Oligospermie-Cap.33

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

eu nu vad asa, adriana ... desi e normal sa ajustezi pe parcurs , nu as lua nmk fara acordul dr ... oricum, oligospermia e diferita de diagnosticul pe care il tratez eu ... iar in lupta asta ptr bb noi avem incredere in cei 2 dr ... matei si tutunaru ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Va scriu din nou sa va spun ca SUNT INSARCINATA. Rezultat test sange: 116,8
Uite ca exista si minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

bravo Adriana!sarcina usoara si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

felicitari, adrianaBuc ! sa fie bine pana la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

felicitrari Adriana!
ma bucur pt reusita ta.In ce conditii ai ramas insarcinata? natural sau IA?C4e ia sotul tau?

Mergi la inceput

Din pacate sarcina s-a oprit in evolutie. Am ramas natural, sotul a luat BU. Important e ca se poate; probabil ca la inceputul anului viitor (sau poate mai devreme) vom face prima inseminare, pentru ca eu nu mai astept iar 100 ani sa raman natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna
Nu am mai scris de ceva vreme dar va citesc constant.
AdrianaBuc i-mi tare rau o sa vezi ca in curand o sa vii iara cu vestea cea mare.

Tano ai descoperit care este cauza oligosp.? paote ai scris dar nu am citit tot din urma.
Si sotul meu se confrunta cu oligo. severa, dar se pare ca un mic varicocel influneta spermog asa ne-a comunicat dr. urolog. A facut op. de varicocel si urmeza sa faca spermog. dupa 3 luni de la op. adica luna aceasta. Nu stiu cat de bine sau bune sunt tratam. naturiste la sot nu au avut nici un efect, dr. urolog ne-a comunicat daca toate analizele sunt ok adica cele hormonale spermocultura cariotipul, microdeletii etc. nu are sens sa ia ceva care i-ar dauna.

Sper sa veniti cu vesti bune.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

La al meu sot au avut efect produsele naturiste, de la 6 mil/ml volum total 1 ml, a crescut in 2 luni la 20 mil/ ml, volum total 3,2 ml. In plus s-a imbunatatit si mobilitatea. Special am repetat spermograma sa vedem cum sta. Eu nu recomand nimanui sa faca asa ca noi. E bine sa fie vazut de nu medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna ziua, turor fetelor, am si eu un rezultat la o spermograma (prima spermograma ne-a dat anul trecut azoo, dar nu a fost facuta in conditii normale, iar acum a fost facuta alta), m-ati putea ajuta sa inteleg si sa stiu ca ce sanse de bebe avem?

Spermograma a facut-o sotul la Medlife si rezultatul este asta:
Volum: 3.3ml
Culoare:OPALESCENT
pH:7.5
Lichefiere:COMPLETA
Timp de lichefiere: =20min
Vascozitate:NORMALA
Concentratie: 10.400.000/ml
Motilitate:
A =30%
B =20%
C =10%