Durerea unei pierderi de sarcini (81)
Raspunsuri - Pagina 16
antoemma spune:
Fetelor, va sugerez sa faceti si niste analize la endocrinolog. Unele dereglari ale funtiei tiroidei nu produc simptome dar pot produce avorturi repetate.
dia_tm spune:
Am primit si rezultatele celor n analize ... aparent nimic nu e in neregula; deci raman cauze necunoscute...
Cel putin asta lasa loc de sperante pentru viitor...desi momentan doar optimista nu ma simt in legatura cu acest subiect...
Diana - mami de
Adriana(n.14.02.2006)
brotacel83 spune:
este foarte greu sa treci printr-o sarcina oprita in evolutie.....si mai ales cand asta se repeta...dar trebuie sa aratam tuturor si mai ales noua ca suntem puternice.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie
kitzy spune:
Of, Doamne, parca tot mai multe persoane au mutatiile astea, oare ce se intampla?
Dar cu tratament adecvat totul va fi bine 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
13+
brotacel83 spune:
trebuie sa fie bine, desi eu momentan simt nevoia de o pauza....trebuie sa ma refac psihic si apoi sa o iau de la capat cu o alta sarcina si cu toate riscurile ei.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brotacel83 trebuie sa fie bine, desi eu momentan simt nevoia de o pauza....trebuie sa ma refac psihic si apoi sa o iau de la capat cu o alta sarcina si cu toate riscurile ei. mutatie MTHRF C677T heterozigot 2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie |
Va fi bine cu tratament,ai sa vezi.Neaparat sa facu Clexane,desi la mutatiile noastre unii nu recomanda...
Ca nu e responsabila de pierderea sarcinilor...Atunci de ce am pierdut 2 sarcini???Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
sdcristian spune:
nu credeam sa scriu aici vreodata
as avea 8 saptamani si 2 zile
ieri la eco sacul arata de 7 saptamani si emrionul de 6, inert si fara activitate cardiaca
mi s-a zis sa stau 7-10 zile si apoi sa repet eco, daca nu se modifica nimic sarcina e evident oprita in evolutie
singura sansa ar fi sa fie mai mica, din cauza unei posibile ovulatii tarzii. dar drul nu ne-a dat mari sperante, doar ca sacul arata ok, nu era striat sau cu semne de respingere. si cum am avu dereglare inainte de cm, si nici nu stiu data ovulatiei ca nu mi-am facut teste... eu sper
cat sa imi fac sperante? imi e si frica sa sper sa nu cad apoi din nou in disperare, dar cumva nu pot renunta la speranta asta fragila.
szivarvany spune:
Cris,
, pumnii stransi, speranta intotdeauna moare ultima si pana nu spune medicul ca exista un mic licar, trebuie sa credem.
Sper sa fiti bine 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alinushca spune:
cris, mai bine sa ai speranta pana in ultima clipa. asa nu te vei intreba mai tarziu daca ai facut tot ce se putea. la prima sarcina pierduta am mers pe mana doctorului (am fost la 2 diferiti), nu am mai asteptat sa vad ce se mai intampla inainte de chiuretaj (e adevarat ca trecusem de 10 saptamani), si o vreme am ramas cu intrebari daca oare am facut bine sau trebuia sa mai astept.
iti doresc multa putere sa treci peste clipele astea dureroase. dupa 2 sarcini pierdute am avut 2 sarcini reusite. numai Dumnezeu stie de ce, dar a fost bine pana la urma asa cum s-au intamplat lucrurile.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 27+