Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetelor, va pe toate si sper sa citesc zilele astea noi vesti bune!

Sunt aici, printre voi, va citesc, dar nu apuc sa scriu. Am reusit sa descarc cateva poze cu minunea noastra:
poze Filip

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Laurraa LA MULTI ANI, TEODOREI! dealtfel, tuturor celor care poarta acest nume!
Multumim pt masa festiva.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Noce am pazut frumusete de flacau.....ai un baietzel superb...sa fie sanatos, mancacios si sa ajunga popa asa cum ai spus ca ti-a spus un preot!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

[red]ALRAK[/red], tu ce faci?????de ce spui asa, bine ca ai avut binecuvantare de la preot, te duci si iti urmezi calea, poate la tine izbanda este acolo, poate asa ai fost luminata...stiu ca parerile sunt impartite, daca in cazul nostru trei preoti au spus ca la noi nu spitalul rezolva, nu inseamna ca este valabil pentru toata lumea, multi preoti ne-a indemnat sa mergem la preotul nostru duhovnic ca are mult har, hai sa iti spun ce mare pacat faceam, nu stiu de ce , dar nu aveam nici o tragere de inima sa merg la dumnealui, in primul rand ca nu imi citea acatistul ce scriam eu, in al doilea rand eram un pic necajita ca l-am rugat sa imi citeasca dupa fiv acasa, cand am facut festanie, si mi-a zis sa vin la biserica,apoi intr-un final ne-a citit, acum vad ca de cand merg la slujbe, ne cauta cu privirea si vine sa ne citeasca fara sa ii cerem!acum ne invata lucruri fara sa il intrebam, acum nu mai am indoieli, si nici acel ,,nu stiu ce'', dar vede ca luptam sa iesim la lumina si ne ajuta!!!!!!!
Tu ai dezlegare, urmeaza calea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Ca sa fac in continuare ?
Ma pregatesc pentru un FIV in septembrie, dar parca acum dupa ce am citit ceea ce ati scris voi, am mari semne de intrebare.

Doamne da-mi gandurile cele bune si Faca-se voia Ta!

Doamne Ajuta!

Poate ramai pana in Septembrie, si nu va m fi nevoie de FIV.
Eu asta iti doresc! Sa iti ajute Dumnezeu asa sa fie, dealtfel la toate fetele acest lucru le doresc.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

mvb Monica mare dreptate ai NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR!!!!!!!!!!!
SA AVEM INCREDERE CA SI PROBLEMELE NOASTRE, ALE FIECARUIA O SA AIBA REZOLVARE, DAR, ASA ESTE, RABDARE,SI SA NE RUGAM!
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ofofof, ce flacau frumos avem noi ,noce sa-ti traiasca minunea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marijan90

Buna fetelor, nu am mai intrat demult si imi cer scuze.
Am venit si noi din concediu si vreau sa va zic ca am fost in Moldova la manastiri. Am fost la Agapia, Varatec, Sihla, Secu, Sihastria, Neamt, Voronet si Humor. A fost o experienta de neuitat si plina de emotii. Cele care vor sa se duca la manastiri sa o faca ca este ceva de neinchipuit.

28+

Daa? Si noi vom merge pe 17 August (pana atunci voi afla daca va veni si bebe2, si daca va veni, ii voi multumi si eu si pt tot ceea ce face pt noi)..abia astept.

V-ati cazat la vreo pensiune? Se poate vizita intr-o zi toate Manastirile mentionate m sus?
Imi cer scuze ca am pus atatea intrebari.

Noi avem rezervare la vreo 6 km de Piatra Neamt.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Noce am vazut si eu pozele cu bebe FILIP , mi-au placut. Sa fie sanatos, cuminte si mancacios.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

NOCECE MANDRETE DE COPIL AI! SA VA TRAIASCA! MAICUTA SI DOMNUL SA FIE ALATURI DE VOI!

Mergi la inceput