Sfidare platita cu moartea
Raspunsuri - Pagina 4
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Nu sunt de acord cu ceea ce a facut politistul, clar...dar, sincer, ii ofer circumstante atenuante... Cati dintre voi ati trecut printr-un astfel de caz? Incercati sa va imaginati ca aveti copii, familie...ca unii din lumea interlopa va ameninta familia, ca incercati sa faceti ceva pe cale legale si nu se poate....nu primiti protectie, pentru ca nu au cadre/fonduri...infractorii nu sunt arestati din "lipsa de probe" sau "probe insuficiente"..cica mai asteapta sa se strangfa suficiente probe... Marius, ce ai face intr-un caz real de amenintare? Lora, mami de Iustina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2 Teledon pentru Dan Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro Bazar pentru Sebi (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Nu as face uz de arma. Daca ar fi sa sara la bataie m-as bate daca mor eu, moare si el cu mine. Arma este doar la serviciu doar in cazurile legal admise. As fi foarte foarte exigent cu mine in mod sigur. Nu mi se pare normal eu fiind un reprezentant al legii sa o incalc exact eu. Pai ce sa se mai astepte oamenii de la mine atunci? Nu de la mine Marius ci de la omul legii. Uniforma obliga. Aceasta este opinia mea.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Deus spune:
ai dreptate, dar si ei, politistii, sunt oameni. Uniforma nu-i face eroi.
Daca din timp s-ar face ceva, nu s-ar ajunge la asemenea aberatii.
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
buli spune:
eu chiar nu va inteleg pe cele care ii acordati circumstante atenuante politistului.
nu intelegeti cit de relativi au fost nervii amindorura, nu intelegeti ca politistul era in timpul liber si si-a luat pistolul din dulap, apoi a omorit un om??
adica e normal ca daca unul te enerveaza sistematic sa-l omori?
realizati ce precededente se creeaza acum?
pur si simplu nu imi vine sa cred ...
adica daca e golan, merita sa moara?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
LoraG76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Nu as face uz de arma. Daca ar fi sa sara la bataie m-as bate daca mor eu, moare si el cu mine. Arma este doar la serviciu doar in cazurile legal admise. As fi foarte foarte exigent cu mine in mod sigur. Nu mi se pare normal eu fiind un reprezentant al legii sa o incalc exact eu. Pai ce sa se mai astepte oamenii de la mine atunci? Nu de la mine Marius ci de la omul legii. Uniforma obliga. Aceasta este opinia mea. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Un raspuns de om perfect intr-o lume ideala...
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli eu chiar nu va inteleg pe cele care ii acordati circumstante atenuante politistului. nu intelegeti cit de relativi au fost nervii amindorura, nu intelegeti ca politistul era in timpul liber si si-a luat pistolul din dulap, apoi a omorit un om?? adica e normal ca daca unul te enerveaza sistematic sa-l omori? realizati ce precededente se creeaza acum? pur si simplu nu imi vine sa cred ... adica daca e golan, merita sa moara? www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
perfect de acord. nu-l obliga nimeni sa fie polisitst, sa-si caute altceva de lucru, daca nu mai suporta...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Natasa spune:
Politistul e un criminal si nu exista nimic de comentat aici. Si eu m-am saturat de mitocani, ghertoi, indivizi cu ceafa lata si burta mare care nu mai respecta nicio lege pentru ca nu e nimeni care sa o aplice, dar de aici si pina la a omori un om pentru ca te enerveaza e cale lunga. Traim intr-o tara bolnava si corupta si nu vad cine ar putea sa o salveze...
gaby76 spune:
Mare parte din voi sunteti satui de cei cu ceafa lata si de figurile lor dar nu sunteti de acord ca politistul l-a omorat????!!!! Pai eu i-as da vreo 20 de medalii!!!! Si ce sa-i faci cocalarului??? Sa-l mai tii vreo cativa ani la puscarie (sanchi, ca pentru ca-l injura pe politist nu-i facea nici naiba nimic)sa manance pe banii mei si ai vostri si sa stea cu fata la soare sau la tavan???!!! Ca nici la munca nu mai ies impututii astia decat daca vor ca, de, "DREPTURILE OMULUI"... si aici nu inteleg... de ce numai rahatii astia au drepturi??? De ce nu avem si noi dreptul la liniste, dreptul sa mergem pe strada si sa nu ne fie frica de toti derbedeii care n-au muncit si nu vor munci niciodata in viata lor pentru ca "e smecheri", de ce nu avem dreptul la partea aceea de bani cu care sunt hraniti pe la cantinele sociale cei cu kilograme de aur la gat si urechi, de ce sa nu avem dreptul sa nu mai fim scuipati de cate un puradel caruia nu vrei sa-i dai 1 leu care poate sunt singurii mei bani din buzunar??!! Europa a vrut integrarea stim noi cui si acum da de fund inapoi!!!! Sa-i ia pe toti si sa-i integreze ca eu i-as integra ff repede in pamant!!!!
http://tt.lilypie.com/y5pNp2.png
Pozici din tinereti
Natasa spune:
Gaby, deraierile psihice se trateaza, nu sint o scuza pentru impuscarea unui om! Politistul nu apara legea, nu ferea pe nimeni de infractori, doar avea o rafuiala privata cu asculatorul de manele. Daca era unul dintre cei cu care se batea pe umar (cum fac politistii de la mine din cartier cind ii chem ca asculta cocalarii muzica tare), manelistul scapa cu viata. Pentru ce naiba sa-i dai medalii unui descreierat??? Daca intr-o zi pe unul d'asta il enerveaza copilul tau ca-i da cu mingea in masina??? Asta nu e jungla, nu e locul de batalie al cocalarilor si al politistilor frustrati, nimeni in ecuatia asta nu e perfect bun sau rau. Va dati seama ca in boala asta de tara am ajuns sa fim impuscati/batuti etc doar pentru ca lipsa aplicarii legilor face ca toate scursurile sa iasa la suprafata? Politistul tau erou nu era Inacu Jianu, era doar un dement enervat de alt dement, asta e tot.
