Aspirante din Galati si din Braila (6)
Raspunsuri - Pagina 7
ANI.G spune:
mimi, bravo
multa bafta si sa iasa cu ochisori
si pentru ca era vorba de stimulare, la mine nu merge, foliculii cresc in ritmul lor de pana acum, adica 11mm in Z10, hai sa zicem ca ar fi cu 2 mm mai mari
Se pare ca singura solutie e Brocriptinul
DORIS_71 spune:
Mimmi si noutati nu ne mai aduci?
Fetelor da ce putina miscare pe aici.....
Doris 35+ Matteo ......
poze
AMR 5 SAPTAMANI
sorinake spune:
Doris, , parca mai ieri ne anuntai ca esti gravi, iar acum a inceput numaratoare inversa! Doamne ajuta!
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png
DORIS_71 spune:
Sorinake asa e, zboara timpul si mi-e o frica de momentul nasterii, dar asta e, ne-am dorit asa de mult acest copil ca trecem si peste asta. Doamne ajuta la toata lumea sa ne vedem cu BB sanatosi.
Mimmi ????????????????????? ne tii in suspans?
Doris 35+ Matteo ......
poze
AMR 5 SAPTAMANI
DORIS_71 spune:
Pe 27 noiembrie am termenul. Sper sa fie totul ok.
Doris 36+ Matteo ......
poze
AMR 4SAPTAMANI
gepa spune:
salutare fetelor, nu am mai scris demult. vad ca cineva si banuiesc eu cine, m-a trecut deja la capitolul mamica cu mihaita. toata sarcina am fost dementa de fericire si parca nu indrazneam sa mai zic nici pis, de teama ca nu e adevarat. iar acum de cand sunt mamica.... am turbat de-a dreptul de bucurie.va spun acum pe scurt cate ceva si promit sa revin cu un mesaj mult mai lung si detaliat cu momentul de dupa nastere. am nascut la maternitate cu dr caraman ,prin cezariana pentru ca bebe s-a grabit sa vian pe lume la 37 saptamani. cand m-au luat contractiile am zis ca nasc natural, dupa o noapte si o zi de chin , o moasa s-a milostivit de mine sa imi faca oxitocina ptr dilatatie...canci...mai mult de 3 cm nu am avut si cum bebe nu putea iesi prin 3 cm, in dimineata urmatoare mi-au facut cezariana.ce pot sa va spun? nu vreau sa sperii viitoarele mamici, dar si cezariana e naspa insa si natural...caci in timp ce eu aveam contractii, alte 8 fete au anscut langa mine si ce am vazut m-a marcat pe veci. am fost multumita de felul cum am fost tratata la maternitate si avand in vedere ca initial am fost la dr pop care e la judetean si ca pe la 2 luni am fost in spital la judetean, pot sa spun cu mana pe inima ca e o mare diferenta fata de maternitate. e diferenta de atitudine in primul rand. la maternitate curat, e o buna relatie inca de la internari pana la sectia neonatologie... la travaliu, la sala d eoperatie, al reanimare, la neonatologie... sunt in strans alegatura si am vazut cum sar unii in ajutorul celorlalti caci e putin personal.bebe a avut 3700 la nastere nota 9 .a slabit in spital 400 gr a facut si icer si am stat 8 zile in spital. intai ptr ca bebe trebuia tinut la fototerapie ptr icter si apoi ptr ca slabea continuu si graficul era tot ami in scadere . cand am venit acasa eram nauca , confuza, speriata si nu stiam incotro s-o apuc. lipsa de experienta si-a spus cuvantul si drept sa va spun am facut depresia post natala si abia mi-am revenit, insa sunt extrem de emotiva si plang si daca imi arati un deget. o sa va povestesc multe despre asta, am inceput sa scriu, sa notez totul si cu trairile mele si cu evolutia bebelusului. ma bucur ca toate sunteti perseverente, ca nu abandonati visul. eu pot sa spun ca sunt exemplul cel mai graitor ca exista miracole. va tin pumnii si o sa tinem legatura de acum, chiar daca timpul este si mai limitat. succes
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeee
VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA
VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
momentan sunt 21 mii de euro
VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
sorinake spune:
Adriana, sa fiti sanatosi si sa te bucuri de Mihaita toata viata!
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png