Prietenie la plesneala 67-Anca e probabil gravida

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Eu am visat-o pr o priereba gravi cu baiat, ea s-a visat in ac naopte, tot gravi... Si nu e... Poate am visat-o pr anca toate

Iosup nu mai are drept de profesare? Jur ca nu e mana mea, dar oricum nu avea de la bun inceput competenta asta... Da si mie un link, ceva! Mi-ai inseninat ziua, oricum !

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

iote aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141285

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Delphi, si eu am si durere de cap, si lene, treaba la scarbici am terminat-o pe ziua de azi (ma felicit singurica), partea proasta e ca n-am chef sa merg acasa, nu stiu de ce... care ma iei acasa azi? Dar fara sa ma puneti la treburi grele, o cafea fac, treaca de la mine.
Anca, si eu zic ca e prea tanar, dar mai stii cand intra in "saptamana chioara" ce face el (sau ea)?
Raluca, spor la munca pe tarla, mai da o reteta de ceva bun ca sunt in pana de idei si nu stiu ce sa mai gatesc.
Kari, mai mergi la piscina?
Pana la urma m-am decis, plec spre casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

vicky pan` la urmate-ai decis sa mergi acasa, caci nicaieri nu e mai bine decat ca la casa ta.
si eu am o lene de abia ma pot tine in picioare. noroc ca s-a dezghetat frigideru cat am fost la munca si l-a sters max, ca nici azi nu se vedea dezghetat frigideru meu
vreau un pepene rosu si rece, cine are?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Tocanitza de ciuperci cu carne de vita sau cartofi frantuzesti la cuptor,pe care-o vreti?

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

karino si ce vrei sa spui ca fu cutremur cand am fost eu la mare? ca eu am produs cutremuru??? hmmm

nu dulceata, nu asta am vrut sa spun! doar ca s-a produs un eveniment important cand ai fost tu acolo! asa, in cinstea venirii tale!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

vicky pan` la urmate-ai decis sa mergi acasa, caci nicaieri nu e mai bine decat ca la casa ta.
si eu am o lene de abia ma pot tine in picioare. noroc ca s-a dezghetat frigideru cat am fost la munca si l-a sters max, ca nici azi nu se vedea dezghetat frigideru meu
vreau un pepene rosu si rece, cine are?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Io am! Si mi-e lene sa-l tai... si e maaaare, fo' 8 kile...mmmmmmm

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Asaaaa...

Deci: mancarea e pe foc, masina de spalat merge, Andrei doarme,iar eu imi fac de cap! Pana se scoala Andrei si gata! e randul lui la calculator.

Ancutzo tinem pumnii sa nu-ti mai vina rusii 9 luni si vre-un an, ca vei alapta, nu? Mie mi-au venit nesuferitii la 6 luni dupa nastere.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Delphi, si eu am pepene! Vii si tu la cine ti-o fi mai aproape, sa nu prea mult pe drum.
Andra, se poate din ambele feluri? Marturisesc ca din piata n-am luat decat pepene si rosii, asa ca... tin familionul la regim, salata de rosii cu vinete, si pepene ca desert!
Andreea, esti super-harnicuta!
Merg sa hranesc juniorul, si revin daca mai am loc la calculator (desi sunt satula de el de la scarbici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

gata...am facut bagajele,am dusat copilul si pe mine,andreea s-a dusat singura.....
va pup si ne vedem saptamana viitoare,sper sa am timp sa beau cafeaua cu voi dimineata!
distractie placuta la mare,misha si vicky!
delphi,pregateste-te!
kari,vb!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput