noapte am stat cu nepotica, caci parintii ei au fost la nunta.
Mama a fost operata de hernie acu vreo 3-4 ani - nici nu mai stiu exact, dar s-a facut la loc in alta parte a abdomenului. E si greseala ei ca a mai ridicat diverse si a facut efort, astfel incat a ajuns ca inainte sau mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si ,la asa vreme

Simimama mea e de o incapatanare!!!De nush cat timp trebuai sa mearga sa o vada un dr.da nu am putut-o convinge,asa ca a ajuns acum destul de rau,da nici acum nu e ff hotarata.LA cine s-a operat mama ta?

O zi minunata tuturor

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salut!
Laura-taica-meu s-a operat la d-rul Duse.Asta in urma cu 9 ani...Oricum, un om deosebit.

O saptamana frumoasa sa avem si vreme buna!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Marius si Angela
Andy, of, sanatate multa mamei tale
Eu nu recomand pe nimeni, poate medicul de familie va recomanda un medic bun.
Noi ne-am perindat foarte mult prin spitale, insa nu pot declara care a fost medicul bun.

Restu` ??? Treceti la rapoarte

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cris multumesc,am mai primit recomandari exact la acelasi dr.

Daria multumesc,e greu cu dr.stiu

MArius si Angela

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Laura - tot dr.Duse a operat-o pe mama mea.

Mergi la inceput

Dedicatie speciala pentru Marius & Angela - la aniversarea casatoriei lor.

La multi ani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Va mutumesc tuturor! Un gand bun si voua din partea noastra sa ne vedem sanatosi in fiecare an.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LAURA, mama ta poate sa se ia de mana cu mama mea la incapatanare, nu vrea nicicum sa mearga la medic desi are o gramada de probleme Multa sanatate mamei tale ii doresc!

La multi ani, MARIUS&ANGELA, sa fiti impreuna si sa va iubiti pana la adanci batraneti si sa apucati sa va cunoasteti si stranepotii!

Noi in weekend am fost in sfarsit la cinema la Harry Potter si Printul Semipur, eu sunt moarta dupa tot ce tine de Harry Potter, a fost superb filmul, acum m-am apucat de recitit volumul 7, dar nu prea pot decat cand doarme Luca, in rest nu ma lasa. Abia astept sa creasca, sa povestim toata ziua despre Harry Potter!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari din Santandrei!

Vreau si eu o parere. Ati fost la gradina zoologica din Debrecen? Merita sa-l duc pe Luca? Adica vede mai multe decat oile si caprele din gradina zoologica din Oradea? Stiu ca este o gradina f. faina la Nyregyhaza (sau cum se scrie) insa e mai departe, ma gandeam ca pentru inceput sa-l duc aici. Ca mai nou e fascinat de toate animalele, cred ca i-ar place.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput