Nascuti din suflet, crescuti in inima *2*
Raspunsuri - Pagina 16
Bellaiza spune:
Pe 27, de Sf. Stefan, am facut slujba aceea specifica la biserica prin care copilul dobandeste rudenia dupa har asemenea lui Ioan ,pe cand Mantuitorul era rastignit pe cruce. Emotionant moment, superba zi...In biserica, atunci cand preotul ne-a adresat cateva cuvinte, iar pe Stefan l-a povatuit sa fie cuminte, ne-am trezit cu puiutul ca ii spune preotului: da, eu o sa fiu cuminte, dar tu tocmai ai gresit: in loc sa spui Dobrescu Stefan, ai spui doar Stefan...na...Ne-am amuzat cu totii.
Cand ne-am intors acasa, am gasit in fata usii un catelus micut, perfect alb.
A fost o zi perfecta!
Va doresc sa aveti parte de un An Nou bun in care iubirea sa va incalzeasca sufletele!
La multi ani!
Bellaiza
simona14 spune:
BUCHET DE ARTIFICII VA TRIMIT IN DAR,SAMPANIE RECE SI CLINCHET DE PAHAR,PETRECERE FRUMOASA SI LA MULTI ANI!
LauraNicole spune:
La multi ani fericiti alaturi de copiii vostri dragi!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
nico_ro spune:
La multi ani fericiti alaturi de copiii nostri minunati!
Noi nu am mai scris de ceva vreme pe forum, am citit insa mereu despre familiile mai recent "completate".
Victor al nostru are trei ani si doua luni, e la gradi deja al doilea an, e un scump si vreau sa ma mandresc si eu cu el pe mailul comun, sa postez ceva poze, asadar va rog frumos imi trimiteti si mie adresa si parola?
Noi ne rugam intens pentru inca o surioara, dar pana acum n-am avut succes desi suntem atestati anual din 2006 incoace (cu Victor am terminat adoptia in august 2007). Sper si parca am un feeling ca acest an ne va aduce si o fetita.
Va pupam si promit sa revin mai des, cred ca pentru noi, parintii, e foarte util sa impartasim experientele minunate traite alaturi de sufletelele noastre, iar pentru copii este sau va fi util, cand vor mai creste, sa aiba legaturi cu alti copii "trimisi" in familiile lor prin adoptie. La noi in Brasov s-a infiintat in decembrie o Asociatie a Familiilor Adoptive cu scopul de a facilita intalnirile acestor copii si pastrarea legaturii intre ei. Sper din inima ca lucrurile sa se miste pentru binele copiilor nostri.
Va pupam si nu ne uitati cu datele mail-ului comun, va rugam.
ioanaalice spune:
Salut, nico! Bine ai revenit! da-mi si mie datele de contact ale Asociatiei din Brasov. Mihai are 4 ani si (aproape) jumatate. Mai avem in familia extinsa o verisoara, care este si ea adoptata, dar ne vedem rar cu ea. Cred ca are nevoie sa se vada si el cu copii din 'grupul lui de sprijin'.
misha71 spune:
La multi ani si un an exceptional va doresc, incarcat de dragoste si impliniri pe toate planurile!
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Bellaiza spune:
La multi ani tuturor!
Nico ro, daca ai stii cat ma bucur sa te vad din nou! Si pe tine te-am urmarit din umbra mult timp. Daca ai stii de cate ori am plans simtindu-ti, chiar daca de departe, sensibilitatea si bucuria implinirii in vremuri in care nu ma gandeam ca voi fi si eu in curand mamica...Mult succes in demersul vostru! Sa fie acesta anul care va aduce si o fetita!
Bellaiza
P.s. A fost grozav sa ne sorcoveasca Stefan.Revenim in curand cu poze recente.
gabi_99 spune:
La multzi ani mamici shi pitici! este cu adevarat cel mai frumos Craciun , cel mai frumos Revelion....l-am petrecut cu puiul nostru, cu prieteni shi rude care au venit in vizita....avem 2 dintzishori shi spunem mama...mai mult de atit ce putem sa ne dorim? este ceea ce le dosrec tuturor celor care sint in drum spre copilashul lor...sa le dea DD poutere shi rabdare...pentru ca fiecare minuyt de ashteptare va fi rasplatit cu bucurii greu de povestit!!
gabi