Pestisori... pestisori... (42)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Tethys spune:
'Neata somnoroaselor! Poftiti la -luta de weekend!!!
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Tethys spune:
Andanii, ma bucur ca sunteti acasa si ca lucrurile evolueaza bine! Multa sanatate sotului si refacere rapida
! Numai bine
!
Ely, mama... despre ce vorbesti ? Ce poze doresti sa pun
? Si, ihi... buuunnn ii borsul/ciorba innacrit/-a cu bors
. Mno, io mi-s moldogeanca si de ala imi place
... acolo, in Italia, am incercat sa umflu borsul (ca asa se zice pe aici cand faci bors de folosit la ciorbe) dar, clima de acolo nu-mi dadu voie sa pot face asa ceva
... aici, la noi, merge de preparat borsul in casa
... hmmmhhh, fu bun si acrit cu lamaie (sare de lamaie) dar... cum am ajuns inapoi in tara am trecut inapoi pe booorsss
... si, apropo Miha, ca vorbeai de borsul de perisoare
... cat am acrit cu lamaie (sare de lamaie), ciorba de perisoare fu pe primul loc in preferintele mancaciosilor de atunci
, de acolo... si, in afara de bors (principalul si cel mai des folosit, preferatul adica), lamaie sau sare de lamaie n-am folosit altceva...
Mmmmm, yami-yam prajitura cu mere si bezea! Multam Ely
.
Miha, abia asteptam pozele de la intalneala si orice altceva ...
.
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
Hmmmhhh... despre duel lucrurile stau cam asa:
- la inceput, Robert alesese sa doarma cu mine... p'orma se razgandi si se duse la unchiu-su... iar, in toiul noptii (23.00-24.00), inca nu adormiseram, ma trezesc cu Robert inapoi la mine ... se ciondanisera, nu stiu de ce
... ca, il intrebai pe Robert ce s-o intamplat de o venit inapoi, iar el, repeta numai fraza asta: "Unchiu-i urat. Unchiu-i un urat."
... si atat.
Mno, s-o cam suparat unchiu-su pe el ... ca, azi trebuia sa mergem in Siraj, sa facem cumparaturile pt. luni, de ziua lui Robert... iar, frate-miu o zis ca nu mai mergem
...
... 'om vedea noi...
...
Gata. Va pe toate si va doresc un weekend super-super minunat, frumos, placut, linistit si relaxant
!
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
Tot eu... gata, mergem la cumparaturi in Siraj ... cica, motivul ciondanelii ar fi fost cam asta: aseara, Robert i-a cerut lui unchiu-su, care se uita la un film, sa inchida TV -ul ca sa se culce
... iar, poznasul, in loc sa se culce se puse pe tolocanit
... il tinea de vorba pe unchiu-su... mno, asa imi face si mie pan' adoarme, ma boscorodeste o juma' de ora - o ora
... hmmmhhh... si dupa ce veni la mine, ma tinu si pe mine cu tolocaneala pan' se culca dar, nu ne ciondaniram
... iar, io, daca mi-e prea somn, ma mai ratoiesc la el, mai face oleaca de pauza, o ia iar din loc cu tolocaneala, iar ma ratoiesc, iar pauza, iar tolocaneala...
... si tot asa pan 'adoarme
... in fine...
...
Gata. ...
la toate.
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ochi_verzi/ochi_verzi.jpg)
ochi_verzi spune:
'neata!
Multam de cafea!
Andanii, ma bucur ca sunteti acasa si sanatate!
Elyana, arata demential prajitura aia
Cryna, apoi si fratelo al tau e copilil supara pe poznas asa tare incat sa zica "Unchiu-i urat. Unchiu-i un urat."
Mey, la noi fac femeile si bors ca-s din toate colturile tarii, dar noi care ne-am nascut si crescut acili sa nu facem.Pentru noi supa e aia de vita sau pui,hai sa mai zic de rosii care la mine nu se mananca si de salata care se face primavara la greu, iar restul sunt ciorbe...atatea bordee cu alte obicee
Am uitat sa va zic...a venit bona din Germaniaam vb aseara cu ea la telefon si azi trece pe la noi.Nici nu i-am zis Dianei sa-i facem o surpriza ca in ultima vreme tot intreaba cand vine Adriana.Mno, azi cand o s-o vadaaaaa sa vedeti cat de fericita o sa fie.
Mai am o saptamana de vacanta si gata.
Fac si poze cum nu, sper sa nu intervina nimic.
Va si va doresc o zi minunata!
Mihaela si Diana 22.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
`neatza!!
Dana, ma bucur ca sotul tau e acasa, ii doresc refacere rapida si multa sanatate, iar tie sa nu mai treci prin asa ceva
Danutza, pupici Mirunei, mi-e dor de voi
Daneza, mersi si te pup!
Mihaela, ne vedem dupa masa in parc.
Elly, pana la urma problema sunt eu nu fetele, n-am nici un chef de nimic, dar de citit va citesc in fiecare zi
Ultima pleasca, stiti cat de norocoasa m-am considerat tot timpul cu dadaca noastra marti i-am comunicat ca din septembrie e posibil sa ne mutam, i-am zis ca-i dau o parte din banii zilele astea si restul inainte sa plecam, s-a bucurat pentru noi, a zis ca a tot primit oferte in ultimul timp, dar nu mai vrea sa ia nici un copil ca oricum se descurca cu pensia ei si a sotului. Miercuri am fost plecata la Timisoara si a dus-o Diana la dadaca pe Oana, era deja alt om, a intrebat ce ii da ea de mancare Oanei, ca sunt o nesimtita, ca a stat toata luna la ea si ca sigur nu o sa-i mai dau banii, ca o sa aiva ea grija, ca sunt destule manastiri in tara asta dar e tare pacat ca blestemele cad pe copii
si doare al naibii de tare, cand ai avut incredere neconditionat in cineva. Nu o recunosc, sunt socata, si doare, doare al naibii de tare
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Marami Doamne, cati oameni rai ... si mai aels cand e vorba de copiii... cum pot fii asa???
Si daca ar fi avut motive de suparare... cum sa te razbuni asa?
Cryna hai ca-s dusa... am incurcat borcanele
Am zis ca am pierdut mesaju'... si la runda doi cine a mai fost atent ce scriu ... era vorba de Mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Hello !
Hai ca va dau si eu o cafea la pranz asa , inainte de masa
....ca eu una am nevoie ...azi m-am trezit la 5.00 , nu am avut somn , am dormit cu grija sa ma trezesc devreme , sa o iau pe Ana la mine ca vecina mergea la cimitir ....initial am zis ca merg si eu cu fetita dar m-am razgandit ....asa ca noi am stat pana mai tarziu , am luat-o la mine si cica sa mai facem nani , a luat cartea de pe noptiera, clestele de par si le-a pus pe perna , cica sa o invelesc si sa fcem nani , facea Dana inchide ochii .....haioasa foc ...in fine ne-am foit asa vreo 1/2 h ..apoi am fost si am spalt-o, imi place ac se spala pe dinti , am imbracat-o ...apoi am pregatit si eu ce aveam pt. biserica si m-am imbracat ..cand ma imbrcam, ma vede ea asa cu o fusta si cu un maieu cu pietricele si imi zice , esti frumoasa
...si apoi imi ridica fusta si zice " ai buci
" ....la biserica nu prea a avut stare , vorbea la greu si vroia cand la mien cand la maica-sa ....in fine am ajuns acasa ..murdara toata ca ne-am intors cu tramvaiul si in statie a sters toate bancile si stalpii ....nu e departe 2 statii dar am luat tramvaiul ca avea Lumi si bagaj ...acum doamne ajuta sa fie primit ....
Aseara m-am intalnit cu o colega care are un bebe de 5 luni haios si drgalas foc , mic mic dar vesel..cat am stat vreo 3-4 prin parc a fost extrem de cuminte , a mancat a dormit ...l-am mai luat eu un pic in brate sa il pupaces dar putin ca cica sa nu ii stric copilul ....
Cam atata este relatarea despre mine .
Dana , multa sanatate sotului si refacere rapida .
Maramai, nu te mai necaji, asa sunt oamenii ....lasa-i in legea lor .
Cryna , spor la cumparaturi .
Mihaela , ma bucur ca s-a intors bona si sa ne relatezi despre reactia Dianei .
Va pupacesc pe toate si un wk-end fain.
P.S. Eu fac numai ciorbe acrite cu bors , ca doar mi*s moldoveanca ...altfel nu acresc , iar supele nu imi plak deloc .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Tethys spune:
... ca, reusii sa culc poznasul... si-mi zisai ca, e randul meu sa va ofer
o ciulama (ostropel) de pui cu mamaliguta, branza de burduf si mujdei
... deci, cine doreste, e poftit la masa: pofta buna
!
Hmmmhhh... facuram si cumparaturile pt. luni... ii luai niste hainute (niste compleuri de malete+pantalon), doua perechi de adidasi, sosetele... siii... in loc de trotineta mult ceruta... o motocicleta ... ca, asa vru poznasul
... se razgandi la fata locului si-n loc de trotineta vru motocicleta, de aia electrica pt. copii, cu acumulatori... mno, o mai ramas de luat tortul si cam gata pt. luni
...
Miha, cre'ca-i cam copil si frate-miu... mno, pe drum, inspre Siraj, l-am mai tras de limba pe frate-miu, sa vaz ce si cum s-o intamplat... si, cica, nu s-or ciondanit
, ci l-o apucat pe Robert dorul de mama-sa (io adica)... cica, dupa ce l-o palavragit ghine, io zis Robert lu' unchiu-su: "Mi-e dor de mami
. Vreau la mami
". S-o vinit la mine... si, de aia l-o facut urat pe unchiu-su, pt. ca nu vroia sa-l lase sa vina la mine la nani
... ceva de genul...
... in fine... amu, chipurile, s-au impacat... hmmmhhh, hmmmhhh...
Si, da... "cate bordeie atatea obiceie" ...
Super
ca ti-a venit bona. Mare bucurie pe capul Dianei
.
Marami, un dulce si o
calda, ca sa-ti treaca supararea si dezamagirea.
Dany, ce de-a peripetii si alte alea... bine ca, macar, ai avut o zi plina si, totusi, frumoasa
. Deci, si tu mi-esti moldogeanca, nu?!?
Mno, hai ca ma duc sa mai vaz de treburi ... va
pe toate si s-aveti o zi faina in continuare!
&
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ochi_verzi/ochi_verzi.jpg)
ochi_verzi spune:
Un pic la o barfa scurta...
Marami, imediat ne pregatim si te sun si ne-om povesti.Urat din partea boneisi tu care o vorbeai de bine.
Dany, pai nu i-am zis si cand a cerut sa iesim afara i-am spus ca mai stam un pic in casa ca trebuie sa vina o tanti la noi, ea tot intreba:"care tanti? n-o cunosc?..." si i-am zis c-o sa vada.
Era in camera ei cand Adriana a venit si-a inceput sa intrebe unde-i Dianas-a auzit un troc-poc in camera(aruncase ce avea in mana) si-a venit ca vijelia sarindu-i in brate si-o strangea cu putere si-o pupa
A fost asa emotionant de-mi dadeau
Si cum niciodata nu vine cu mana goala si-a primit si cadoul, iar cel mai mult i-a placut o chestie rotunda, portocalie care atunci cand a bagat-o in apa s-a umflat si s-a transformat in pestisorul Nemo(preferatul ei).
Am mai stat la taclale, ea s-a jucat de-a doctorita cu una din fete si ne-am bucurat de reintalnire.De lunea viitoare revine in forta ca eu incep serviciul.
Eeeee, nu stiu daca v-am povestit...intr-o zi Diana a tot inceput sa ma intrebe cum se numeste medicul care trateaza copiii, cel care face operatii, cel care o consulta in urechi,... si a zis ca ea se face medic neonatolog si are grija de nou-nascuti, ca trimite mamele acasa si ea îi grijeste si s-o dau mai repede la scoala sa se faca medic.Apoi ma intreba daca exista medici copii sau numai oameni mari...
Asa ca toata ziua se joaca, in casa, cu trusele medicale si bebelusii.
Si sa va zic inca una...dupa ce-a murit Raluca si-am ramas gravida cu Diana ma gandeam ca poate bebele din burtica va fi ddestept si va deveni medic neonatolog sau pediatru...asa ca nu se stie niciodata ce-ti doresti si ce se poate intampla.Dar pana atunci e cale lunga...
Cryna, ei se "cearta" ei se-mpaca.Facusi cumparaturile? Spor la treaba ca-s convinsa ca ai destula.
Dany, asa deci...ai buci E mortala cea mica.
Gata, fug sa ne pregatim...
Ne citim pe seara.
Mihaela si Diana 22.11.2004