FIV in Europa (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

brunadria, iti tin pumnii. Doamne ajuta sa fie totul bine de aceasta data si sa auzim vesti bune. Fii optimista si increzatoare.

Pe 14 octombrie este o mare sarbatoare - Sfanta Cuvioasa Parascheva. Probabil ca stiti, este facatoare de minuni. Poate ar fi bine, daca veti dori, sa va rugati la ea. Pentru mine a facut minuni.

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

hepilica , multumesc din suflet!!
sa ne ajute d zeu la toate sa ajungem mamici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

salutare ...
ce e cu linistea asta pe aici? nimeni nu mai are nici un plan ?
eu astept prima zi de cm ,sunt putin perturbata , nici nu mai stiu exact cand trebuie sa mi vina rusii
abia astept sa fac prima injectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

brunadria: bafta multa! Sa te injectezi cu spor si cu folos.
Eu....fac o pauza mai lunga, in primul rand din cauza ca vreau raspunsuri - si le caut singura, pentru ca nimeni nu-mi recomanda nimic (ma refer la medici) si in al doilea rand din motiv de scoala. Eu lucrez in invatamant si directoarele mele s-au cam saturat de plecarile mele, ba la echo in zilele X, Y, Z, ba 2 sapt in Israel sau Viena sau etc. Asa ca astept vacanta de primavara pentru a pleca la o prima consultatie (probabil la Budapesta) si apoi, dupa 15 iunie sa ma apuc de injectii si eu. Dar, de data asta, chiar va fi ultimul fiv, asa ca incerc sa "descopar" toate posibilitatile datorita carora nu mi se implanteza embronii .
Of.... m-am intins mult
Pupici

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput

cristal1995,multumesc mult , sper ca de data asta sa fie bine..
mult noroc si tie, asa e cu d rii astia ,chiar ma intrebam si eu dupa ce criterii fac analizele , unora mai putine , altora mai amanuntite, nu stiu , de multe ori ma gandesc daca am facut suficiente investigatii..
nici in ziua de azi nu mi am explicat cum de m am ales cu SEU la primul fiv si nimeni nu mi a explicat , care sunt cauzele...
iti doresc din tot sufletul sa reusesti , ti am citit postarile , esti o curajoasa , cum de altfel toate de aici...
anka, ce faci draga . bryni tu ?
fetelor eu astept de pe o zi pe alta sa fac prima injectie , cred ca asta o sa fie sambata
somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Brunadria bafta fetita la injectat!Ce norocoasa esti,cate incercari gratuite!!!noi am cheltuit cu totul plus primul meu drum la consultatie singura 10oooeur!acum treb sa stragem iar pentru urmatorul drum!ai emotii stiu prin ce treci fiecare injectie si fiecare lucru pe care l faci de acum incolo e f emotionant...concentreazate si gandestete numai si numai pozitiv...va fi bine!Anka.b stii ce cred eu ca pana acum te-ai luptat pt anumite lucruri mai mult dar acum va fi minunea, o sa reusesti din prima.pt ca tu nu te astepti si te gandesti ca ai de tras dar acum va fi altfel ai sa vezi...inca un lucru eu am observat dealungu vietii mele ca cu cat stia mai multa lume de ce va urma sa fac si era vorba de o realizare dea mea nu mi se indeplinea si cand reuseam sa nu mai spun la nimeni ce urmeaza sa fac se indeplinea,e de acesta data am spus la toata lumea ca voi face FIV si iata ca mi sa dovedit pt a nu stiu cata oara ca nu am facut bn...pt ca, cred eu ca din toata lumea (vecini,cunostinte,fata de la magazin,fosti colegi de munca etc) se gaseste cineva cu suflet rau sa fie invidios pe fericirea ce va sa fie si se alege prafu...cred ca mai inteles ce am vrut sa spun!Draga Hepilica imi aduc aminte cu drag povestea ta si chiar team felicitat atunci si povesteam ca exista Dumnezeu ca la tine chiar afost o minune,dar nu stiam ca ai trompele subtirii,asa miau spus si mie aici in Romnaia ca am trompele subtiri si lipite ca doar palpaie din cand in cand dar nu am sanse sa palpaie exact la ovulatie sa pot ramane natural dar dupa ce am recitit povestea ta am realizat din nou ca doar daca vrea Bunul Dumnezeu sa faca minunii si la mine voi fi mamica si nu numai la mine la toate fetele...deci cum spuneai in primul rand trebuie sa ne rugam !sati traiasca fetita, sa te bucuri de ea si sa fiti sanatosi sa o cresteti mare, sanatoasa si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

apropo...stiti ca va spuneam ca am trimis rezultaul la beta la clinica si miau trimis un mail lung cu pareri de rau, incurajari si miau spus ca urmatoarea saptamana imi vor trimite un mail cu ce sa hotarat ca voi face mai departe asta dupa ce urma sa aibe loc sedinta saptamanala unde se discauta fiecare caz nereusit si nu miau trimis nimic nici pana acum si au trecut 2 saptamani de atunci.Ce sa fac sa le trimit eu un mali si sa ai intreb cand as putea sa fac urmatorul FIV???eu ma candeam udeva prin februarie,martie sa treca 5luni macar.ce ziceti? fetele mai experimentate

Mergi la inceput

bryny , multumesc iubita, de maine sau poimaine incep injectatul..
dupa parerea mea si cum am intrebat eu aici , dr meu a zis ca daca analizele sunt ok ,dupa 3 luni se poate incepe un alt fiv..
eu nu am facut mai repede ca am avut probleme cu testul pap , dar acuma e totul ok se pare .. rezultatul final e imortant , sper sa fie ok...
eu zic sa le scri un mail ca precis cu atatea pe cap mai uita si ei ,asa le reamintesti cazul tau.. multa bafta !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Cristal, multa, multa bafta iti doresc atat la viitorul fiv (chit ca pare f indepartat) si mai ales sa descoperi cauza problemei tale!

Bryny, nu este o regula anume de cat sa astepti, insa trebuie sa treaca min 3 cm... noul medic/ clinica o sa iti recomande cat ai de asteptat...

Mergi la inceput