Laura25 spune:
Caz concret: s-a facut o razie la niste infractori dintr-un judet din Moldova pt ca erau informatii ca ar tine sechestrata o minora. Minora a fost intr-adevar gasita la infractorii respectivi, fata nefiind una oarecare, ci fiica unui sef de politie din alt judet. O luasera pur si simplu de pe strada ca sa se razbune pe tatal ei. Credeti cumva ca minunatii infractori care au nenorocit viata fetei si a familiei ei sunt cumva in inchisoare? Nu, li s-a dat drumu bine-mersi de catre minunatii judecatori si acum continua sa isi faca afacerile si sa terorizeze alti oameni.
Sotul unei bunei prietene de-ale mele este politist, din intamplare, face parte din trupele 'de mascati', cei care au cel mai des si mai puternic contact cu infractorii cei mai rai(adica cei care nu ezita sa ia viata unui om sau sa nenoroceasca un copil). In una din raziile pe care le-a facut, unul din infractorii recunoscuti ca find printre cei mai periculosi din oras, i-a amenintat pe cativa politisti (desi erau cu cagule si nu i-a recunoscut dupa fatza, avea informatii 'din interior' cine participa la acea razie), numindu-i pe fiecare, ca stie unde stau si ca tovarasii lor o sa se duca la famiile politistilor, sa-i razbune. Prietena mea sta cu chirie intr-o zona mai in afara orasului, unde sunt blocuri intregi de 'tovarasi' de-ai infractorilor. Are o fetita mica si stau singure cat timp sotul ei e la servici (12 sau 24 de ore). Ce credeti ca a simtit ea cand a sunat-o sotul sa aiba grija sa inchida bine usa si geamurile si sa stea cu telefonul la indemana? Sotul ei, politistul (care iti iubeste familia enorm) ce credeti ca a simtit? Seful lui era acolo, de fatza. Credeti ca i-a promis cumva protectie? Credeti ca a trimis repede politisti in patrula pe langa bloc, sa ii pazeasca familia? Unul din politistii amenintati are sotia insarcinata. Efectiv i-a fost frica pt viata ei si a copilului din pantec.
Uniforma obliga ... da .. frumos spus. Dar daca iti este omorata/nenorocita familia de un individ de asta? Daca nu scoti pistolul, ci te bati barbateste cu infractorul care iti baga un cutit in tine. Ce conteaza ca iti raman in urma sotie, copii... se pot alinia frumos in drum spre cimitir ducand flori taticului-erou. Care a avut grija sa puna obligatia morala si increderea in lege mai presus. Sigur ca da ...
Toti politistii astia mici, care sunt 'carne de tun' in fata infractorilor, nu stau burtosi si parfumati prin birouri asteptand spaga celor pe care ii protejeaza sau sa apara putin la TV, sunt cei care au de suferit cel mai mult. Stand in fata tv-ului sau cu net-ul in fata, neavand habar de ce inseamna viata lor adevarata, e foarte usor sa filosofezi asupra onoarei, a dementei lor, a gradului de nebunie. Infractorii trebuie pupati pe crestet si dusi usor de cot, sa nu ii doara cumva manutza, in duba, spre salile de judecata de unde vor pleca ranjind dupa cateva zile inapoi spre casele lor.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
crisalida spune:
sa redau un pic din cuvintele impuscatului 9dupa declaratiile martorilor): bai fraiere, daca imi faci dosar penal, mai ies eu din puscarie, da copii tai din mormant, nu.
fratilor, si eu l-as fi omorat pe un individ ca asta; totul pana la a-mi ameninta copii cu moartea.
ne grabim sa il acuzam fara sa stim ce s-a intamplat cu adevarat.
il acuzam dupa titlurile din ziar
atitudinea infractorului este rodul denigrarilor ce se fac in presa referitor la politisti.
sotul meu este politist. normal, ve-ti spune, de asta ai opinia asta.
stiti de cate ori a venit murdar de sange? stiti cati pumi si-a luat incercand sa potoleasca scandalagii? stiti cate nopti la rand fara libere munceste? nu sunt oameni, sesizarile sunt din ce in ce mai multe.
stiti de cate ori am gasit masina cu urme de cheie pe ea? si asta chiar in fata sectiei...
ma intreb: cat va mai dura pana cand va primi si el amenintari de astea? si atunci ce putem face?
mijloace legale???? cel care a vorbit de asemenea mijloace legale, a incercat vreodata sa probeze o infractiune de amenintare?
e usor sa acuzi, e mai greu sa gasesti solutii si sa intelegi.
inainte de a arunca cu piatra , stati si ganditi.
stiti ca la postul de politie esti de serviciu 24 din 24??? stii ca ai casa in postul de politie? la propriu... stii ca iti bat in geam noaptea satenii sa te cheme la vreun eveniment.
nu stie tanti floarea ca nu esti tu de serviciu ci colegul tau;
mai stiti ca toata noaptea , impuscatul a terorizat zona cu muzica? nu erau manele ; era bug mafia cu "imi bag p...a.." si asa mai departe.
stiti ca a scartaint rotile de la masina , intraga noapte, numai asa, de-al dracu, sa vada "frairu" cine-i mai tare??
si nu stiti multe... dar stiti sa acuzati!
succes!!!