Sfidare platita cu moartea
Raspunsuri - Pagina 3
ankalaura spune:
Ma gandesc la o stire aparuta acum vreo 2 ani parca.... Cica inspectorii de la fisc aveau sa umble pe la mamicile de 600 de lei pe luna pe acasa, sa se asigure ca nu lucreaza la negru A fost si subiect pe DC.
De acord, legal, mamicile nu trebuie sa lucreze daca primesc indemnizatie.
Practic, tara ardea si babele se pieptanau.
Inspectorii terminasera cu toti smecherii de evazionisti si aveau acuma de a face cu mamicile.
Asta e ca baba aia cu tarusii ei, care a ajuns la puscarie, sau mos, ce era.
Tot intr-o emisiune recenta la tv, la realitatea, se dadeau cifre exacte, pe care nu le-am retinut, din pacate.... Numarul accidentelor rutiere soldate cu morti... nu stiu cate mii in ultimii zece ani, cu alte mii de morti rezultati. La puscarie? Parca 37 de indivizi. Va dati seama ca aia 37 nu facusera toate alea mii de accidente / crime!
Deci, dpdv strict legal, politistul e un infractor.
Dpdv sentimental, multa lume o sa simpatizeze cu el. S-au intamplat astfel de simpatii si la case mai mari. Nu inseamna neaparat ca au insemnat ceva, dar na...
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina023
Sotul meu rade de mine spunand ca sunt de profesie reclamanta. Ce sa fac daca doar asa pot sa am si eu o oarecare senzatie ca nu intorc spatele cand vad lucruri nelalocul lor? Mai mult decat atat din pacate nu am reusit sa fac... Dar cine stie...poate nu este timpul pierdut. Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! Povestea nasterii Anei ************************** Emma este iubire! |
Bine faci. Trebuie miscat, reclamat, acuzat - ca e plina tara asta de smecheri.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
ankalaura spune:
citat din mesajul lui alina023
Sotul meu rade de mine spunand ca sunt de profesie reclamanta. Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! Povestea nasterii Anei ************************** Emma este iubire! |
Partea nasoala e ca stam cel mai prost din Europa la viteza de reactie in administratii.
Ma gandeam ca nu imi raspund mie destul de prompt. Da, primesc un mail cu nr de inregistrare si asigurarea ca problema mea va fi analizata in cel mai scurt timp, si ca voi primi raspuns.
Ei, si gandeam eu ca se misca astia extrem de lent.
Da, ei se misca lent, dar nu chiar asa de lent! Am verificat nr de inregistrare, am calculat, si am vazut ca se fac in medie 10 mii de reclamatii numai la primaria de sector de le noi!
Pai cand sa faci anchete si sa investighezi 10 mii de probleme?? Iti trebuie un ditamai aparatul!
Aceeasi situatie este si in politie.
Una peste alta, pana nu baga viteza in ei nene, nu se va repara nimic. La noi, cu te rogu' frumosu' cu lugu lugu...
Nu nene, face liniuta la Obor, pune-l tata cu burta pe capota, jap catuse instant, la racoare urgent si basta, ce te rog frumos, ce lugu lugu....
Citeam si comentariile la stirea (tot recenta) cu copchii aia care s-au ratoit la "organe" dupa ce mutasera stalpii de marcaj dela giratoriu ca sa isi faca pista de liniuta... Stiti voi...
Si la comentarii.... care mai de care de prin toata lumea... Spuneau...
"daca se intampla asta in Germania / Canada / Austria...."
La noi, ca si la altii, ori cu biciul nene, ori deloc. Momentan se cauta biciul (printre proceduri, viteza lenta si personal cam subtirel)
alina023 spune:
Anca, problema este ca nu se doreste a se gasi biciul. Aici e marea buba. Sunt interese peste interese, care mai de care mai "bine puse".
Iti dai seama ca noi suntem niste furnicute. Dar pana si furnicile cand se strang multe reusesc sa construiasca ditamai musuroiul. Numai ca au nevoie de un leader. La noi inca nu a aparut.
