PRIETENE FARA TITLU (44)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Tot eu, am vorbit cu Moni, se simte ok, Tudor la fel si bea lapte cat cuprinde. Epiziotomia nu o deranjeaza atat de tare, se odihneste, mananca si isi recapata puterile.
Diana e de coma, cica sa faca poze la toti bebelusii, sa-i vada ea. Pe fratior nu a apucat sa-l vada, doar in poza, insa e curioasa de mai multi copii, se pare.
Vrea sa iasa luni, spera sa ii dea drumul acasa si atunci povesteste ea mai in amanunt.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ursoaica spune:
Bee felicitari si sa va traiasca Octavian "micul matz" sa fie sanatos, norocos si papacios!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Denisa, Anamaria, La multi ani de Sf. Maria!
Anamaria, am citit despre pataniile tale cu drumuri la Arad si Timisoara, in ziua aia eram foarte ocupata asa ca am uitat sa te contactez, cand mai esti libera? Eu pe marti, cel tarziu miercuri sunt gata, ne putem intalni daca vrei.
Ursu, ai aparut in prag de seara? Raisa ce mai face?
Intrebare: ce cantitate de lactate ar trebui sa consume fiica-mea pe zi, avand in vedere ca nu bea lapte? Deci, iaurt, branza, unt, smantana.
Ma mai uit la alte subiecte si apoi la nani cu mine.
Noapte buna!
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ursoaica spune:
Ingrid oricate lactate ar manca trebuie sa manance si peste pt ca doar asa se retine calciul necesar in corp.
Ingrid S spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ursoaica Ingrid oricate lactate ar manca trebuie sa manance si peste pt ca doar asa se retine calciul necesar in corp. |
Vomita de la peste (seamana pe mine). Ia Vigantol, Raisa mai ia?
Eu stau si pazesc mancarea, a pus sotul in cuptor o gaina umpluta...Diana se joaca, intre timp mai citesc...
Revin pe dupa-masa, o duminica placuta sa aveti!
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Giova spune:
tuturor celor care poarta numele sfant Maria si derivate din el!
Denisa bb Edi e ok, cumintel si papacios...nu avem colici, papam si dormim.
Ma bucur ca piticii tai s-au acomodat la socri.
Lili condoleante pt. tatal tau!
felicitari pt. sarcina! poate l-a ascultat DD pe Nicolas si ii va darui o surioara. fetele, am intrat sa-i raspund Denisei.
Ma bucur ca Moni e bine si se recupereaza rapid.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Ursoaica spune:
Giova, de aici nu te da nimeni afara!
Ingrid, eu Raisei nu ii mai dau vigantol de la 1 an asa ca ... Peste mananca daca o amenint ca nu ii mai dau nimic de mancare mai ales kinder , azi am pacalit-o si a mancat 150g de peste crap cu salata de varza. Iar lapte nu se omoara, il bea doar daca vede multa cacao in el dar sa nu fie prea dulce ... are niste gusturi
De dat la boboci da de la orice peste?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marchplayer/marchplayer.jpg)
marchplayer spune:
FELICITARI MONI!! SA-TI TRAIASCA BEBELASUL!
BEE FELICITARI! SA-TI TRAIASCA SI TIE MICUTUL!!
Refacere grabnica amandorura!
Va pup pe toate si va urez in continuare o vara frumoasa!!
Noi incercam sa profitam la maxim de vremea frumoasa. Nici nu vreau sa ma gandesc la toamna ce se apropie sau la iarna ce va sa vina.
V-as mai spune despre copii dar nu-i nimic extraordinar si din acest motiv nici nu stiu cam ce ar putea interesa...
Ioana este o frumoasa, tot printesa, cam rasfatata, va merge la gradi de la toamna...sper!
Rares deja invata poezii, adica spune si el ultimul cuvant din vers, incapatzanat, mofturos...
Are cu totul alte preocupari fata de sora lui...
Plec la plimbare
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Giova, scrie linistita ce doresti aici, esti bine primita! L-am vazut in poze pe bebe Edi , era mortal cu sepcuta aia si cu falcute, si mie mi-ar veni in locul tau sa-l smotocesc toata ziua!
Cred ca Marco e mandru de asa fratior frumos!
Ursu, orice peste ii provoaca greata, nu ajunge la vomitat ca nu permit eu asta, pe mine m-au fortat sa mananc pielita de la lapte cand eram mica si nu vrei sa stii cata scarba am si in ziua de azi. Daca vad lapte cu pielita pe el, am frisoane.
Bun, eu ii dau Vigantol pentru ca e mai "rahitica"...si are gaura la piept. Bucura-te ca papa Raisa peste...
Daniela, stai afara cu ei cat poti, ai dreptate cu vremea urata, tot in casa, apoi sa ii tii ocupati....eu stiu ca si dupa ce vine de la gradinita, va fi musai sa stau cu ea. Ai inscris-o pe Ioana? M-am uitat prin poze, foarte mare a crescut, s-a inaltat ca Emma si e tare frumoasa , iar de Rares nu mai zic nimic, ca un vero angelo arata, sa nu-l deochi!
Cred ca ma duc la un puisor de somn, ma astepta pe maine degajarea bucatariei...am la lucruri...noapte buna!
Ingrid S si Diana
Vauvenargues