Durerea unei pierderi de sarcini (81)
Raspunsuri - Pagina 23
QiaoBing spune:
maria_scu ce coincidenta, si mie tot azi a inceput sa imi dea semne. sper sa reusim cat mai curand sa avem un bebe in burtica. tie cat ti-a zis dr sa astepti ? eu am "liber" de luna asta. abia astept sa merg la eco in z10 pt monitorizarea ovulatiei.
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
Bob_Pixel spune:
Si mie mi-au dat doctorii voie chiar dupa prima menstra. Acum sunt la a treia, inca astept minunea. Mi-am luat teste de ovulatie Oview, sper sa fie luna cu noroc de
!
maria_scu spune:
Mie mi-a spus sa astept trei luni de la chiuretaj , deci prin februarie sau sa treaca doua menstruatii.Desi cred ca voi incerca si luna aceasta ca nu cred eu eu ca voi ramane asa repede.Chiar daca exista mitul ca dupa chiuretaj ramai usor insarcinata.
baby_r7 spune:
Buna,
ma bucur sa va vad mai optimiste 

noi incercam sa avem al doilea bebelus si daca raman gravida sper sa ajung cu sarcina la termen, desi sincer imi e frica sa nu se intample ceva, am incredere ca daca ne e dat inca un copilas va fii totul bine.
maria ai dreptate, faza cu ramasul gravida mai repede dupa pierderea de sarcina nu e adevarata.
dar iti doresc sa ramai cat mai repede si sa fie totul bine.
va
pe toate, o sa vedeti ca va fi mai bine in timp!
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:
bab.jpg
iubita_tiana spune:
buna....candva....aici era locul meu...
am pierdut 3 sarcini,,,,din care una la 24 sapt, fat mort in burtica...
durerea....e mare...ff mare..intrebarile: de ce eu?de ce noi?dece al meu? le-am avut si eu...
doresc sa va fiu alaturi...acum.....sunt 3 ani de la pierderea primei sarcini.....in acesti ani in total am avut 5 sarcini...din care: 1 avort spontan 8 sapt...un avort 6 sapt si o nastere naturala fat mort la 24 sapt...siii.....2 cezariene...
am nascut in iunie 2009 si decembrie 2010...
de fiecare data o fetita...acum Tiana si micuta mea Sofia...sunt visul meu implinit....
aveti incredere....vine momentul...
laurraa spune:
La Multi Ani!
multa putere fetelor, la fel ca si tiana, am pierdut multe sarcini, ultima la 21 s, am plans,am condamnat pe Dzeu, m-a durut enorm de tare, insa in mai 2009 a aparut in viata noastra printesa Maya!
stiu ca e greu, dar nu deznadajduiti si rugati-va la Cel de Sus
va imbratisez
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
sufletistele spune:
LA MULTI ANI ! Multa sanatate, bucurii si cele doua II cat mai curand, fara probleme !

Sunt L5845 si va invit la capitol nou AICI!