Aspirante optimiste >20 (417)
Raspunsuri - Pagina 24
cos_minutza spune:
Bun venit noilor fete si o sedere cat mai scurta pe aici
Sorinake
luna viitoare sa fie cu nororc
Un weekend placut va doresc!!!
Aaaa ca era sa uit
Raluci
(un pic intarziat)![]()

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08
Valentina_D spune:
Va pup fetele si nu va suparati dar am sa renunt la forum
Am motivele mele, bine intemeiate
Ingeras, nu ma trece in lista
Nu va pot spune multe..dar unul dintre motive este ca sotul meu crede ca e un motiv de stres in plus...si nu e numai asta...mai am un motiv, dar e imposibil sa vi-l spun
Ma rog pentru toate dintre voi sa fie cu doua liniute, sa fiti fericite si am sa va citesc, oricum!!!!
Madutza, eu te-am adus aici si mi-esti draga
, voi citi ce postezi si sa dea DD sa fie cu ochisori...
Va pup si sa auzim de bine
raluci_b spune:
cosminutza sarumana de urari 
valentina imi pare rau ca ai luat aceasta decizie dar clar tu stii cel mai bine
cand eram la aspirante am avut si eu o perioada in care nu mai vroiam sa forumesc si am facut o pauza, asadar iti doresc mult curaj putere rabdare liniste sufleteasca si o intoarcere cu doua liniutze
26+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Madutza_21 spune:
Valentina si mie imi pare rau ca nu o sa mai scrii..Pana la urma, e important sa faci cum simti tu ca e mai bine...Eu nu cred ca forumurile sunt un motiv in plus de stres, dar cred ca intr-o mica masura, are si sotul tau dreptate. Spun asta pentru ca, cel putin la mine, am observat ca intrand des pe forumuri, ma gandesc exagerat de mult la problema conceperii unui bebe, imi ingreunez mintea cu tot felul de ingrijorari si probleme, si astfel nu permit sa se intample lucrurile de la sine...Poate daca ne-am gandi mai putin(strict referitor la problema asta
) si am lasa lucrurile sa decurga in mod normal, fara testari si programari, minunea se va intampla mai repede. Eu sunt de parere ca subconstientul are un rol important in ceea ce priveste conceperea unui bebe...Eu sper ca n-am suparat pe nimeni cu afirmatiile mele, pana la urma e strict parerea mea! Oricum ar fi, si orice decizie ia fiecare, eu va doresc la toate sa aveti parte de bebelusul mult dorit.
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madutza_21 Valentina si mie imi pare rau ca nu o sa mai scrii..Pana la urma, e important sa faci cum simti tu ca e mai bine...Eu nu cred ca forumurile sunt un motiv in plus de stres, dar cred ca intr-o mica masura, are si sotul tau dreptate. Spun asta pentru ca, cel putin la mine, am observat ca intrand des pe forumuri, ma gandesc exagerat de mult la problema conceperii unui bebe, imi ingreunez mintea cu tot felul de ingrijorari si probleme, si astfel nu permit sa se intample lucrurile de la sine...Poate daca ne-am gandi mai putin(strict referitor la problema asta ![]() |
cos_minutza spune:
capitol nou si adaugarea in lista o pot face doar fetele care au user-ul comun si parola.Se pare ca ele nu prea mai activeaza pe aici.Daca bine stiu Doula si Hapy ne-ar putea ajuta

o seara placuta!!!!
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08
YLARI spune:
Buna seara fetelor, ne-am intors si noi acasa, Doamne cat de tare mi-ati lipsit, ma mancau degetele de o forumeala... Uf greu au trecut zilele astea...
Noi raportam ultimele 2 zile cu ovulatie (teste de ovulatie pozitive) si cu prestat astazi
Mi-era un dor de Iuby al meu, mama-mama!
M-am bucurat tare tare sa vad atata activitate aici, imi pare rau ca Valentina a trebuit sa renunte. Un pupic de la mine si cu siguranta ne vom mai gandi la ea. Valentina macar sa intri sa ne anunti cand ramai gravi sa te felicitam si sa ne bucuram ptr tine. Pupici multi!
Referitor la testele de ovulatie, evident fiecare are dreptul la propria parere. Eu va spun cum a fost la mine cand am ramas gravi cu Eva: ultima menstruatie 30.07.2007, test de ovulatie pozitiv pe 16 august, prestat pe 16 august seara si 17 august dimineata, ca sa fim siguri
Apoi sotul a plecat in Franta vreo 10 zile. Apropo, pana pe 15 tinusem postul Sf Marii. Deci in luna aia am prestat doar de 2 ori in zilele cu testele pozitive. Si am ramas gravida. Deci la mine s-au brodit! Sa vedem si de data asta cum o fi. Chiar sunt curioasa.
Anca, stau ca pe ace, astept cu nerabdare ziua de luni! 
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png