Moldovence aspirante sau gravidute(14)
Raspunsuri - Pagina 16
vanessa80 spune:
Asa va vreau fetelor...sa fiti active.![]()
BITZA cand trebuie sa faci testul? Nu te stresa.
pysypisi spune:
Buna ziua la toate fetele
Vine si ru cu vesti,am obtinut programarea la Gynera,dr Dracea pe data de 14 decembrie,sper din tot sufletul sa fie cu noroc.
VANESSA,sa dea Dumnezeu sa reusesti din prima
Va doresc o zi cat mai placuta la toate
bitza20 spune:
Eu trebuie sa-mi fac testul miercuri, voi fi putin stresata in clipele alea. Cand e bine sa-l faci dimineata?Ca alea de ovulatie, dupa ce am facut vreo 3 luni numa dimineata, apoi am vazut ca ele de fapt trebuiau facut dupa ora 10 ![]()
Delphinas spune:
red_velvet au am un CM destul de neregulat, uneori a fost si la 40 de zile.
bitza nu te stresa ca nu face bine absolut deloc.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza20 Eu trebuie sa-mi fac testul miercuri, voi fi putin stresata in clipele alea. Cand e bine sa-l faci dimineata?Ca alea de ovulatie, dupa ce am facut vreo 3 luni numa dimineata, apoi am vazut ca ele de fapt trebuiau facut dupa ora 10 |
Draga Bitza iti tin pumnii si iti doresc din tot sufletul sa iasa II liniute

bitza20 spune:
multumesc tare mult fetelor ca sunteti langa mine si ma incurajati in momentele grele.
sophie76 spune:
bitza, legat de test, eu sincer miercuri nu mi as face nici un test, as mai astepta vreo 2 zile si daca nu vine mentruatia asa pe la o vineri poate as face testul, stiu ca e greu sa astepti si sa speri.
Eu am adoptat aceasta tactica pt ca la viata mea am vazut suficiente teste negative si nu mai aveam chef sa mai vad unul, mie una in ziua 14 de la inseminare imi venea deja menstruatia asa ca niciodata nu am facut test.
sa dea Domnul sa vezi dublu II
sophie
vanessa80 spune:
BITZA testele de sarcina se recomanda sa le faci dimineata, dar nu e obligatoriu.
Mi-am facut programare la Gynera pt 22sept, sa fac eco si sa stabilim tratamentul pt FIV ( cu conditia sa iasa prolactina ok).
bitza20 spune:
Buna dimineata, La multi ani tuturor Mariilor, Marianelor 
Azi dimineata cand m-am trezit mi-am amintit ceva. In luna mai eu am facut o celioscopie si urma sa incep stimularea imediat. Nu s-a putut deoarece deja se instalase un chist pe ovar. Dupa 2 luni de tratament am mers iar la dr. Era pe 15 august de Sf Marie Mare. Nici nu mai speram sa-mi dea stimulare, inainte sa plecam chiar ii spuneam sotului meu " nici nu stiu la ce ma mai duc, ca stiu deja ca imi da si luna asta AC". Nu a fost sa fie asa, Maica Domnului a fost cu mine si in ziua aia am inceput stimularea. Acum ma gandeam, poate daca fac test azi, oare voi primi o veste la fel de buna. De Sf Marie mare sa incep stimularea si de Sf Marie mica sa am un rezultat
. Dar...deja e cam tarziu, eu inca nu mi-am cumparat nici un test si dimineata a trecut...asa ca mai asteptam.
Va pup pe toate si petrecere frumoasa daca mergeti pe la vreao sarbatorita sau pe la vreun hram