Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

ce frumos ati scris......si eu ma incred cu tot sufletul in ajutorul divin, dar sunt convinsa ca Dumnezeu lucreaza si prin oameni(doctori, persoane care ne ajuta cu simple informatii...). E important sa nu iti pierzi nadejdea ca visul tau va deveni realitate! uita-ti cazul meu, am ramas gravi, am dus sarcina la final, dar daca Dumnezeu a considerat ca nu e momentul sa fim parinti, asa s-a intamplat....s-a facut voia LUI! Dumnezeu stie ce e mai bine pt noi

laura va doresc un pelerinaj spre imbogatirea si curatia sufletului....si noi vream sa facem turul manastirilor, insa vom merge pe toamna.....tot timpul am mers primavara cand erau lalele inflorite

Doamne ajuta!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor....va multumesc tuturor pentru rugaciuni si gandurile bune.... Sa va rasplateasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului!

sa va spun cum stau.... de marti seara sangerez si am sangerat din ce in ce mai rau, dar era un sange curat, fara cheaguri sau urme de tesut....azi am fost din nou la medic care mi-a zis ca el crede ca primul test BHCG a fost gresit....nu putea sa scada de la aproape 430 la 1 in cateva zile......el crede ca nu a fost o sarcina.... lucru care i-l confirma si faptul ca sangele este curat si nu elimin nimic.... la ecograf nu s-a vazut sarcina....oricum daca a fost sarcina s-a oprit in evolutie.....Bunul Dumnezeu stie ce s-a intamplat de fapt.... mi-a mai dat sa fac niste analize....testele de trombofilie mi-au iesit bine, mai putin Proteina C Global care a iesit usor marita (1.12 fata de 1.10 cat e limita maxima)....asa ca va rog frumos sa ma treceti din nou in lista de aspirante....voi sta acolo cumintica si voi astepta pana ce Domnul va randui sa trec in lista de gravidute....

nu v-am zis ca am pierdut o sarcina in iunie pentru ca nu am stiut ca am fost insarcinata.... cu cateva zile inainte de menstruatie m-am trezit intr-o dimineata cu stare de rau si cu hemoragie masiva ( am elimat o singura data aproape doi pumni de cheaguri de sange)....m-am dus la spital si dupa ce mi-au facut investigatii, mi-au zis ca a fost o sarcina pe care am pierdut-o....va rog sa nu va suparati ca nu v-am spus, dar nu am vrut sa va intristez,,,,, Bunul Dumnezeu si Maicurta Domnului mi-au dat putere sa trec si peste aceasta incercare...iar Sf. Cuvioasa Parascheva nu m-a parasit nici de aceasta data, ca de altfel de fiecare data cand am chemat-o in ajutor...

pogonici- pentru ca ne-ai cerut pararea imi spun si eu mila mea parere....asculta sfatul duhovnicului si pune-ti nadejdea in Bunul Dumnezeu....

happymum si ioanaact - multumesc ca ati postat voi sinaxarul si Acatistul Sf. Cuv. Teodora de la Sihla.....Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului si Cuv. Teodora sa va rasplateasca!

lauraa - La multi ani, sa iti traiasca minunea , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!....sa va ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ajungeti cu bine la manastiri....si te rog sa spui si pentru mine pacatoasa o rugaciune, ca ai vazut cat ma ajuta pe mine rugaciunile tale.....

cami_antonia- La multi ani.... sa iti traiasca fetita....parca si fetita ta e botezata in biserica Teodora....sau visez eu?...multa sanatate Alinei si putere si rabdare lui Adrian....

La multi ani tuturor celor care purtati numele Sf. Cuvioasei Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna fetelor!Eu zic sa nu va pierdeti speranta in bunul DD ,dar nici in dr. stiti cum ii vb. aia DD iti dar nu iti baga-n traista.
Lauraa, la multi ani minunei tale si sa ajungeti cu bine unde va indruma DD pasii
va doresc o zi frumoasa sufleteste si haideti sa nu ne pierdem credinta in bunul DD ,si sa fim unite in credinta cum am fost si pina acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

LA MULTI ANI! celor care aveti numele Sfintei Cuvioase Teodora.

Sunt trista, citind ultimele postari.
Dupa cum stiti ( daca ati citit ce am postat anterior) singura mea sansa data de catre medici, de a avea un copil este FIV-ul.
Eu am fost si la Duhovnicul meu de la Manastirea Bodrog, i-am explicat situatia medicala si nu mi-a spus ca ar fi un pacat.
Din contra mi-a spus ca daca asa a randuit Dumnezeu, nu am ce sa fac si sa urmez aceasta cale si Dumnezeu ma va ajuta. De fiecare data la spovedanie spun despre acest lucru si Duhovnicul imi spune sa urmez calea data ce catre medici si sa ma rog foarte mult, pentru ca numai Dumnezeu este cel care le randuieste pe toate si ca Dumnezeu , lucreaza prin oameni , prin medici.

Ca sa fac in continuare ?
Ma pregatesc pentru un FIV in septembrie, dar parca acum dupa ce am citit ceea ce ati scris voi, am mari semne de intrebare.

Doamne da-mi gandurile cele bune si Faca-se voia Ta!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

ALRAK - sfatul meu si pentru tine e acelasi: asculta de duhovnicul tau si considera ca ti-ai luat binecuvantare sa faci FIV. Sa te ajute Domnul sa reusesti. Biserica are o linie generala, dar se fac si pogoraminte prin duhovnici dupa caz. Daca tie asa ti-a randuit Dumnezeu sa primesti sfat, inseamna ca la tine va veni minunea prin mana medicilor: ai incredere, nadejde si credinta si sa te ajute Maicuta DOmnului sa fie cu roada si cu binecuvintare acest FIV.
noce- am surprins poze cu bebe filip la odiseea ta! Suuuuper dragut si voinic. Sa-ti traiasca!! Inca odata, felicitari!

Doamne ajuta!
28+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat demult si imi cer scuze.
Am venit si noi din concediu si vreau sa va zic ca am fost in Moldova la manastiri. Am fost la Agapia, Varatec, Sihla, Secu, Sihastria, Neamt, Voronet si Humor. A fost o experienta de neuitat si plina de emotii. Cele care vor sa se duca la manastiri sa o faca ca este ceva de neinchipuit.
Eu am fost acum deoarece am vrut sa ii multumesc bunului Dumnezeu pentru minunea ce o am in burtica, si vreau sa va zic ca m-a ajutat si nu am avut nici o problema in tot concediul asta, din contra cred ca i-a placut si mogaldetei pe unde am plimbat-o. Dumnezeu sa va ajute si rugati-va pentru mine pacatoasa.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Pentru cami antonia, laurraa si toate cele ce va numiti Teodora de la Deva primiti un simbolic La multi ani si Domnu' v-ajute!

caciantoni ai un PM de la mine.

happymum si ioanact va multumim pentru postari

alrak nu este noua a judeca de-i bine ori nu sa faci tu FIV. Ziceam eu mai devreme ca umblam legati la ochi prin lume... si doar Sfant Dumnezau din ceruri poate desface legatura. Cu alte cuvinte roaga-te Lui sa-ti descopere de-i bine ori ba sa faci FIV.
De ce te intristeaza mesajele citite? Ti-o zis cineva cu certitudine ca tu nu vei avea copii? Daca o fi sa ai prunci gasaste Dumnezau cea mai usoara cale pentru tine spre a-i avea. Ca doara El ii Atotstiutor. Din clipa in care lasi pe Domnu' sa decida pentru tine esti un om liber de griji. Uite, iau cazu' meu, eu sunt un exemplu foarte bun de ASA NU. Am trait iadu'n suflet si atata de cufundata am fost in intuneric ca doar o farama o lipsit sa nu mai fiu. Si cu fiecare celula a mea doream sa trec la moarte. Mi-am urat viata si m-am indoit de Bunatatea Lui. Mi-era frica sa-mi doresc ceva, oricat e mic fiindca obtineam exact contrariul. Pana cand intr-o buna zi L-am chemat, pe Domnu' Iisus si pe Maicuta Sfanta. Cu glas firav si trist am zis: "Iisuse, Maicuta aveti mila, viata mea ia-o Tu si fa ce vrei cu mine. Da' ia-mi durerea si deznadejdea ca nu le mai pot trai. Un singur lucru-Ti cer, da-mi liniste inimii." Si de cand ma rog asa viata mea s-o schimbat in bine... Acuma mi se pare atat de simplu, dar, din pacate, am aflat asta dupa nespus de multa suferinta.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

caciantoni, imi pare rau ca acum suntem alaturi de tine dar in momente triste , era cu mult mai bine, cand am aflat vestea si topaiam care mai de care sa te felicitam pentru reusita....ce se animase forumul atunci!!!!!!!!greseala de laborator???? ce usor raspund ei, ce usor cred ei ca poti sa treci peste o ,, greseala''!
suntem alaturi de tine, si uite vezi daca eu ,,batrana'' sper si ma rog la Bunul Dumnezeu, si la Maicuta Sfanta, care ea stie cum este sa fii mama, apoi ma rog la toti sfintii sa se roage pentru mine pacatoasa, sa mi se ierte greselile, si ai sa vezi tu cand am sa intru eu pe forum si am sa stig in gura mare ca ,,am fost binecuvantata'', tu sub nici o forma nu iti pierde speranta!la tine si varsta este de partea ta! imi pare sincer rau, din pacate stiu cum este......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, stiti ca fiecare din noi suntem unici si speciali in fata DOmnului, si fiecare are alt drum si alte experiente in viata. Ceea ce spune biserica e bine de stiut si ascultat, dar ceea ce spune fiecaruia duhovnicul in parte e mai important, caci duhovnicii stiu mai bine cazul fiecaruia si dau fiecaruia dupa puterea lui si dupa voia Domnului. Asa ca: daca mergeti si cereti sfat, ascultati din inima sfatul. Cu siguranta la 2 cazuri ce par similare nu va fi aceelasi sfat, caci fiecare suflet e aparte. Asa sa va binecuvinteze Domnul pe toate si incet, incet astept sa ma bucur de fiecareca are o burtica miscacioasa si mancacioasa.
Va sarut si doresc si eu La Multi Ani!! tuturor Teodorelor de pe topic. Stiti ca Sf. Teodora e prima Sfanta Romana canonizata? Poate ma invrednicesc si eu nevrednica sa ajung pe sambata sau duminica la Sihla, caci am auzit ca au fost aduse moastele Sfinte tocmai de la Kiev.

Doamne ajuta!
28+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, sa nu ne intristam...Dumnezeu nu vrea ca noi copii lui sa fim tristi si nefericiti.......eu mereu imi spun ca Dumnezeu are pregatit pt mine si familia mea clipe infinite de fericire ...ce e mai frumos urmeaza a fi trait...de aceea trebuie sa iubim viata si fiecare clipa ce ne este data
eu una am invatat sa iubesc viata si mai mult...parca ma bucur mai mult de ea......si inca o data ma repet...NIMIC, DAR ABSOLUT NIMIC IN VIATA ASTA, NU ESTE INTAMPLATOR!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput