FIV in Europa (24)
Raspunsuri - Pagina 14
bryny spune:
buna ziua fetelor!anka.b iti urez din suflet sa ai succes si Maica Domnului sa fie cu tine!eu am fost la profesor la Wunschbaby!Nu trebuie sa te gandesti ca nu vei reusi din prima eu nici nu mam gandit la asa ceva,au fost destulle fete care au reusit din prima asta chiar nu este o regula!singura chestie care a fost la mine,incercam sa gandesc pozitiv simi veneau tot felul de ganduri urate si negative in minte,cred ca unele persoane sunt programate sa gandesca de multe ori negativ chiar daca incerca sa gandeasca pozitiv!eu nu am realizat niciun moment ce voi face eu acolo la viena parca eram aeriana...adevaru este ca totul primas oara este asa pt ca nu stii ce tea asteapta, nu stii ce urmeaza ,cum va fi esti asa genu ala "si acuma ce fac" intelegi!deci cred ca de multe ori minunea se intampla a2a oara si pt lucru acesta, ca esti mai stapana pe tine si mai constienta...asta afost punctul meu de vedere...bat campii...eee...am inebunit de supararae poate!succes si Domne ajuta!Cristal1995 bine ca tu ai mai inteles ceva dar eu deabea le intelegeam engleza aia nemteasca dapai germana nici gand fata...mai inteles perfect ce am vrut sa sp.ma asteptam la mai multe explicatii mai ales ca se dau o gramada de banii si nimenii nuti garanteaza nimic deci macar sa ni se explice ce se intampla nu?!?ce vei face mai departe,mergi la Wunschbaby?vroiam sate mi intreb ceva.Eu nu am eliminat nimic am avut CM normal,parca sa zic ca mia curs mai ptin ca de obicei si nimic adica nici macar un chegulet ceva...daca am avut un embrion nu treb sa elimin ceva??Ma doare f tare pieptul asa ca niste varfuri multe de cutite ca re ma ia si ma lasa.nu ma mai durut asa genu asta de durere ci doar durerea aia cateodata care te anunta ca vine CM!OFFF!Astept un mail acum de la wunschbaby ieri au avut ei sedinta saptamanala si miau spus ca mi vor trimite mail ce voi face mai departe...va tin la curent...
brunadria spune:
bryny, imi pare rau ca nu a fost sa fie, reculege te si mergi mai departe...trebuie sa reusim toate intr o zi..
anka
mult mult noroc draga mea si salutari din bm...nu te stresa , gandeste pozitiv,o sa fie bine pana la urma..eu luna asta adica saptamana viitoare incep fiv ul ...offf ce emotii am ,dar sunt convinsa ca o sa fie bine...
fetelor bafta tuturor si numai bine
bryny spune:
brunadria multumesc ptr incurajari si mult succes la fiv!sa fie cel norocos!la mai muilte ovocite ,la mai multi embrioni fecundati si la mai multi blasto...unde faci ijn franta?
brunadria spune:
bryny , da in franta fac ,am dreptul la 4 incercari gratuite..
multumesc draga mea, sa dea d zeu sa reusim toate sa ne indeplinim visul!!
brunadria spune:
sunt fericita ,mi am scos tratamentul pt fiv , la sfarsitul saptamanii viitoare incep injectatul!! doamne ajuta!!
anka.b spune:
brunadria , ma bucur foarte mult pentru tine sa de-a D-zeu sa-ti iasa toate ok , din pacate eu mai trebuie sa astept un pic , la analize mi-a iesit TSH-ul marit 3,75 , si de la clinica au zis ca trebuie sa fie aproape de 2 ca sa fie ok .
Acum astept sa imi vina cm-ul si sa ma duc sa mi le mai fac inca o data toate , si parca vad ca imi iesi si prolactina mare , la ultimile analize pe care le-am facut in Romania , mi-a fost foarte mare . Sunt foarte curioasa sa vad cati inotatori avem , ca la ultima spermograma aveam 1,2 milioane , iar daca au scazut la masa vom avea numai radacini
.. morcovi , telina .
