Cafea cu aroma de femei si bebelusi 108

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Mai Aida,uite,felicitari pentru "steaua din frunte",dar zau,neuronul meu nu pricepe multe...e legata de ce?
hai mai , o fi si greu. Tu de ce ai 3 stele rosiiiiii?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Aida, da' tu cand tre' sa nasti? Ce DPN a iesit la ultima ecografie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Wow,Frumos...la Paris...Si de ce te grabesti sa pleci?

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu inteleg ce vorbiti voi de "stele". Nu stiu, n-am prins faza si sunt pe langa subiect.

Iahim, eu nu ascund nimic, decat un sterilet bine montat si care-si face treaba (sper).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

Mai Aida,uite,felicitari pentru "steaua din frunte",dar zau,neuronul meu nu pricepe multe...e legata de ce?
hai mai , o fi si greu. Tu de ce ai 3 stele rosiiiiii?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Gata,o pricepui si pe asta!Mama ce desteapta sunt acuma!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Fetelor, eu nu inteleg ce vorbiti voi de "stele". Nu stiu, n-am prins faza si sunt pe langa subiect.

Iahim, eu nu ascund nimic, decat un sterilet bine montat si care-si face treaba (sper).

AI GRIJA SA NU PICE!

Mergi la inceput

Pai ma grabesc sa ajung acasa ca mi s-a acrit, deja sunt de vreo 10 zile plecata. Ajunge, ce-i prea mult e prea mult.
Da, e f. frumos, aseara am vazut orasul noaptea din Turnul Eiffel, superb. Dar deja am o febra musculara de ma dor picioarele si genunchii...

Deci numa' eu n-am priceput cu stelele? aiduta, mai pui de-o stea, ceva? Habar n-am la cate se schimba numarul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

la Paris , in colt de strazi
ciresele cresc in lazi
strugurii , afuzalii
cresc de-a dreptul in cutii
piersicile , nici n-ai crede
cresc ascunse in servete

ascultati-ma pe mine
merele cresc in vitrine
prunele cresc pe cantar
pepenii in galantar
fragile in mare graba
cresc de-a gata din taraba
si alunele sadea , cresc in barda sub tejghea

un plictiiiiiis , de zile maaaaaaari
nici albineeeee , nici bondariiiii
dar in schimb nimic de zic
pe-orce strada din Paris
orice caine cxat de mic
creste-n coada un covrig

sac

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

a FACUT ZECE MII...a MANCAT-O RAU DEGETELE!dE AIA ARE STEA IN FRUNTE!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

AI GRIJA SA NU PICE!

Tu nu cobesti, da? Ca daca cobesti...invoc eu toate vrajitoarele de la subiectul asta si-ti facem o vraja sa faci tu tripleti...

Mergi la inceput