FIV in Europa (24)
Raspunsuri - Pagina 19
hepilica spune:
bryny, uite ca sa iti mai ridic putin moralul: si eu tot balanta sunt.
iar fetita mea era cat pe ce sa fie si ea tot balanta, dar s-a nascut in ultima zi de fecioara (22 sept)
.
asa ca, hai CURAJ! mai devreme sau mai tarziu sigur vei reusi. la fel toate fetele de aici. 
si eu zic sa mergi la viena decat la sibiu. stii, conteaza enorm embriologul in FIV-uri.
prietena ta
balanta_tm are mare dreptate in tot ceea ce ti-a scris.
h.
minunata!
Multumesc lui DD.
li_am spune:
Salutare fetele,
ma bag si eu in seama aiurea! voiam sa spun ca la un moment dat vorbeam cu strohmer despre clinica din romania si imi spunea ca au acolo o embrioloaga minunata si un doctor (nu mai stiu cum il cheama) la fel si cel mai surprinzator lucru, rata de succes este mai mare la sibiu decat la viena - nu stiu, cred ca incerca sa scape de mine, sa ma trimita la sibiu! Nu ca cei din sibiu ar fi mai buni, sau romancele mai fertile decat austriecele, poate ca problemele de infertilitate sunt mai putin complexe, ca altfel prea de multe ori aud la noi (in austria nu am auzit de niciun caz) de x fiv-uri nereusite si pe urma reusit natural!
dar si eu as recomanda tot viena, daca exista suficiente resurse (time and money)!
depre impsi, pimsi nu stiu decat ca noi am facut icsi, in conditiile in care spermograma pe care a descris-o fireyes (
) e cam la fel cu a noastra, parca la noi erau mai multi, dar mai prosti...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
35+
AMR 25
poze
fireyes spune:
Liam, 
si burtica, ca domnisoara mai are un strop pana la marea aparitie pe scena!
Si da, asa imi zicea si mie Strohmer, de clinica de la Sibiu, plus ca i-a monitorizat destul de atent si cand a fost necesar, a taiat in carne vie... el totusi inclina sa creada ca romancele sunt mai bengoase genetic decat austriecele (in fine, eu cred ca i-am stricat si statistica asta![]()
dar nimeni nu te obliga sa optezi pt Sibiu daca tu vrei Viena...
bryny spune:
We recommend you another stimulation scheme. Please do a genetic testing aou
and your husband. So. that we perhps can do a polar body diagnostic within
the next trial.
STOP SMOKING !!!!!!!!!
The costs will be the same like last time I think .
Waiting for your answer
best greetings
Eva Liebahrt
cam asa a sunat mailu de la Wunscbaby dupa ce leam trimis eu cateava intrebari de genu:cand as putea sa fac urmat fiv,daca mar costa la fel si cama atata!Fireyeseste f greu sa iau o decizie si iar sunt in dilema la mine este cam cum as pleca eu de la marinescu la cezara bucur sau cocei geva de genu nu??offf!
hepilica iubita noastra mamica fericita,pi vezi ca deaia neam inteles noi bn ca balantele intre ele se inteleg perfect!sigur ca voi face la viena fiv dar nu stiu unde deocamdata!
balanta_tm spune:
bryny
, tu esti mai nehotarata ca mine
. Acuma parca iar te atrage Wunschbaby
.
Ai avut Lovenox sau Thromobo ass in schema de tratament? Daca da, in ce perioada a FIVului le-ai luat?
li_am
, tu ai facut FIVurile cu Prof. Obruca?
Oricum, esti o norocoasa: din trei FIVuri au rezultat un bebe la termen si al doilea pe drum.
Iar de hepilica
, ce sa mai zic decat ca e si mai norocoasa. Sa reusesti natural in timp ce te pregateai de inca un FIV, asta e chiar o minune. Cand citesc asemenea experiente, mi se ridica moralul si parca imi incolteste si mie o speranta in suflet ca, cumva, o fi bine si pentru mine pana la urma
.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
denisa220972 spune:
bryny Eu am trecut prin mana la amandoi medici Marinescu - Cezara Bucur , dupa Marinescu fugeam cu hartiile in mana si abia scoteam doua trei cuvinte, fiindca se grabea foarte tare,avea la rand inca vreo 10- 15 paciente, el face de toate de la operatii clasice,nasteri - pana la FIV, si nu mi-a recomandat nici o dozare in 2, 4 6 , 8 zi de Cm, ne-am vazut in 2 zi de CM si in 9 zi CM si dupa aceea la punctie, a facut sa fie facuta punctia si la noroc daca se prinde de bine daca nu mai departe alta fata la rand. La Cezara am avut mai multa atentie din partea ei si mi-a explicat mai multe, dar rezultatul a fost la fel un mare esec. Conteaza foarte mult dupa punctie si aparatura pe care o are ptr.embrioni, mediul de cultura si cat de des se umbla la ei. Cand am vazut ca asa sta treaba am plecat unde am vazut cu ochi si am ales ce mi-a placut, este vb.de sanatatea mea si de bani mei.
hepilicafetita ta este nascuta in zi cu mine,o sa fie o tipa care in aparenta este calma si echilibrata, dar sa te fereasca DD sa intri in gura ei(nu o sa accepte sa o calce foarte multa lume pe "codita", cu o personalitate puternica, care va face ce vrea ea pana se da cu capul de sus(asa sunt eu). Dar suntem persoane norocoase in viata. 
fireyes spune:
bryny, tu faci cum crezi tu ca e mai bine... insa sfatul meu ar fi sa renunti la gandirea gen: "il tradez pe medicul x daca ma duc la medicul y". pt ei, tu esti un pacient in plus sau in minus, un dosar.
asa cum si ei au mai multi pacienti (si ne dorim asta, ca sa aiba mai multa experienta), asa si tu poti sa ai mai multi medici.
