Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(20)
Raspunsuri - Pagina 19
guzelnico spune:
BabyFlower, te pupam pe burtica ca sa simta si bb! 

Babyblue, ne-am simtit fff bine la intalnire. Eu voi pleca vineri spre TR dar fetele sunt aici. Si mie mi-ar placea intalniri mai dese. Dar asta abia cand ma intorc, poate ne ciocnim burticile. Trebuie sa ne incuscrim la un moment dat. ![]()
Aduta, n-am prea inteles io ce mi-ai predat dar primesc. ![]()
Ancutica, de pe ce aeroport pleci? Sa-mi schimb biletul, sa plec dimineata?!
Oricum iti doresc drum bun, zbor lin, sa ajungi sanatoasa, voioasa si gata de lupta. 

Mona, asteptam documentarul despre Retezat! 
Mayan, asteptam aventurile! (nu stiu de ce sunt sigura ca ai avut parte de asa ceva
) 
Lumy, am observat io ca atunci cand tie soata plecata esti mai activa pe forum, cand insa este seara acasa ...
Asa, asa, piii cai, dai bice! ![]()
Noapte buna tuturor!

soricica spune:
dragele mele am revenit si am adus pentru fiecare cate un zambet
si o floare
.
se pare ca am castigat in lupta cu netul , dar am pierdut-o pe cea cu 2 liniute...despre care sincer nici nu vrea sa vb f mult pt ca sunt certata cu ele si nu as vrea sa le acord o imp f mare ca vad ca oricum si-au luat lumea in cap si nu vor sa fim prietene.
asa ca...recunosc ca mi-a fost tare dor de voi toate, chiar daca au trecut doar5 zile in care nu am vb, drept pt care am citit toate cele 9-10 pag pierdute si :(oridinea nu conteaza)
- Lummy, casa de piatra fratelui tau si tot ce isi doresc ei.la pescuit ati avut firul intins?
- Uraica, felicitari pentru carnet.o sa treaca si perioada asta, chiar daca acum e un pic mai greu
.
-Libra 

.
-Ellyshor, bafta la Hsg, sa ne tii la curent.
-Baby blue, o sa spargem noi gheata si cu liniutele astea.nu se poate sa fie numai cum vor ele.trebuie sa nu ne dam batute.am pierdut o lupta, dar nu si razboiul
.
-Amy, cum te mai simti?cum mai e treaba pe la servici?
-Mayan, bine ai revenit in gradina cu pitici.ce se aude cu cadoul????
l-ai si virusat deja ???hai ca asteptam detalii si poze din concediu
.abia astept sa ne pregatsti ceva bun
.
-Ancamac, multumesc mult pt tot

.
-Mona,hai, hai repejor sa imi zici daca ne apucam de dieta impreuna.eu saptamana viitoare dau startul, ca am pus ceva kg pe mine cu stimularea asta.asteptam poze, multe si impresii de vacanta
.
-Blue, felicitari pentru prichindel.sanatate multa si asteptam vesti proaspete.
-Galli, draga mea, daca nu intrii mai des, o sa ma pui in situatia de a-l obliga pe soarec sa mai faca o deplasare pana la BM, nu de alta, dar pe langa dorul de tine, m-a apucat si pofta de o friputurica cu cartofi stii tu unde.doar ai vazut de sapt viitoare DIETA.

-Nico, citeam pag din urma...esti tot timpul acolo unde trebuie si cand trebuie

.multumesc 
cat despre sunculite...eu nu le-am vazut nici l intalnire si nici in poze.
-Menics?????unde esti????
Cinezee, inca un pic si arunci buchetul si poate il prinde Menics.
Micomic, lyly mar, simonia si pt voi 
si 

.
seara buna
soricica spune:
dragele mele,
scuze pentru micile greseli, dar simteam ca nu mai apuc sa va scriu.
mai sa rup tastatura
.
aaa, luna asta facem pauza si ne tine companie duphaston timp de 10 zile.
urmatoarea programare la dr este pe 9 sept.
pana atunci bafta tuturor

Lumy_Clt spune:
seara buna scumpelor!!!
bine zis, pierdem o lupta dar castigam razboiul...
Nico, asa e cand sunt singurica stau mai mult la pc, insa cand e acasa ii tin companie, saracutu e chiaun..de ceva nopti nu mai doarme bine...deh..cand se aduna se aduna, scapi de una dai de alta...asta este ce sa-i faci, mergem mai departe...
acu incercam si noi sa ne mai linistim...ne gandeam sa facem o aventura extrema si sa inoptam in casuta ns....casuta care momentan are doar acoperis....termopane nu am gasit convenabile la pret..mai caut...deh...sa mergem si noi cu cortul
...
nu suntem f normali.dar ne-ar prinde bine sa evadam din realitate nitelus. sambata e botezul nepotelei..asa ca Galli la faza asta ne-am cam suprapus cu Alexiile
.
Sori o sa fie bine.. deh..razboiul tb sa il castigam!!!
la peste nu a fost tocmai intins firul, baiatul meu s`a dus singurel, iar eu am ramas sa imi ajut bunicuta cea iubita...a prins dar cam 1,5 kg de carasei............. macar si`a facut pe plac.
Anca, Nico sa aveti grija de voi la drum!!! Si Nico..........asteptam pozucile ![]()
Eu acu ma enervez cu netul ca mi l-au sistat, dar l-am "imprumutat" pe ala mobil al soatei ![]()
.....tb sa ma descurc intr-un fel sau altul.
semne boh...........deci sanii inca ma dor, dimineata mai tare, si spre seara se mai amelioreaza, maine e z 30, burtica si abdomenu sunt tari/rigide...si asta nu ca as merge la sala
..am avut si stai mai naspa la munca, mi s-a cam taiat firul de vreo 2 ori..nimic grav....m-am redresat cu niste vitamine
...continui sa iau utrogestanul...deja maine e a 16 zi..o sa il iau probabil pana se va intampla ceva...momentan nu ma gandesc sa ma testez, ca mi-e ca imi fac aluzii aiurea si o sa incep si eu sa caut butoaiele, dar de Ada are dreptate e crizaaaaa
...asa ca mometan stau cumintica.
undeva sapt viitoare o sa merg la un medic generalist sa imi refac si eu analizele de sange generale si o sa ii cer si bhcg..in cazul in care pana atunci nu se intampla nimic..deci vedeti cum ma amagesc singurica
....noroc ca v-ati invatat cu mine, ca altefl nu stiu ce m-as fi facut.![]()
Deci parese ca eu am baterii Duracell.....eu am deschis ziua eu o inchid...o fac insa cu mare drag.....ca tare dragi imi sunteti toate...

cei tuturoR!!
ma duc si eu la 

am scris nu gluma..
Never say never!!!
micomic spune:
fetelor voi va intoarceti din concedii si eu de-abia astept sa plec, grea e asteptarea, in fiecare zi visez la concediu, la marea albastra, la soare, uff
imi pare rau ca nu am reusit in vara asta nici una dar eu cred ca in toamna trebuie sa iasa ceva.
la control mi-a spus ca nu am avut ovulatie multa vreme si ca ovarele mele nu se vor lasa usor la inceput, asa ca din septembrie incepem sa le fortam cu niste ova-mit si apoi marim doza pana obtinem ceva, asa mi-a promis dr. ![]()
oricum sa stiti ca am visat ca in noiembrie voi ramane insarcinata ![]()
![]()
nu stiu cum mi-a venit dar asa cred.
pupici la toate fetele 
Cinezee spune:
O daaaaa mai am putin si cum sa nu cand temin arung buchetul lu Menics
in alta ordine de idei , luna asta nu s-a prins nimic , ba mi-a venit menstra cu o zi mai devreme
asa ca azi : 19 aug prima zi
| Citat: |
| citat din mesajul lui soricica dragele mele am revenit si am adus pentru fiecare cate un zambet .Cinezee, inca un pic si arunci buchetul si poate il prinde Menics. Micomic, lyly mar, simonia si pt voi ![]() si ![]() ![]() .seara buna uka |
pana la
mai putin de 2 saptamani
guzelnico spune:
Ada29- Z23 CM
Amy2007- Z6 CM
Ancamac- Z20 CM
Babyblue- Z21 CM, stimulare cu naturiste;
BlueFlower-
saptamana 16 de sarcina
Cinezee- Z2 CM
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z28 CM
Galliciana- Z5 CM
Guzelnico- Z24 CM
Libra- Z18 CM
Lumy_Clt- Z30 CM
Lyly_mar- Z14 CM
MayanMistica- Z22 CM
Menics- Z? CM (asteptam detalii picante)
Micomic- Z17 CM, stimulare cu naturiste;
Mona40- Z? CM (asteptam detalii)
Sorinake- Z26 CM, stimulare cu naturiste;
Soricica- Z3 CM
Simonia- Z4 CM
Uratica- Z9 CM
Mona40 spune:
'Neata fete frumoase...
Nu v-am uitat dar credeti-ma ca nu mi-am desfacut inca valiza pana la capat...
Am ajuns si casa era toata invers....la serviciu e nebuneala mare....
Ajung tarziu acasa si atunci stau in pat la tv....
Promit sa fac ordine si sa-mi amintesc cum postez poze..
Asa ca um epilog...
Cine n-a fost in Retezat...sa o faca..
Nu am cuvinte sa povestesc ce frumuseti si ce virginatate....
Am stat cateva zile la o pensiune micuta...in Sarmisegetusa...si de acolo am iesit in fiecare zi pe alta trasee...
Am prins si vreme insorita, si vreme ploioasa...dar asta nu ne-a impiedicat sa facem traseele...
Dimpotiva..frumusetea padurii pe timp de ploaie, este inimaginabila..
Recunosc ca m-am rupt total de subiecul "bebe"...
Am avut de "furca" cu subiectul "adolescenta"....
Va citesc mesajele si va inteleg emotia si dorinta de a fi mamici si dupa ce cresc pustanii...iti mananca urechile....
Cred ca ei au inventat lumea...
Oricum asta e un alt subiect si evident nu e un motiv sa nu-i dorim sau sa nu-i iubim cu toata fiinta...
Asa ca draga babyflower....treaba cu tipurile de plans e nimic pe langa aia cu varsta adolescentei....atunci ai nevoie de psiholoooooooggggg
va pup si mai intru cand mai pot...
o zi buna si multa speranta ..
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
galliciana spune:
neata si de la mine.
dau eu o 

azi!!!
nico,multumim pt listita!
nico, de azi intr-o sapt dai de baut ![]()
![]()
![]()
lumy, la noi s-a amanat botezul si cununia in 30 ![]()
soricico si celelalte 
menics, mayan,monaaaaaaaaaaaaaaaa???!!!!
voi deschide un nou capitol, mai tz voi pleca de acasa, este ziua cumnatului ![]()
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

ptr toata lumeaaa