ce interes am eu, SOTIE, sa aflu de amanta?
Raspunsuri - Pagina 16
a_alinta spune:
cate contradictii, si cat de nesimtitoare simt!
mi-am tras una singura dupa ceafa, ca mi-a mirosit a abureala si de fapt problema era atat de adevarata!
si ca sa raspund si eu la intrebarea ta , Hellen n , din prima ta postare la acest topic , citez:""..... in cazul in care exista o astfel de madmoiselle in viata lui. am dreptate sau am inceput sa bat campii?""[/b] , eu cred ca bati campii!
hellene_n spune:
drag mea, daca crezi asta, nu mai scrie la acest topic. nu te obliga nimeni. din partea mea.....poti sa crezi tot ce-ti doresti
a_alinta spune:
stai ca m-ai bulversat!
tu deschizi un subiect punand o intrebare cu 2 variante de raspuns, eu vin si iti raspund ca a 2 varianta e buna din puctul meu de vedere iar tu imi recomanzi ca daca asta cred eu sa nu mai scriu la acest subiect!?!?
p.s. scriu din placere, nu din obligatie
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hellene_n vezi data acelui post despre care tot pomenesti draga miana. |
poi intre momentul in care l-ai deschis pe ala si cel in care l-ai deschis pe asta au trecut nitel mai mult de 6 luni (asta presupunand ca rezolvarea problemelor a adus-o in dar mos craciun, nu martisorul). "6 luni" care apareau ca leit-motiv in primul. si tot acolo aparea si sintagma "de ani de zile". care cantarea ceva mai greu. iar in urma cu mai putin de 6 luni, sotul atat de perfect caruia-i acorzi credit 110% parca era ... un mare prefacut e bine daca intre timp ai reusit sa ai incredere.
te-as intreba acum care e frecventa - fireste, daca-s doar 3 acum, se cheama imbunatatire 100% insa nu obisnuiesc sa intru cu bocancii in viata oamenilor, nici macar cand si-o astern in fata usii. ideea e insa ca pentru doamnele pe care le sfatuiesti atat de generos sa nu le pese, acei "ani de zile" n-au existat in peisaj. in "luna de miere" nu cauta (aproape) nimeni amante. savureaz-o
hellene_n spune:
nu dau nimanui explicatii pentru ce cred anumite lucruri.
si da, SUNT FERICITA!!! si DA, AM UN SOT EXTRAORDINAR, SI O FAMILIE ADEVARATA!!!
iar daca asta deranjeaza..........nu mai e treaba mea.
si....culema nu ma incadrez in majoritatea, nu-mi e frica de amante! nu-mi mai este frica DELOC!!!
ladyJ spune:
citat din mesajul lui hellene_n nu dau nimanui explicatii pentru ce cred anumite lucruri. si da, SUNT FERICITA!!! si DA, AM UN SOT EXTRAORDINAR, SI O FAMILIE ADEVARATA!!! iar daca asta deranjeaza..........nu mai e treaba mea. si....culema nu ma incadrez in majoritatea, nu-mi e frica de amante! nu-mi mai este frica DELOC!!! |
Cred ca e a 10 oara cand scrii cu majuscule cat de happy esti. Eu chiar ma bucur pentru tine.
Daca esti atat de happy, de ce ai deschis acest subiect?
Sunt femeie si nu ma pot abtine asa ca hai sa-ti zic ce cred eu. Evident ca ma-nsel, dar tot zic.
1. Nu iti este frica de amante pentru ca, probabil, sotul ti-a explicat clar ca amanta e doar o saltea pe care el isi lasa mostenitorii. Nu e vreo amenintare la frumoasa viata de cuplu pe care om aveti, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji.
2. nu iti este frica de amante pentru ca sotul tau probabil are ceva probleme de erectie. Deci are nevoie de tratament special din partea unei femei, pentru a-l face apt. Tu, in urma crizei care a durat de cativa ani ai aflat secretul si te bucuri, doar tu stii si poti si ai rabdare sa ridici voinicul.
Ambele varinate stau in picioare pentru a putea afirma cu majuscule ´´NU MI-E FRICA DE AMANTE´´
Cam asta se intelege din ceea ce tu tot postezi. Daca e gresit, incearca alta abordare a problemei.
mianna spune:
citat din mesajul lui hellene_n si....culema nu ma incadrez in majoritatea, nu-mi e frica de amante! nu-mi mai este frica DELOC!!! |
poi la cum l-ai descris aci, nici nu e cazul sa-ti fie frica; cel mult mila, daca ar decide vreuna sa-l ia acasa fiindca 6x30=180 perechi de chiloti etc. spalati intre doua partide, zau ca da cu minus
hellene_n spune:
mai fetito! eu nu m-am luat de prostul de langa tine! asa ca lasa limbajul asta la adresa mea! vezi-ti de frsutrarea ta si de viata ta de cacao!!!!
ladyJ spune:
citat din mesajul lui hellene_n cand vad oameni frustrati....nu ma obosesc sa-i bag in seama in vreun fel. |
Atunci ma tem ca vei trai singura cuc, ca fiecare din noi are in anumite perioade ale vietii frustrari.