Daca eu as fi fost convinsa, dupa 1 fiv facut la wunsch, apoi inca unul la goldenes, ca totusi wunsch erau mai buni, ma intorceam pt fiv 3 la wunsch, fara sa ma impiedic in pr de moralitate si iti garantez ca te primesc inapoi chiar si asa, ca nu au voie sa refuze pacienti...
ideea e f simpla: tu urmaresti sa ai un BB (sanatos, evident), iar pt asta, pe banii tai, sanatatea ta, confortul tau psihic, etc., iti alegi clinica/medicul care dupa socoteala ta, iti da cele mai mari sanse sa obtii acest BB.
Decat sa te trezesti la 40 ani fara BB pt ca ti-a fost tarsha sa schimbi clinica (de parca ai lucra in(contra) spionaj), cred ca orice e mai de succes.
P.S. n-am vrut sa fiu dura, dar parerea mea e ca nu e o gandire sanatoasa pt tine si viitorul tau
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
bryny spune:
balanta_tm eu am luat trombo ass una pe zi incepand cu ziua a17a de la ultim CM pana in ziua cand miam facut beta!am luat si primosiston si femibion!tot din ziua a17a!da sunt nehotarata si ma suceste orice mica chichita sa zic asa!aici in romanica miam dorit mult sa ajung la bigM,si ajungeam cu o pila tare dar am vazut ca omu face de toate si am realizat ca facand de toate este superficial pt ca nu are timp!asa ca am sp macar sa jung la bigW de austria!nu este vian lor ca na fost sa fie prima oara stiu ca sunt super profi cei de la Wunschbaby dar pe mine ma deranjat alte chestii,ca nu mi se explica si mie ce se intampla tot timpul,treb sa scot o informatie cu clestele de la ei!erau f ocupatii si pe fuga ca la romania!
Fireyes sunt f nehotarata pt ca FIVul acesta pe care o sal facem va fi a2lea si ultimul in primul rand ca no sa mai fie banii si in al doilea rand nas suporta inca o data un esec de genu,,,a fost crunt de trist si vreau sa zic cu mana pe inima ca sa schimbat si relatia mea cu sotul meu in rau,suntem mai distanti,mai tacuti,nu mai exista comunicare intre noi nu stiu ce sa intamplat...eu am devenit mai geloasa poate mie frica, nici eu nu stiu exact ce se intampla!de data asta vreau sa fac totul ca la carte sa nu gresesc nimic!nici alegerea clinici,sa ma ocup cu detoxifierea organismului, sami fac analizele intrun singur loc si la un laborat.f bun din bucuresti s.a.m.d!
iti multumesc mult cami esti alaturi am mare incredere in tine si tu stii asta!
Denisa220972 eu am fost la o consult la cezarab mia placut de ea mai ales ca mam dus ca verisoara finei ei,deci o recomandare cat de cat buna,mia placut de ea este un medic bun mia sp ca no sa am nicio sansa natural la cum arata trompele mele dar am intrat pe forum si nu am gasit nicio reusita de a ei!si in afar de asat am vb cu o fata care fusese la ea si mia sp ca treb sa ma pregatesc cu cadouri grase sa se ocupe intradevar de mine!si mam lasat ca sincer mi sa facut sila de chestia asta cu datu pe la doctori si tot superficiali si gen ocupatii sunt!cand o sa am timp o sa intru pe MP sati povestesc ceva!
hepilica

balanta_tm spune:
bryny
, nu trebuie sa te impresioneze doar renumele unui medic, reusitele lui, ci si compatibilitatea dintre tine si medicul respectiv. Cel putin, eu criteriile astea le am...Ce folos ca medicul X este adulat de pacientele lui, daca mie nu imi inspira incredere? Nu e mai bine oare sa caut eu medicul ce mi se potriveste si sa nu ma las impresionata doar de renumele lui? Ba da, pentru mine este mai bine, si asa si procedez
.
In alta ordine de idei, trebuie sa gasesti in tine puterea sa treci peste esecul de la FIV1, sa te impaci cu tine si sa mergi mai departe. Adica, sa te reechilibrezi. Daca vei redeveni ok cu tine insati, si relatia cu sotul tau va reintra in normal.
Gelozia nu e buna la nimic si nu face altceva decat sa altereze o relatie. Gelozia provine dintr-o lipsa de incredere in propria-ti persoana, asa ca in zona legata de increderea in tine ai de lucru (bine, in cazul in care nu ai motive reale sa te ingrijorezi/sa fii geloasa).
Ar fi bine daca, asa cum ai zis, ai putea sa iti detoxifiezi organsimul. Si eu de vreo doua saptamani am inceput sa imi schimb modul de a manca si deja ma simt mai bine (mai 'pacatuiesc' uneori, dar in principiu ma tin de ce mi-am propus).
Nu indraznesc sa spun ca ar fi bine sa te lasi de fumat, fiindca stiu de la mama si sora mea ca e foarte greu de renuntat la tigari, dar ar fi bine daca ai putea macar sa reduci numarul lor.
Ai grija de tine si, dupa parerea mea, inainte de a lua o decizie legata de ceea ce vei face pe mai departe din punct de vedere FIV, incearca sa te impaci cu tine insati si cu FIVul esuat, incearca sa te linistesti in interiorul tau. Nu privi FIVul ca pe ceva de genul totul sau nimic, ci incearca sa pastrezi o zona de echilibru. Te pup.
Sa nu uit: Primosistonul ti l-a dat pt endometru? Sau pentru ce anume se da?
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala