Prietenie la plesneala-NIMIK nu ne infrange!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna seara la plesniteeeee

am fost la mare, ne-am destrabalat, fii'miu alerga dupa gagici, cred ca oleak i-a placut si de DELPH, care nu e prea sanatoasa la cap, da na...de ce sa ma mir...
In afara de asta, si mie imi pare tare rau ca nu am stat mai mult de vb cu ea, da o prind io la inghesuiala.

o s pun si io poze, da daca imi ziceti unde le puneti voi de obicei , ca nu stiu.

VIOOO mai mergi la gura humorului?? cand??nu trece drumu asta si prin bacau cumva???

si vreau sa va multumesc tare mult pt urarile de ziua golanului meu. are un anisor!!!:MIHA, RALU, DEVO, DELPH,ANCA, RHONEEA, KARI (PS nu mai fi mahnita de idiotenii!!!)DODO,ANK83, ANA68. sunteti niste scumpe si mi-ati facut o surpriza maaaaareeeeeeee!!!Am vazut ca l-ati cunoscut si pe voinic din pozele lu'nebuna de DELPH!

si acu va tineti de retete ca s aimi curga balili si mie pe aici...of...

DELPH maica, unii se culca cu barbatii personali fata , tu te culci cu durerea de cap si tot cu ea te trezesti???hm....

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Io v-am citit in goana calului din varful dealului ,va salut,va pup si plec mai departe!

Ana,am citit si eu pe blog la tine...Nu mai permite si tu comentarii anonime,macar sa ai idee cine ti-o "trage". Nu pune la suflet!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Io ma duc la culcarica. Las lumina aprinsa sa nu orbecaiti ca vad ca nici gand de culcare la voi. Pupici multi, vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Aoleuuu Delphule ce mi-ai facut cu tocana ta.....numai pot vreau o cratita intreaga .Musai s-o pun pe mama la munci sa-mi faca

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

hai salut...sau mai elegenat, buna dimineata
iulia multam fain de banc...dar nu i-l arat lu max ca se invata
imi pare rau de copilul colegii moldoveanului. dar vorba mihaelei, bine ca au descoperit acum si e timp sa se apuce de terapie.
diarux pune poze, nu ma intersecteaza unde pui pozele, eu vreau poze. si vezi sa-ti aduci aminte unde mi-ai amanetat cercelul ca daca nu mi-l dai inapoi, iti fur benzina din rezervor
irina musai sa pui pe mami sa iti gateasca. mai stiu eu cineva privilegiat de gatit...ii gateste mami

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

am uitat sa va las pt toata lumea
o zi buna sa aveti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

va poftesc la masa tocana tiganeasca a la je
ana....zau de se merita sa pui la suflet rautatile celor din jur...si daca le arati ca esti afectat de vorbele lor, le creste si mai tare inima, caci vor fi mandri ca au mai reusit sa supere pe cineva.
uite de asta nu slabesc eu....ca am inceput sa pun drept aici vorbele lor.
sa fii tu sanatoasa sa iti cresti copila, sa o educi cum stii tu mai bine. zi-le ca s-au terminat meditatiile para mega stiintifice si cartile in materie cand te-ai nascut tu

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

dar tu chiar te pricepi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

anca multumesc

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetelor....sunteti niste duduci scumpe si dulci si io-te d-aia m-am bagat io acilea cu voi,sa stau ca am avut o premonitie ca fete mai dragi si mai haioase nu se mai exista pe alt undeva...Saru-mana la toate pentru sustinerea moralului meu pangarit,va pup mult si apasatsi va imbratisez cu drag mult...Aveti dreptate...
Bancul cu hartia de wc e beton...il mai citisem undeva...m-am distrat...

Asa ca va doresc o zi la superlativul absolut...si sa auzim numai de bine!
Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

o zi frumoasa si numai bine.

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar