ce interes am eu, SOTIE, sa aflu de amanta?
Raspunsuri - Pagina 17
hellene_n spune:
rog administratorii sa inchida acest subiect deoarece anumite persoane isi varsa aici frustrarile care nu au legatura cu acest subiect. nu-mi plac tipele gen fabrica de confectii, nu-mi plac frustratii si nici cei care nu au respect fata de altii. da, nu-mi este frica de amante pentru ca am un sot adevarat langa mine, care ma iubeste pe mine si punct.
e treaba voastra daca sunteti nefericite si nu stiti sa va rezolvati problemele. iar invidia asta la adresa altora.....e bolnava...
- tuturor celor care s-au respectat pe ei insisi.
mianna spune:
usor, puiule, ca pentru asemenea replici sar cartonasele ca ciupercile, fie ca exista prostul, fie ca nu nu te-am pus eu sa-ti speli rufele pe forum nu stiu unde-s frustrarile pe care le vezi la mine, insa tu ai destule posturi care le arata. eu fac doar conspectul
invidie... da, ce-i drept, de mica visul meu a fost sexul bianual. n-am avut insa parte...
Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hellene_n mai fetito! eu nu m-am luat de prostul de langa tine! asa ca lasa limbajul asta la adresa mea! vezi-ti de frsutrarea ta si de viata ta de cacao!!!! |
Nu stiu la cine te referi dar te raportez. Ca tot veni vorba de frustrari, e mai fain asa cand sunt exemple concrete
Super pedagogic.
Mia06 spune:
Mie tot topicul asta imi miroase...cam naspa!
Hellene, cam prea inversunata esti tu. Si cam multe din cele care ti-am citit topicul, ne-am gandit ca e ceva ciudat la "revolta" asta a ta. Ma rog, viata ta, treaba ta.
Personal, eu cred ca trebuie "ii cauti sotului prin telefoane" daca banuiesti ceva!
Dar, daca relatia e ok, daca nu e nimic de banuit, atunci nu ma pun sa ii caut prin telefoane. Da cand "miros" eu ca ceva e putred, ca domnul meu ascunde ceva, pai ii caut si in chiloti daca trebuie!
Eu cred ca,virgula, ca SOTIE, poti alege intre:
1. A fi o NULITATE care nu e interesata de ceea ce face barbatul ei si cu cine!
Si imi cer scuze pt termenul "nulitate" dar o femeie care accepta un "trio conjugal" nu se poate numi altfel.
2. A fi o FEMEIE PUTERNICA care nu accepta ca sotul sa-i umble pe la altele. Si cred ca o FEMEIE, atunci cand simte ca ceva nu e in regula, incerca sa afle de o presupusa amanta si sa actioneze in consecinta. O FEMEIE nu accepta un trio conjugal si nu se face "ca ploua"!
Si hellene, poate putin respect fata de ceilalti forumisti nu ar strica...
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hellene_n mai fetito! eu nu m-am luat de prostul de langa tine! asa ca lasa limbajul asta la adresa mea! vezi-ti de frsutrarea ta si de viata ta de cacao!!!! |
Hellene , nu te-ai luat de prostul de langa ea pt. ca spre deosebire de tine nu a vorbit de el.
Nu este frumos sa te legi de ce scriu oamenii si sa le arunci in fata , dar intelege ca la topicul asta ai cam ridicat mingile la fileu si ai fost cam ironica.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
anyella spune:
Hellene ,hai sa iti sintetizez ce cred eu despre o relatie extraconjugala.Desi,am mai spus.
Ce accept (fara sa stiu ,dar banuiesc).O aventura de maxim citeva ore,hai...o noapte.In care sa fiu mintita.Stiu ca sint mintita,dar accept.O fi vreo betie,vreo obligatie cica sa fie in rind cu lumea.Treaba lui.Aici nu investighez..Daca deja vine dupa 3,4 dimineata pe lumina (treaz),spalat pe dinti/corp/odihnit cca citeva ore...aici e beleaua cit casa : ))).
La aventuri e om matur.Pina acu' (15 ani de coexistenta nu am avut surprize).Daca se trece la faza doi:
1.Investighez,femeile sint detective inascute.Nu vind ponturi: ))).
2.Daca se confirma,probe/dovezi/martori il las.Pt.mine nu e femeia aceea "o saltea" umana.Face el parte din rasa necuvintatoarelor.Ce vina are ea.Ca poarta ceea ce purtam toate?
Uf,am imbatrinit.Cred ca nici la cafteala nu m-as mai arunca :))).Zic eu.
Mianna,eu te citesc cu placere.Dar am si eu o nedumerire? aceea ca o fi rosie (pe M.F,eu asa o vad),ca o fi galbena,verde.E o floare ce arata ,ce? Ca intelegi punctul de vedere al unor fete,dar nu il aprobi?
a_alinta spune:
dragi administratori, respectati rugamintea fetei! pentru ca din cate se vede foarte clar nu are nevoie de parerile noastre, astea frustate si lipsite de respect si nefericite cum suntem, ea vrea sa ne convinga de fapt ca are o casnicie FERICITA si un sot care o iubeste numai pe EA . punct. Si noi nu vrem sa credem pentru ca la viata de cacao pe care o ducem suntem prea invidioase pe fericirea ei!
si asa nu ajungem nicaieri!
traieste-ti fericirea in liniste si pace, Hellen n, si nu te mai enerva asa repede ca viata e scurta!