Oligospermie-Cap.33

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Tannoo, pai asta inseamna cu 2 tuburi iti ajung 3 luni. Deci dai pe 2 tuburi cat pe unul singur. E super ok.

Optimista... pana la lacrimi

am luat doar unul ... pe cel de-al doilea il iau cand il termin pe asta; dar, cum am zis, cel la 90 a fost ultimul pe stoc ... celalalt il iau la 180; asta e pretul de la dona ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

evanescence, esti o draguta.
iau acid folic de vreo 15 luni deja

Maya, sa speram ca am gasit perioada buna pt noi. cele 3 zile sunt ok pt refacerea cat de cat a numarului. in ungaria ne-a zis ca ideal e sa nu depasim 5 zile de abstinenta.

tannoo ai fost tare norocos. ai luat spermotrend la jumate de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:

Tannoo, pai asta inseamna cu 2 tuburi iti ajung 3 luni. Deci dai pe 2 tuburi cat pe unul singur. E super ok.

am luat doar unul ... pe cel de-al doilea il iau cand il termin pe asta; dar, cum am zis, cel la 90 a fost ultimul pe stoc ... celalalt il iau la 180; asta e pretul de la dona ...

daca faci comanda la farmacia tei sau vii personal sa il iei tot iesi mai ieftin decat la dona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

Citat:

Citat:

daca faci comanda la farmacia tei sau vii personal sa il iei tot iesi mai ieftin decat la dona

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

mai ieftin de 90 de lei, vulturico ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna! mai tanutza,zici ca Matei ti-a recomandat acest spermotrend? la tine care-i problema?

Mergi la inceput

anita, de care tanutza vb tu aici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

Citat:

Citat:

mai ieftin de 90 de lei, vulturico ?

pai ai zis ca doar 1 au mai avut la 90 lei si ca pe urmatorul il iei cu 180, nu?

Mergi la inceput

a, vulturas, tu vrei sa zici ca e mai ieftin daca fac comanda la tei ... am inteles ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

de tine e vb tanoo,dar asa mi-a venit mie sa scriu, te-ai suparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

de tine e vb tanoo,dar asa mi-a venit mie sa scriu, te-ai suparat?

Adica l-ai alintat... Nu cred ca s-a suparat: Tannoo e un baiat tare bun.

Mergi la inceput