Aspirante din Galati si din Braila (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

doris_71 am admirat si eu pe mateo ... scump tare de tot, sa va traiasca si sa va bucurati de el

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelus11 spune:

Buna fetelor,
Sunt noua pe aici, dar si eu sunt o aspiranta la rolul de mamica.
De 4 ani incercam sa producem minumea, dar pana acum nu am avut rezultate!
Pe scurt, am incercat sa mergem la mai multi medici din galati, si am avut parari impartite. unii au spus ca am putea concepe un bebe pe cale naturala, altii nu ne-au dat prea multe sperante...deci, nuci nu prea mai stiu ce sa cred.
Am trecut printr-o perioada de resemnare in care nu am mai facut nimic in privinta asta, poate si pt ca au aparut alte prioritati.
Insa, de anul asta vrem sa ne apucam din nou de treaba.
Numai ca nu mai stiu in ce medic sa am incredere. Am auzit de dr Caraman Liliana, dar nu prea stiu foarte multe despre ea (doar ce am vazut pe forum-uri).
Puteti sa-mi spuneti ceva de ea?
Dar despre d-na doctor Statescu ce-mi puteti spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataLinaTeo spune:

buna fetelor! eu sunt relativ noua pe-aici... poate imi dati si mie informatii utile de care am nevoie...
eu sunt pacienta dr ciobotaru, care m-a si diagnosticat cu SOP (sindromul ov.polichistice).. mai e cineva pacienta dl-ului dr? a ramas vreo pacienta de-a lui insarcinata cu SOP? va doresc o zi buna! catalina, galati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

bebelus, CataLinaTeo imi pare rau ca nu pot sa va ajut, eu in Galati am fost doar la dr. Calin Alina si cu care m-am inteles OK. Este si singura din Galati specializata pe inseminare artificiala ptr. cine ar avea nevoie. Daca cititi din urma, au mai fost opinii si pareri despre medicii din Galati, sau mai este un cap. deschis "Doctori din Galati si Braila" si unde sigur gasiti raspuns la intrebarile voastre.

-ici din partea noastra Galatencelor, din cand in cand mai bagam cate un ochi si aici, in rest suntem bine, crestem frumos, am inceput sa vorbim, avem cate o tentativa de stat in picioare, suntem o maimutica imitam tot ce vedem.

Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze

26/04/2010-----80---78---76,5---76---75---74---72
target-----65

Mergi la inceput

adrisimo ai o splendoare de copil, si niste ochi albastri superbi. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

poze

target-----65

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Doris, ce baiat ai!!! pti, ptiu!!! E o frumusete! Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Sorinake multumim, .

poze

target-----65

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

adrisimo ai o splendoare de copil, si niste ochi albastri superbi. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

multu` la fel

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

buna. daca exista acest subiect si mai exista inca unul Ginecologi din GALATI / BRAILA, de ce s-a creat inca un subiect Mamici aspirante Galati? decat 3 si fara prea multa activitate mai bine unul si bun.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

luiza77 e 5+

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput