ce interes am eu, SOTIE, sa aflu de amanta?
Raspunsuri - Pagina 10
hellene_n spune:
voi subestima MEREU puterea oricarei femei in ceea ce priveste ceea ce -i al meu. o fi femeie.....dar ptr. altii, nu ptr al meu sot.
cred ca multe dintre noi s-au speriat muult prea mult de asa temutele soacre, precum si de aceste nefericite amante - incat au uitat sa se bucure de ce-i al lor, sa aiba incredere si sa -si pastreze linistea sufleteasca.
poate ca radacina unora dintre multe temeri se afla adanc inoculata in mintea noastra inca de la varste fragede si uitam sa ne traim propria viata, propria experienta, propriul vis si de multe ori ne hranim din temerile sau nefericirile altora. daca se abate si asupra mea...cutare lucru?
e gresit modul de gandire! astfel, nu faci decat sa le atragi, dar asta e un alt subiect.
revenind!!! v-ati pierdut cu totii ultimul dram de speranta si de incredere? de ce nu puteti macar sa acceptati ca sunt SI baieti buni pe lumea asta, care isi pretuiesc familia, sotia, copiii ....s.a. ?
oare sunt eu prea optimista pentru acest forum?
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hellene_n voi subestima MEREU puterea oricarei femei in ceea ce priveste ceea ce -i al meu. o fi femeie.....dar ptr. altii, nu ptr al meu sot. |
tare esti irealista!
Insa, itzi doresc sa fie asa cum vrei tu!
Dana
ladyJ spune:
citat din mesajul lui hellene_n voi subestima MEREU puterea oricarei femei in ceea ce priveste ceea ce -i al meu. o fi femeie.....dar ptr. altii, nu ptr al meu sot. |
Si puterea care il face sa-si piarda mintile, fie numai pentru 5 minute?
Hellene, sotul tau a avut vreodata o aventura de o noapte(sau de 10 minute) cu vreo femeie?
hellene_n spune:
de cat timp este cu mine, nu, dar inainte de mine a umblat din floricica-floricica - o perioada maaare de tot...
a avut multe aventuri de-o noapte.
dako spune:
hellen - linistea sufleteasca vine din intelegere si nu din faptul ca esti convinsa ca al tau sot nu ar avea niciodata alta relatie afectivo-sexuala cu altcineva. si, permite'mi o intrebare vis-a-vis de subaprecierea puterii unei femei - cumva sotul tau este impotent?
andacos spune:
citat din mesajul lui dako hellen - linistea sufleteasca vine din intelegere si nu din faptul ca esti convinsa ca al tau sot nu ar avea niciodata alta relatie afectivo-sexuala cu altcineva. si, permite'mi o intrebare vis-a-vis de subaprecierea puterii unei femei - cumva sotul tau este impotent? |
Eu cred ca helene este foarte tinara si de aceea inca mai crede chestia cu zburatul si mincatul,se crede si probabil si este frumoasa,si de neinlocuit!
Trecutul lui insa este cel care ei ii creaza probleme,de ce nu stiu atita timp cit este atit de sigura pe ea,pe el ,pe relatzia lor!
Sper din tot sufletul,asa cum am mai spus anterior,sa ramina asa si sa fie asa tot timpul!
ilia_99 spune:
citat din mesajul lui hellene_n de cat timp este cu mine, nu, dar inainte de mine a umblat din floricica-floricica - o perioada maaare de tot... a avut multe aventuri de-o noapte. |
si acum crezi ca tu esti cea care l-a cumintit pe vecie, care i-a aratat puterea dragostei, ce in mod miraculos, ne salveaza pe toti de toate relele pamintului si implcit de noi insine?... te rog iarta-mi sarcasmul, vine cu experienta! apropo, citi ani ai, daca n-o fi cu banat..?
nu cred ca esti prea optimista pt forumul acesta, cred ca esti prea optimista. punct. ceea ce nu e neaparat rau, dar nu e nici foarte practic. parerea mea!
ahhh... stai! sotul tau e scorpion, asa e?
mult succes iti doresc si nervi tari ca piatra. mai reciteste o data, te rog, postul tau la care am eu reply. poate iti suna altfel acum.. sper..
ilia_99 spune:
citat din mesajul lui hellene_n [revenind!!! v-ati pierdut cu totii ultimul dram de speranta si de incredere? de ce nu puteti macar sa acceptati ca sunt SI baieti buni pe lumea asta, care isi pretuiesc familia, sotia, copiii ....s.a. ? |
sigur ca exista! numai ca o sa afli tu, mai incolo - Doamne-ajuta sa gresesc! - la scorpioni amanta - de 10 min sau 3 luni - n-are legatura cu familia. adica, e o treaba care se intimpla fiindca e musai sa se intimple si, de obicei, e ff greu de descoperit, daca scorpionul nu vrea sa se afle.
stii bancul cu broscuta si cu scorpionul?
e exact asa!
babyblue spune:
sotul meu are multe prietene, amice, tot felul de femei cu care discuta diverse filosofii, cu care isi descopera tot felul de compatibilitati din astea de idei..sa va dau un exemplu: si-a descoperit intr-o amica de-a lui, o pasiune comuna qigongul..de cand s-au gasit cu aceasta pasiune, tipa e mai mult decat fascinata, il suna zilnic ca pe un mentor, il mai intreaba diverse. eu ce sa fac acum? sa fiu geloasa? alta i-a cerut sfatul cu ceva si acum tot asa, il suna periodic sa-i ceara sfatul, ca are incredere in el. iar, eu ce sa fac? sa fiu geloasa??
mi se par chestii benigne, pe mine ma plictiseste sa discut despre energii si bula energetica si camp si alte in astea, non stop. prefer sa scriu pe forum, de ex.sau sa citesc o carte. sau sa fac altceva. nu ma deranjeaza deloc sa-l stiu discutand cu ele.
nici nu subestimez vreo femeie.
eu sunt mai pragmatica si-mi sta capul la alte alea. cand le vad fascinate de al meu sot, ma apuca rasul in sinea mea.parca sunt niste oite care trag la cioban.
uneori vine montat de discutiile cu madamele, sa ma atraga intr=o conversatie laborioasa despre nu stiu ce teme, si eu i-o tai scurt trimitandu-l cu diverse sarcini, sau cu un simplu: hai nu ma plictisi. chestie care il face sa rada cu pofta.
ar trebui sa ma apuc si eu de qigong ca nu cumva sa-l pierd????:)))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
mianna spune:
citat din mesajul lui hellene_n oare sunt eu prea optimista pentru acest forum? |
ooo, daaaa! atat de mult optimism rezida din titlu....
(macar de-ai fi folosit sintagma "o SOTIE" )