PRIETENE FARA TITLU (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mesaj de la moderator: Rafuielile personale se numesc atacuri la persoana cand se poarta la liber pe forum.
Asta duce la avertisment-moderare-cont inchis.
Si e valabil pentru ambele parti implicate in scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

FELICITARI MONICA SI GHITA!
Ce bebeloi mare, sa creasca frumos si sanatos!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

FELICITARI MONICA SI BUN VENIT BEBE TUDOR!

-refacere rapida , multe bucurii si impliniri alaturi de noul membru al familiei... sa va traiasca, sa creasca sanatos si iubit-

ANDA - merci mult si pt mesajul de ziua mea... pe care l-am vazut zilele trecute dar la care n-am apucat sa raspund.
E ok cu Vibrocil in sarcina? Mie mi-e teama sa iau orice chiar am intrebat azi la plafar si tanti de-acolo mi-a zis ca nu imi da nimic pt ca sunt insarcinata si sa nu mai iau nici uleiul din ficat de rechin... oricum nu ma ajuta cu nimic. Singura consolare e ca o sa-mi treaca la
.... toamna.

DENISA - stai mamica calma... nu ai zis tu sa dam IGNORE... acum ce te-ai aprins....
Uite o si un... si mai baga un paharel in cinstea faptului ca il adora socrii pe Alex.
Claritine nu ma ajuta nici inainte... eu luam Aerius dar daca poti sa o intrebi pe naturista ta... mi-ai face o mare favoare.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moniii felicitari pentru bebe Tudor. Mai Moni dar bebe tau e deja gata crescut!! recuperare rapida si mult laptic.............ete, ca nu vru sa-l astepte pe David. A fost grabit

Teolinda da poti Vibrocil. incearca sa-l folosesti cat mai rar pentru ca "teoretic" nu se administraza mai mult de 10 zile. si eu sunt mai tot timpul infundata si am sticluta pe noptiera. Ceva homeopatic pentru alergia ta nu ai incercat?

....va pup. Mai am o gramada de facut.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

La multi ani, David de Mira ! Sanatate si mult noroc si bucurii alaturi de familie!
La multi ani Oana-Maria de Dana Ene ! Sa cresti mare frunzulita, si sa-ti bucuri parintii si surioara!
Si nu in ultimul rand,
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=70

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

La multi ani, David!

La multi ani de Sf. Maria tuturor fetitelor, mamicilor si taticilor care poarta acest nume!

Astery, multumesc mult . O sa-i transmit urarea frunzei, acum vad ca s-a si trezit.

Lili, neplacut cu alergia aceasta. Nu ai mers la o farmacie naturista? De obicei acolo primesti multe sfaturi si gasesti solutii bune.

Gata, Roxana a dat trezirea tuturor celor care inca mai leneveau in pat: "HAIDETI, CA ESTE ZIUA! OANA DOARME CA UN BEBELUS!"

O ZI BUNA TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

LA MULTI ANI, OANA de DANA si DAVID de MIRA, sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa le aduceti multa bucurie parintilor vostri!

LILI, dupa cum spunea si Mira, poti lua Vibrocil, mie imi spunea medicul meu ginecolog ca e ok, insa sa nu exagerez.
DENISA, cel mai bine ai spus, da ignore mesajelor de genul celor care merita ignore si nu te enerva ca nu se merita, stii tu, cainii latra si caravana trece.
Noi suntem bine, multumim de intrebare, am fost ocupati cu bunicii si nu am avut deloc timp sa mai intru pe forum, trebuie sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut.
Ne pregatim sa plecam la cumparaturi, sa aveti o zi frumoasa, fetele.

Lost in different projects...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
FELICITARI MONI! Ai stat tu ceva sa-l astepti, dar a iesit un maaaare Tudor! Sa va manance urechile!
La multi ani David! Mira sa va traiasca baiatul de scoala deja!
La multi ani Oana Maria!
fetele, dar eu sunt cam . Am acasa un matz miiiic si delicat, care parca aduce cu Ana nu cu Razvan. Si e ffff icteric, eu sunt fff varza, parca ma refac f greu. Ce sa mai zic, mult mai greu ca a 2-a oara, dar era de asteptat. Acum ma chinui sa-l hranesc. Papa fff putin si adoarme, apoi o ia de la capat, asa ca n-am nici o sansa sa ma odihnesc. O sa mai intru sa va zic si cum au reactionat fratiorii.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bee ma bucur sa aud ca esti acasa - despre restul problemelor ce sa zic decat ca o sa creasca si el si o sa fie mai usor. Deocamdata fiind icteric papa putin si doarme mult sper sa treaca repede icterul.

Denisa am facut muffins si au iesit extrem de bune - sarumana reteta asta ramane!

Ingrid ai mai vorbit cu Monica? Cum se mai simte?

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor!
La multi ani pentru frunzulita Oana si pentru David de mami Mira.

Jani, eu am sunat-o chiar acum 10 minute si nu raspundea la telefon, sper sa fie toate bune cu ei, poate alapteaza, stiu eu? Mai incerc deseara.
Bee, bine ai revenit acasa, pupici bebelusului si sa ne scrii despre cum au reactionat fratiorii. Neaparat! Iar cu icterul, nu l-au pus acolo la raze?
Denisa, go ahead fato, dar scrie mai cu perdea, ca esti "urmarita" pe DC, bine ca unii nu se uita in ograda lor sa vada ce scriu, dar la altii eheee...imediat apasa pe buton si trimit la moderator.
Teolinda, felicitari pentru sarcina (nu cred ca ti-am spus asta inca), ai o forma cam naspa de alergie, s-a acutizat de cand esti gravida sau era de dinainte? Aerius e bun, Diana a luat si se poate da pe o perioada mai lunga, totul e sa functioneze, homeopate nu stiu, naturiste iarasi nu, sorry.
Luni vine zugravul pt bucatarie, ieri am facut un efort sa termin curatenia pentru ca azi e Sf. Maria. Dar nefiind casa intoarsa pe dos acum, sunt mai linistita, oricum am mers camera cu camera, cum era gata una, totul pus la loc si pregatita urmatoarea. Asa n-am cazut in depresia aia, cand totul zboara imprejurul tau.
Am o veste maaare, Diana ieri si alataieri noapte a dormit la maica-mea, pentru ca: "miroase a vopsea"....nu pot sa cred, in 3 ani si jumatate n-a dormit niciunde fara noi. Mult i-a mai trebuit, Doamne, ce tare ma bucur, habar nu aveti!
Am plecat sa-i dau clatite.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput