Insarcinata cu 12 copii

Insarcinata cu 12 copii | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

http://www.realitatea.net/o-femeie-din-tunisia-e-insarcinata-cu-12-copii_591837.html
Aici e un articol despre o femeie care are acum in burtica nu mai putin de 12 feti, 6 baieti si 6 fete.
Aseara am auzit stirea si am ramas socata, pentru ca ea va incerca sa duca sarcina la capat cu cei 12 feti, asumandu-si astfel toate riscurile.
Nici nu-mi pot imagina cum e sa ai 12 bebelusi prematuri si cum se vor descurca.
Oricum, viitoarea mamica este mai mult decat curajoasa !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Nu-mi vine sa cred! 12 ???

Mare minune daca va reusi sa duca sarcina pana la un termen cand copilashi vor avea sanse reale de supravietuire fara nici un fel de probleme.
Zilele trecute am vazut un reportaj cu mamica din US care a dat nastere la 8 copilashi- era pur si simplu , un pat plin de bb-lusi, care hraniti cu mana, care cu barbia, care cu a 4-a mana de inchiriat .

Nu cred ca mamica se astepta la un astfel de rezultat dar sper sa-si vada visul cu ochii, sa dea nastere unor copii sanatosi!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Exista un risc enorm ca si ea si copiii sa moara, pur si simplu uterul nu e capabil sa duca 12 copii odata...asa ca pana sa se bucure de copiii ei trebuie sa vada cum va depasi sarcina. Citeam pe net ca se pot naste la 20 de sapt... Cea mai mare sarcina a fost a unei femei din Australia cu 9 bebelusi, toti au murit la cateva zile de la nastere...
Sau femeia din Cipru care a avuto sarcina cu 11 bebelusi si a trebuit sa avorteze 9 ca sa salveze viata a 2 copilasi...

Doctorii astia chiar atat de imbecili sunt incat sa puna 12 embrioni in uter??? Sunt convinsa ca a fost artificial desi parintii sustin opusul.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Doctorii care au facut asta sint inconstienti si fac experimente pe oameni asa cum fac si pe cobai. Imi pare rau ca cineva a convins-o sa tina sarcina cu toti copiii, probabil ca asta ii va omori pe toti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

OMG! Si vrea sa nasca pe cale naturala?
As spune ca e o eroina, dar nu stiu daca nu e, inainte de a fi eroina, putin inconstienta. Cred ca nimeni nu spera ca va duce la termen sarcina, si chiar daca va naste intr-un spital super dotat cu sectie pt prematuri, prematuritatea este ceva ce nu pot crede ca vreo mama isi poate dori. Adica ea stie clar ca va naste prematur, dar nu se stie cat de prematur. Cred ca e mai mult dorinta de senzational, doar e prima femeie pt ca care a aparut termenul de "dodecapleti", si pt asta isi asuma riscul.
Dar pe lume sunt multe minuni, cum o vrea Bunul Dumnezeu.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Emoticon cu omuletul care rasufla usurat! :)

Adriana si Aidan - 4 ani

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu zic sa-i tinem pumnii si sa ne rugam la DD si pentru ea. Sigur are nevoie de orice incurajare.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Emoticon cu omuletul care rasufla usurat! :)

Adriana si Aidan - 4 ani

Ah, la asta ma gandeam si eu. Ca la cate riscuri se expunea si isi expunea copiii, mai bine ca e doar... imaginatie.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Oare chioar o fi asa sau s-o fi ascuns de gura presei?Sa dea DD sa nu fie adevarat!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

pe mine ma surprinde cum a trecut stirea asta fara sa fie verificata. (oare ar trebui sa ma surprinda?)a aruncat una, oarecare ca urmeaza sa nasca 12 copii si o lume intreaga a imprastiat vestea. ====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM

Mergi la inceput