Pestisori... pestisori... (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Am fost si-n parc cu Oana si Cristina
A fost frumos si pot sa va zic ca Oana e o scumpa.Pana azi eu n-am intalnit-o decat pe Cristina, cu Oana n-am avut onoarea sa ma italnesc. A fost mortala cand am intrebat-o cum o cheama ca mi-a spus:"cum, nu mai sti cum ma cheama?"...asa vorbea cu noi de parca ne-am mai intalnit sau alta intebare in timp ce se dadeau pe hinta si noi povesteam pe banca de langa:"cand veniti la noi acasa sa dormiti?"
Cat e de mica pune niste intrebari sau da niste raspunsuri de razi pe loc.
Am pus si cateva poze in albumul comun, dar am facut un folder nou(in parc) in albumul meu.Vizionare placuta!

si ne citim dimineata.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Cryna, da sunt moldoveanca , am mai spus , nascuta la Iasi , crescuta pana pe la 12 ani langa Piatra Neamt , apoi pana la facultate la Bacau . Sa va fie de bine cumparaturile si sa foloseasca Robert sanatos hainutele si motoreta .

Mihaela, cine stie , poate ca pana la urma asta va deveni Diana , medic neonatolog ....

Va pupacesc si merg sa vaz pozele

revin...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Am vazut niste fetite frumoase foc ....si elegante ..si pe role ...ce mai , niste printese ...sa va traiasca fetelor si sa va aduca numai bucurii .

Ar trebuie sa iesim la un gratar la iarba verde dar nu prea am chef, m-am trezit cam intoarsa , am visat aiurea ....mai vad eu ce fac ....pana atunci ma duc sa sorb din cafea si sa mai citesc pe aici

Ieri dupa masa am fost la un targ de antichitati , la sosea ..erau chestii vechi si interesante ...am vazut niste stergare de la tara , de care am si eu ...si costau 200 ron ...daca stiam ,nu le mai foloseam la bucatarie .........si multe unelte de lemn , pe care le-am recunoscut ca doar mi*s fata de la tara

Dany

Mergi la inceput

gata ....iesim la iarba verde ...va pupicesc si va doresc o duminica plakuta

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Dany, sar'na!
Distractie placuta la iarba verde!
Cryna, distractie placuta si voua! multi sarbatoritului si sa fie fericit si sanatos!
Elyana, ati fost la nunta? Cum a fost?

Vasi va doresc o duminica frumoasa!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am vazut pozele cu mandrele ... dar fara mamicile din dotare

Da, am fost la nunta... a fost ok... ca la o nunta obisnuita
Eu nu's fan lautari, in primul rand pt. ca dau sunetul la maxim ... apoi pt ca nu-mi place muzica, si nici cum canta
Dar a fost si muzica de pe cd ... si a mai cantat o pustoaica f. frumos... dar prea putin
Am plecat inainte de tort, pt. ca nu mai puteam... vroiamsa doooor... si mai ales sa-mi schimb incaltarile ... nu pt. ca as fi dansat.. dar mi se umfla picioarele la un mom. dat.

E posibil sa mai avem vreo 2 nunti de bifat ... dar numai daca avem cu ce

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Da Miha, facui/facuram cumparaturile ... ieri cadourile, azi mancarea si beutura ... si, asteptam si de la taica-su pachet... ca, asa o zis, ca-i trimite ... amu, 'om vedea daca "vine" ceva sau nu ...
Hmmmhhh... cred c-o renuntat poznasul de a se mai culca cu unchiu-su ... cel putin pt. o perioada... s-au impacat ei dar, aseara o cerut tot cu mine la nani... si azi, se pare ca lucrurile tot asa merg: cu mine la ... iar, aseara, o cerut sa ne si iubicim inainte de nani ... si, abia dupa aia s-o culcat ... hmmmhhh... vom vedea noi ce si cum ...
Multumim frumos pt. pozele cu cele doua zanute . Sa va fie de bine intalneala la toate .

Dany, multam pt. cafeaua de dimineata . Scuze ca, "uitai" ca esti moldogeanca... stiam ca, ai zis ceva de Iasi dar, cam uitai ce anume ... scuze ...
Sper ca te-ai distrat bine la iarba verde . Noi, tot gratar avuram la pranz, cu o salata de ardei copti ... yami... Si, soferul e foarte bun ... mai ales la o motocicleta ca www.oferta9.ro/_poze/1/06/05/160525221259.jpg" target="_blank">asta ... sau asta ... unde trebuie numai sa apese pedala si sa invarta ghidonul ... mno, motocicleta poznasului nu e chiar identica cu imaginile puse de mine dar, n-am gasit pe net una chiar la fel... e ceva in genul astora... dac-o fi sa fac poze si sa reusesc sa le pun , o s-o vedeti cum arata... aaaaa, si acum 5 minutele face Robert catre noi, fiind langa mine la calculator: "Da', o fetita nu mi-ati cumparat!" . Io, il intreb: "Da', de ce? La ce-ti trebuie sa cumparam o fetita ?"... iar, el rasupnde: "Pai, s-o plimb cu motocicleta mea!" ... ...

Facui si votarea de azi... si, ne mai "auzim"... maine, probabil ... Va doresc o seara placuta, o cina gustoasa si o noapte frumoasa, cu vise relaxante!!! Va zic deja: noapte buna ! la toate!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Gata , am revenit acasuca . Merg sa bag niste inghetata ca numai mici imi vin pe gat ....nu maninc mult deloc la gratar , ca eu stau si pe langa , azi am luat si niste ciupercute si le-am gatit pe gratar , asa ca ma satur si cu mirosul .....dar dupa ce ajung acasa asa as mai minca ceva din ceea ce era akolo ....

Voi ce ati facut ? Ely s-a refacut dupa nunta dar restul sirenelor ? Hai ;a raport .

Dany

Mergi la inceput

Cryna, ei hai ca acum chiar suntem fanrtastice , iar am postat una dupa alta ...e ceva ...fain motorul lui Robert si zici asa vrea o fetita pai vezi maine poate ii aduci una

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ha, ha Dany... io, tocmai dadui raportul ... iar, m-ai "ratat" ...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput