Aspirante optimiste >20 (417)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Neata fetelor si weekend placut!
Eu am in continuare dureri de ovare,eu am tot zis ca am ovulat la cateva zile dupa menstruatie,dar acum nu mai stiu ce sa cred...
Am devenit obsedata,nu ma mai preocupa nimic,doar la asta ma gandesc.
luna trecuta am cumparat cateva teste de sarcina pe care le-am facut inainte de a-mi veni menstruatia.Luna asta nu mai cumpar nimic,poate da dd sa fie cu ochisori.Am auzit ca unele persoane pot ovula de 2 ori in aceiasi luna.Asa e???pana atunci o la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Valentina, imi pare rau ca au venit nesimtitii! Luna viitoare o sa fe cu noroc...In legatura cu treaba cealalta, eu sunt sigura daca a fost sarcina o data, va fi ok in viitor. Ai incredere ca o sa ne ajute DD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madutza_21

Valentina, imi pare rau ca au venit nesimtitii! Luna viitoare o sa fe cu noroc...In legatura cu treaba cealalta, eu sunt sigura daca a fost sarcina o data, va fi ok in viitor. Ai incredere ca o sa ne ajute DD!

pup
tu sa faci test si sa ne dai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D
Ziua de azi mai mult mi-am petrecut-o la baie decat la munca...tot aveam senzatia ca vin uratii si fuguta fuguta la baie sa vad

Parca ma vad si pe mine in asteptarea uratilor Tot din 10 in 10 min la baie De o vreme incoace luam numai hartie alba ... sa se vada mai bine cand vin uratii (sa nu radeti de mine )

Mergi la inceput

Fetelor ... referitor la teste de ovulatie, mucus...si alte cele de genul acesta ... Eu un an de zile am tot facut teste de ovulatie ...si am urmarit albusul si asha mai departe ... Mi se pozitiva testul prin Z11-Z12 ... si presupuneam ca in Z13 e ovulatia...si oluam de buna. (Ieri am agsit vreo 10 teste de ovulatie intr-un sertar si le-am aruncat ). Apoi am inceput sa merg la dr sa fac foliculometrii ... La inceput faceam si teste de ovulatie sa verific. Nici vorba sa se potriveasca ... Mi se pozitiva testul prin Z12 cum am mai zis, iar la foliculometrie abia prin Z15 erau semne de ovulatie ...

Parerea mea ... nu va bazati asha mult pe testele de ovulatie ... Faceti macar o luna monitorizarea ecografica sa vedeti cam prin ce zi are loc ovulatia ... si daca e corelata cu testele de ovulatie... La dr meu e doar 25 lei o foliculometri ...eu zic ca merita

Mergi la inceput

ingeras2007, haide te rog sa ne deschizi capitol nou ... si cand ai timp ... sa treci pe listutza si pe fetele nou venite :

alysa26
Madutza_21
nadinas
onybony
Valentina_D

Am uitat pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

pup fetele
Cris, deci nu e nici o smechereala cu testele de ovulatie...hmmm, ma gandeam io, dar sotul meu zicea ca ar fi bine sa le incercam
Cat despre monitorizare echo, nici aia nu e 'minune'
In iulie am fost la echo in ziua 11, dita-mai foliculul de 18mm pe ovarul drept. Eu le fac cu trimitere de la endocrinolog , din 3 in 3 luni sa se asigure ca ovarele nu mai sunt polichistice in tratament.Bine, plus alte analize, progesteron ,testosteron...etc...etc
Am fugit acasa, si am prestat, o zi da, una ba, cum zice doctorita mea, ca sa lasam gigeii sa se odihneasca...si nimic..
Daca ii spun doctoritei, cica ma stresez prea mult si din cauza asta
Asa o fi
Pana una alta, ma doare burtica de mor...uratii naiba...
Ca sa uit, mi-am luat barbatul de maneca, am fost la piata si am luat vinete...16kg...gospodina lu' mama...face provizii de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor..ce faceti?????
liniute, ceva???

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

ingeras2007, haide te rog sa ne deschizi capitol nou ... si cand ai timp ... sa treci pe listutza si pe fetele nou venite :

alysa26
Madutza_21
nadinas
onybony
Valentina_D

Am uitat pe cineva?

mersic si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

weekend placut pana maine seara nu mai intru ca plec din localitate, dar o sa stau cu sufletul la gura sa vad ce ati mai scris.

Mergi la inceput