Chiar...te mai asteptam mult Marius? Parca aveai ganduri de intrare in politica...sau ma insel?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
popescudora spune:
Mie chiar imi pare rau de politist si sper sa scape cat mai ieftin. Nu a premeditat, pur si simplu a vazut negru in fata ochilor cand dupa o saptamana epuizanta de munca ca sa se relaxeze sefii, un delincvent recidivist si obraznic ii radea a 100-a oara in fata, isi batea joc de munca lui si de neputinta de a-i face ceva. In articol scrie clar ca a fost si somat, a tras un foc in aer, iar individul a considerat de cuviinta sa-l provoace in continuare. Am oroare de genul de persoane care n-au pic de respect pentru viata cuiva si nu stiu decat sa aiba o placere sadica in a umili, teroriza, hartui pe oricine ca sa demonstreze ca sunt mai smecheri, nimeni nu le face nimic si isi pot permite orice.
buli spune:
mey, eu cind am sunat la 112 ca o batea un nebun pe-o fata in mijlocul orasului, au venit in 3 min.
cind am sunat la salvare pt. ca un batrin a cazut pe strada a venit in 40 de min. timp in care am pazit pe-acolo cu inima cit puricele.
deci putem extinde discutia, daca tot vorbim asa ...
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
LoraG76 spune:
Nu sunt de acord cu ceea ce a facut politistul, clar...dar, sincer, ii ofer circumstante atenuante... Cati dintre voi ati trecut printr-un astfel de caz? Incercati sa va imaginati ca aveti copii, familie...ca unii din lumea interlopa va ameninta familia, ca incercati sa faceti ceva pe cale legale si nu se poate....nu primiti protectie, pentru ca nu au cadre/fonduri...infractorii nu sunt arestati din "lipsa de probe" sau "probe insuficiente"..cica mai asteapta sa se strangfa suficiente probe...
Marius, ce ai face intr-un caz real de amenintare?
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
iahim spune:
citat din mesajul lui marius
Fals - exista baza legala si se aplica daca stii cum sa o faci. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Chiar sunt si eu foarte interesata cum,poate detaliezi cand ai timp!
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Ce anume ti se pare asa de amuzant? Unde naiba sa traiesc in Romania am un steag la nickname - nu seamana cu tricolorul? |
Era o intrebare retorica, nu tr sa raspunzi
Deus spune:
Am un vecin care de cate ori il paraseste iubita se apuca de scandal: sparge totul pe scara, in casa parintilor, arunca cu ghivece de la etaj, asculta muzica la maxim...odata era sa primesc eu si copilul cateva ghivece in cap si pe cuvant ca am fost tinuta de sot sa nu-l omor cu mainile mele!
Am facut n reclamatii, au fost amendati parintii lui de sute de ori ( mama lui imi plange sa nu-l mai reclam fiindca ea ii plateste amenzile )am scris la toate autoritatile, inclusiv la seful politiei si am primit raspuns. Conform legilor in vigoare, daca nu-ti da in cap sau nu-ti distruge un bun personal, politia nu poate decat sa-i aplice amenzi si daca nu le plateste sa intre pe fir fiscul. Cand? ...din pacate legile sunt facute slabut la noi si lasa loc de prea multe interpretari si evadari din legalitate.
Marius ai dreptate, trebuie sa luam atitudine dar nu ar fi frumos sa vedem si ca se intampla ceva? Crede-ma ca i-am spus de cateva ori sotului meu ca ma bucur enorm ca nu am arma si eu nu sunt o persoana care sa creada in ochi pt ochi si dinte pt dinte!
Apropo, mie mi-au spus cei de la jandarmi, sa-i chem pe ei cand am o problema fiindca ei au mai multe drepturi si pot sa-i si bata pe cei scandalagii/periculosi!Nu i-am chemat nicio data si sper sa nu-i chem fiindca mi-e mila de mama acestui nebun. Sper sa se calmeze, ce pot sa fac?
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit