Nascuti din suflet, crescuti in inima *2*
Raspunsuri - Pagina 15
carmanuia spune:
Misha poti sa ne treci si pe noi pe rpima pagina?
Carmanuia 14 noiembrie '76 mamica de Ionut-Cosmin 9 mai 2009
Multumim!
misha71 spune:
Carmanuia sinteti pe listuta
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
maimutzak spune:
Sarbatori cu bine la toata lumea de aici ! Sa fiti fericiti!!Sa va traiasca puiutii o mie de ani!!
asi spune:
Sarbatori fericite, un an mai bun, sanatate si mult noroc va dorim!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Mariaa spune:
Multe dintre noi petrecem primul Craciun alaturi de puiutii nostri...Sa fie cel mai frumos Craciun, plin de fericire, bucurie iar spiritul magic din noaptea sfanta sa ne faca sa simtim si mai tare minunea care ne-a intrat in case anul acesta!
Iar celor ce au deja 'vechime' multi ani si multi Mosi Craciuni frumosi si fericiti
Craciun fericit
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
Bellaiza spune:
Ma gandeam ieri, pe cand ma apropiam de momentul la care totul era gata pentru intampinarea Marii Sarbatori, ce nu am facut anul acesta. Am descoperit ca nu mai stiu cu exactitate ziua in care teiul din fata ferestrei si-a pierdut ultima frunza, ca am uitat unde este ruleta, dar si bateriile unor aparate casnice si...multe asemenea...In schimb, am fost mai fericita, mai vesela, iar sotul meu la fel. Si asta, numai pentru ca am devenit parintii unui copil minunat,cel mai frumos dar pe care ni l-a facut Dumnezeu!
Va doresc tuturor Craciun fericit!
Bellaiza