Moldovence aspirante sau gravidute(14)
Raspunsuri - Pagina 17
Delphinas spune:
LA MULTI ANI MARIILOR, MARIANELOR, MARIANILOR
bitza poti face unul pt orice moment al zilei. dar mai bine mai astepti...abia e 8, pana la 20 mai e. sa nu fii dezamagita. asa ca bucura-te de ziua sfnata de azi si fii optimista. 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
bitza20 spune:
Delphinas, eu maine am 14 zile de la IA si asa stiam ca se face la 14 zile de la inseminare, de ce trebuie sa astept pana pe 20?
pysypisi spune:
Buna ziua dragutelor,LA MULTI ANI pentru sarbatoritele si sarbatoritii ce poarta acest frumos nume.

BITZA la fel ca si celelate fete eu zic sa mai astepti putin,iar cand vei face testul cu siguranta ai sa vezi II liniute,iti tin pimnii
vanessa80 spune:
Bitza fetele ti-au zis sa mai ai rabdare cu testul pentru ca s-ar putea sa fii insarcinata, dar sa nu iti iasa testul pozitiv in ziua 14.( ci abia dupa inca cateva zile)
bitza20 spune:
Aha, am inteles. Dr imi spusese ca in a 14 zi de la IA sa fac un test si sa-l sun sa i zic rezultatul. Dar mai astept 
nichi spune:
La Multi Ani, pentru toate fetele care isi sarbatoresc astazi ziua !
Multumesc mult pentru incurajari,ce sa fac ,incerc sa fiu optimista si sper sa reusesc,iar rezultatul sa fie cel asteptat
.
Bitza eu IA o fac cu dr. Dumitrascu,am prima ecografie luni la 19:00 la Omni,iar stimularea o fac cu clomifen si apoi pregnyl.
Iti spun si eu ca fetele sa mai astepti un pic cu testul,e mai bine asa..stiu ca e greu ,eu am mai facut o IA la Tg Mures acum vreo 2 ani.
Oricum iti tin pumnii si sa dea Domunl sa fie
taty_ana spune:
buna fetelor, noi 5
am ajuns ieri acasa si in sfarsit ne simtim mai bine....duminica am avut ET-ul si dupa cum v-ati dat seama am 3 samburei in burtica ....am avut emotii si am fost suparata ca dupa ET am facut febra, cred ca peste 38 ca eram la hotel si nu aveam termometru iar ieri cand am ajuns acasa aveam vreo 37 cu 8 insa de aseara mi-am revenit si acum sunt in parametrii normali
...nu stiu de la ce a fost febra asta, ideea e ca dr mi-a spus ca ovarele mele sunt ff marite si traumatizate de la punctie...sa speram catotul va fi bine si peste 2 sapt vom primi vestea cea mare...va pup si va tin la curent
sophie76 spune:
taty_ana sa dea Domnul sa fie bine si sa vii cu vestea cea mare peste 2 saptamini
bitza pe tine te asteptam sa deschizi seria burticilor de toamna!
nichi , negresit si tu urmezi aici la burtici de moldovence
sophie
dana1980 spune:
Tatiana sa dea DD sa fie ce iti doresti. Pot sa te intreb cat te-a ajuns toata procedura?
Sophie am vazut ca si tu esti din BT.
Noapte buna!

.