Oligospermie-Cap.33
Raspunsuri - Pagina 16
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Tannoo, pai asta inseamna cu 2 tuburi iti ajung 3 luni. Deci dai pe 2 tuburi cat pe unul singur. E super ok. Optimista... pana la lacrimi |
am luat doar unul ... pe cel de-al doilea il iau cand il termin pe asta; dar, cum am zis, cel la 90 a fost ultimul pe stoc ... celalalt il iau la 180; asta e pretul de la dona ...
alla76 spune:
evanescence, esti o draguta.
iau acid folic de vreo 15 luni deja
Maya, sa speram ca am gasit perioada buna pt noi. cele 3 zile sunt ok pt refacerea cat de cat a numarului. in ungaria ne-a zis ca ideal e sa nu depasim 5 zile de abstinenta.
tannoo ai fost tare norocos. ai luat spermotrend la jumate de pret.
vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
am luat doar unul ... pe cel de-al doilea il iau cand il termin pe asta; dar, cum am zis, cel la 90 a fost ultimul pe stoc ... celalalt il iau la 180; asta e pretul de la dona ... |
daca faci comanda la farmacia tei sau vii personal sa il iei tot iesi mai ieftin decat la dona

tannoo25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui vulturas
daca faci comanda la farmacia tei sau vii personal sa il iei tot iesi mai ieftin decat la dona ![]() "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
mai ieftin de 90 de lei, vulturico ?
ANITA75 spune:
buna! mai tanutza,zici ca Matei ti-a recomandat acest spermotrend? la tine care-i problema?
vulturas spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tannoo25
mai ieftin de 90 de lei, vulturico ? ![]() |
pai ai zis ca doar 1 au mai avut la 90 lei si ca pe urmatorul il iei cu 180, nu?
tannoo25 spune:
a, vulturas, tu vrei sa zici ca e mai ieftin daca fac comanda la tei ... am inteles ... 
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANITA75 de tine e vb tanoo,dar asa mi-a venit mie sa scriu, te-ai suparat? ![]() |
Adica l-ai alintat...