Aspirante din Galati si din Braila (6)
Raspunsuri - Pagina 8
valiburu spune:
Felicitari,Gepa!
Multumim pentru informatii si daca ai timp te rog sa imi spui cum a decurs cezariana la Maternitate.Eu am intrat in 28 de saptamani si tot la Bucuresti am mers pentru monitorizarea sarcinii,insa mi se pare mai comoda varianta cu Galatiul si sper sa ma mai primeasca si pe mine cineva.
Multa sanatate!
DORIS_71 spune:
mai fetelor nu mai gaseam subiectul. Nu mai avem aspirante, gravidute si mamici la Galati?
Doris 38+ Matteo ......
poze
AMR 2 SAPTAMANI
happymum spune:
buna seara doris
ce face burtica?
putin si gata....
da, se pare ca nu mai sunt aspirante si nici mamici la galati...
sau sunt dar s-au ascuns?
pana una alta, sa ne tii la curent cu momentul cel mare...
Blog
DORIS_71 spune:
happymum noi suntem tot in formula 2 in 1. Termenul scade vineri, in rest a inceput sa ne fie din ce in ce mai rau, ma dor toate alea, nu mai pot sa dorm bine, ma intorc greu de pe o parte pe alta, ma imbrac greu de cele mai multe ori cu ajutor din partea lui tati, se vede ca BB s-a ingreunat, dar mult a fost putin mai este. Suportam totul cu stoicism. Abia astept sa-l vad, sa-l strang la piept.
De mimmi_m mai stie cineva ceva? Nu a mai dat nici un semn.
Toate Galatencele, si sa dea Bunul Dumnezeu sa se intample minunea la toate aspirantele.
Doris 39+ Matteo ......
poze
AMR 1 SAPTAMANA
gepa spune:
buna fetelor, pai sa va spun cum a decurs cezariana. la mine a fost ok, in sensul ca am auzit povesti cum ca si dupa ani inca doare operatia. eu una m-am refacut in cateva zile, de fapt cand mi l-a adus pe bebe in salon am uitat complet de mine si de operatie. am facut multa miscare si asta m-a ajutat, nu exercitii ca la sala, dar ma ridicam de multe ori din pat,mergeam efectiv prin salon cu puiul in brate,chestii din astea. l-am ridicat imediat, nu am asteptat ca alte mamici cu cezariene cateva saptamani.operatia s-a terminat in maxim 40 min. dupa 20 min deja bebe era afara si apoi totul am vazut in acele becuri ce lumineaza deasupra burtii...erau ca niste oglinzi,efectiv am vazut burta taiata, sange, departatoarele alea, m-a scarbit ce am vazut , mai ales ca dupa ce m-a mutat de pe masa de oepratie pe targa am intors capul si am vazut cum a ramas dupa mine...ca dupa porcul taiat de ignat... placenta, sange,scarbosenie, nu altceva. dar cand ma gandesc ce am vazut si la fetele ce au nascut natural cu o noapte inaintea mea, parca totusi zic ca a fost mai usor la cezariana. si acolo scarbos, sau poate eu sunt mai mironosita, dar oricum nu e deloc un peisaj si un miros ca la munte.cel mai naspa a fost cand a trecut efectul anesteziei, simti o amorteala si niste furnicaturi de la mijloc in jos pana la degete...pe masura ce se apropie de degete, inseamna c atrece si cu cat bei mai multa apa , trece si mai repede. acolo mi-au zis 3 kg de apasa beau. dar cien dumnezeu poate asa ceva, mai ales c aiti pune o sonda si eu tare incomfortabil m-am simtit cu sonda aia ptr pipi. dar nu ai de ales ca nu te poti duce singura la wc si asa ca dupa 4 kg de perfuzii, tot faci in continuu pipi. vestea buna este ca atunci cand incpee sa treaca efectul anesteziei, ca sa suporti mai usor durerea, iti face calmante, ori de cate ori vrei, la cerere si e mult mai rezonabil. insa treaba care am constatat-o acolo e ca nu prea se face cezariana la cerere, trebuie doar cu aprobarea dr botezatu , ei oricum insista ft mult pe nasterile naturale cica acum cu normele UE... asa au dispozitie. si daca totusi cineva insista trebuie sa aiba motive bine intemeiate gen: varsta avansata, dioptrii mari,( miopie) si cu recomandare de la oftalmolog, sau ca nu ai dilatatie cum a fost in cazul meu , sau cum ca bebe ar fi in alta pozitie decat cervical.oricum anestezista a fost o tipa super draguta mi-a explicat totul de cand imi face injectia pana cand o sa ma dezmortesc. exact ca in occident sau ca in filme. daca ai intrebari, iti raspunde pe intelesul tau si mai ales sta tot timpul la capul tau si te mangaie , si urmareste tensiunea impreuna cu o asistenta.dupa parerea me agreul a inceput cand m-a adus la salon o infirmiera slaba si eu ditamai ia o pauzarea...ma mir ca m-a putut cara in brate. mi-a fost asa rusine, dar cum eram inca sub efectul anesteziei, nu cred ca m-ar fi tinut picioarele sa merg singura. apoi am mai stat o noapte la salon cu alte fete care erau ca si mine si abia dupa 3 zile ne-au adus bebelusii cu noi. de atunci a inceput calvarul noptilor nedormite la spital. toti plangeau, noi speriate, sau inca damblagite de cezariana si asa a inceput odiseea mamicii. nu ai cum sa pleci odihnita de acolo si nici calma , abia acasa daca ai ajutor poti sa zici ca mai prinzi ore de somn , dar in spital nici vorba . una peste alta, eu am fost multumita la maternitate, curatenie, cadre amabile ( bine, cu mici exceptii, dar unde nu exista asa ceva? ), alta atitudine fata de cadrele de la judetean,posibilitati sa cumperi una alta de la chioscul din curte.cam asta a fost la mine, daca mai vreti ceva info, cu placere raspund. va doresc tutoror celor care inca sunteti aspirante sa va impliniti cat mai curand posibil visul de a deveni mamici, celor care sunt gravidute sa aveti rabare ca totul trece extrem de repede, celor care deja au nascut, multa sanatate puilor si poate intr-o zi ne vom intalni. va pup si mult noroc de acum incolo.
DORIS_71 spune:
Slaba miscare pe aici, noi suntem tot in formula 2 in 1, maine mergem la control sa vedem ce ne zice.
Doris 40+ 3 zile Matteo ......
poze
ANI.G spune:
DORIS NASTERE USOARA !!! daca nu cumva ai si nascut deja
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
happymum spune:
doris aoleu... bebe se lasa asteptat... iti urez nastere usoara. asteptam vesti bune!
Blog