Si aici ,in Austria ,e tot cu 4 incercari prin casa de asigurari , dar nu sunt gratuite in totalitate, 70% casa de asigurari si 30% eu , la fiecare incercare e in jur de 700euro. Nu e mult daca stau sa calculez ca fetele din Romania platesc pentru o singura incercare cat platesc eu pentru 4 .
bryny si eu patesc la fel , stiu foarte bine ca au fost fete care au reusit dint prima dar totusi viata asta mi-a aratat asa de clar ca pentru orice imi doresc trebuie sa lupt de 10ori mai mult decat un om normal . Pentru tot ce am a trebuit sa ma zbat si sa lupt mult mai mult decat , de exemplu , prietenele mele. De cand ma stiu mi-au placut copii , si sincer nu vad rostul la o viata fara ei , eu mi-am dorit copii , prietenele mele i-au primit . Normal ca ma bucur pentru ele , dar ma doare asa de tare cand vad ca eu trebuie sa trec prin atatea ca sa am ce ele au obtinut asa de usor. De multe ori stau si ma gandesc , si ma intreb cu ce am gresit ca nici macar atat nu merit si eu sa am un copil . La mine e regula , ceea ce e usor la altii la mine e foarte greu . Asta e , nu avem ce face decat sa ne rugam la D-zeu sa ne ajute , sa ne dea putere sa trecem peste toate greutatile . 

brunadria spune:
anka, nu te descuraja , o sa fie bine , ai sa vezi !!
tu nu ai asigurare in austria?
intr adevar ne este greu tuturor celor de aici , toate ducem aceeasi batalie , dar la urma o sa reusim cu siguranta!!
si eu ma lupt de multi ani sa fac un bebe si am incredere ca voi reusi de data asta...
mult noroc!!!
anka.b spune:
brunadria , de data asta va fi cu noroc si o sa fi
, si la anul pe vremea asta o sa ne intalnim in bm si o sa ne plimbam cu bb-ei.
La cati embrioni te-ai gandit sa-ti transferi ? Stii eu as vrea sa am gemeni , adica la chestia asta visez . Nu stiu dc , dar imi place ideea asta , de a avea gemeni .Stiu ca e sarcina cu riscuri mai ridicate si totusi ... Daca iti spun ca m-am si gandit la nume , stii cum povestea Elenada , nici macar n-am inceput tratamentul pt fiv si eu visez , dar imi place sentimentul de liniste pe care il am in suflet cand ma gandesc la copii si imi imaginez cu cine vor semana , care pe cine il va mostenii....off...iar bat campii .
Am asigurare medicala dar totusi platesc 30% din costurile fiv-ului , adica aici asa e , oricum eu sunt multumita , in Romania e 100% . 

hepilica spune:
buna seara,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine...
Anul trecut pe vremea asta scriam de mama focului pe acest forum.
Am intrat din nou aici si m-am hotarat sa scriu, citind postarile lui bryny.
Draga bryny,
Uite, incept prin ati spune ca sunt fericita mamica a unei fetite minunate de 3 saptamani.
Am facut 2 FIV-uri (unul in RO in 2007 , altul in Austria in octombrie 2008) ambele esuate + 1 ET esuat in RO. Problema mea erau trompele uterine: subtiri, cu aderente, filiforme...Am incercat sa raman insarcinata timp de aproape 8 ani. A fost un calvar.
In 2008 mi-am pierdut si o trompa si atunci a cazut cerul pe mine. Imi ramasese doar o trompa..., deci sansele se injumatateau oricum.
In decembrie 2008 s-a intamplat O MINUNE!!!! Am ramas insarcinata natural!!!!!!!!!!! Nici acum, cand imi tin puiutul in brate, nu imi vine sa cred. A fost o minune de la Dumnezeu. Copilul meu mult dorit a venit pe lume in acesta luna. Este o fetita minunata, sanatoasa si care ne-a umplut sufletele de bucurie.
Asa ca, draga bryny, nu dezarma, nu-ti pierde speranta. Ai incredere ca vei reusi pana la urma. Si roaga-te la DD. Eu imi pierdusem toate sperantele. Tarziu am realizat ca de fapt ultima mea speranta (DD) ar fi trebuit sa fie de fapt prima. Acum ii multumesc lui DD in fiecare secunda pentru minunea mea.
Ai incredere in DD!! Mi-ar placea sa cred ca povestea mea, spusa pe scurt, sa iti redea increderea si resursele necesare de a nu dispera si de a merge inainte.
Iti doresc tie si tuturor fetelor inimoase de pe acest forum sa reusiti sa va vedeti visul implinit.
h.
minunata!
Multumesc lui DD.
brunadria spune:
hepilica ,sa ti traiasca minunea!!!eu te am citit si intr adevar esti norocoasa !! sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de comoara voastra.. trebuie sa speram si sa credem ca va fi bine...
anka,depinde de cati embrioni voi obtine...daca dd ne ajuta voi transfera 2!! eu de 1 an astept sa mi iasa analizele bine , off in sfarsit totul e ok si pot sa fac al 2 lea fiv dupa 1an jumate de la primul...sa ne ajute d zeu pe toate sa ne implinim visul..
bryny ce faci draga?