Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z22 CM
Amy2007- Z5 CM
Ancamac- Z19 CM
Babyblue- Z20 CM, stimulare cu naturiste;
BlueFlower- saptamana 16 de sarcina
Cinezee- Z1 CM
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z27 CM
Galliciana- Z4 CM
Guzelnico- Z23 CM
Libra- Z17 CM
Lumy_Clt- Z29 CM
Lyly_mar- Z13 CM
MayanMistica- Z21 CM
Menics- Z? CM (asteptam detalii picante)
Micomic- Z16 CM, stimulare cu naturiste;
Mona40- Z? CM (asteptam detalii)
Sorinake- Z25 CM, stimulare cu naturiste;
Soricica- Z2 CM
Simonia- Z3 CM
Uratica- Z8 CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna fetelor,

Multumim de cafea Lumy si de micul dejun,foarte bune

cam slaba miscare pe aici,Mona bine ai revenit,unde esti? Mayan???

Galli,treci la scris,ai terminat cumparaturile pt.botez? Te amenint si eu cu un telefon daca nu apari,poate ai sunat-o si pe Soricica si asa aflu vesti despre rezultatul inseminarii.Hai mai fetelor,indiferent de rezultate,tot frumoase,destepte si devreme acasa ramanem

Azi maine se testeaza si Lumy si Sorinake

Nico multumim de listuta

Ada

Mergi la inceput

Of,acum am vazut si rezultatul lui Soricica

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Of,acum am vazut si rezultatul lui Soricica

Ada

Aduta, am vrut sa fiu discreta, sa n-o supar pe Soricica.

Tinem pumnii ffff stransi pt testarile fetelor- Lumy si Sorinake. DD ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Buna fetelor,

Eu nu am mai scris de mult timp, desi va citesc constant. Nu stiu cum s-au numarat saptamanile mele de sarcina, dar sa stiti ca eu sunt acum in sapt 16, nu 17. Guze, modifica tu te rog.
Imi pare rau pentru fetele cu rezultate negative la IA sau altfel de testari, dar vor aparea si cele doua liniute...cat de curand, o sa vedeti...Mie nici acum nu imi sa cred ca am un bebe mic in burtica.
Apropo, e baietel. Asa mi-a zis Dr. Albu la 14 sapt. Desi eu vad abia o protuberanta pe filmuletul primit in urma ecografiei....ma bazez pe experienta si ochiul lui format...si am inceput sa nu mai vreau fata. Acum sunt fericita ca e baiat si speram sa gasim un nume cat de curand.
In rest, toate bune si frumoase. Ne-am apucat sa citim Dr.Spock si ne-am 'ingrozit' de ce ne asteapta!! Ma 'consolez' cu gandul ca ma voi intoarce la servici la 4 luni .
Of, de abia astept sa se termine perioada asta, sa il vad ca e intreg si sanatos in bratele mele.
Va pup.
Si ...transmit incurajari tuturor fetelor. Ca e pe natural, ca e cu IA sau FIV sau orice fel de stimulare si ajutor.....se poate!

Mergi la inceput

BlueFlower,ce bine ca ai mai dat un semn de viata.Deja ai 16 saptamani,repede trece timpul.Si daca te-ai obisnuit cu ideea ca e baietel,baietel sa fie pana la capat,scumpul de el,sanatos sa fie.Faine preocupari ai acum,de multe ori ma gandesc ca meseria de parinte chiar e cea mai grea meserie dar cu dragoste si rabdare toate se rezolva.Sa ai o sarcina usoara in continuare si sa mai treci pe aici.

Fetelor nu mai cautati butoaie ca nu mai sunt,a dat criza in ele.Ce,voi n-ati auzit de criza???

Ada

Mergi la inceput

Nicoooo,hai ca-ti predau,pana-si revin fetele sa nu gasim subiectul la pagina1438763.

Maine sper sa citesc muuulte pagini,va pupic pe toate!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Ada, sa stii ca e cea mai grea meserie.
Faceam misto cu sotul meu despre faptul ca nu mai conteaza ca stiu Codul Fiscal pe de rost, conteaza cele 10 pagini despre tipurile de plans si cele n-spe pagini despre tipurile de caca la bebe.
Si l-am indemnat cu toata seriozitatea sa puna mana sa citeasca, ca eu singurica nu pot retine toate alea.
Desi sunt convinsa ca simturile de mama mi se vor activa la maxim si ca voi sti ce are bebe in multe din cazuri.
Trecem prin fiecare saptamana cu drag, fac poze in fiecare sambata in aceeasi pozitie, sper sa iasa ceva asemanator cu:
http://www.guba.com/watch/3000017915
Bine, acolo tipa aia cica s-a pozat in fiecare zi, dar nu avem timp chiar in fiecare zi. Poate din trim III sa facem mai multe poze intr-o saptamana. Oricum, voi prezenta si colajul final in februarie

pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor!
of nu pot crede ca nu s-a spart inca cercul cu o liniuta!! oare pt noi nu e posibil deloc?

as vrea sa va cunosc si eu si dc se mai organizeaza o intalnire, o sa vin si eu..ca de data asta nu am fst in bucuresti.
va pup!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
Mona-bine ai revenit!
Blue Flower-felicitari! Sa ai un baietel mare si frumos!
Ada-am inceput sa-mi pregatesc bagajele pt plecare. Vineri dimineata la 7.55 am avionul.
Soricica-Suntem alaturi de tine!
-ici tuturor

Mergi la inceput