Cafea cu aroma de femei si bebelusi 108

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Tot n-am inteles de ce nu e bine sa faci azi urari...Destupati-ma ,ca nu inteleg,asa mai pe intelesul meu!

Aida,Adina te citeste din umbra,crezi ca scapi?

Mergi la inceput

Adina,dar pe unde umblii mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

lasa ca pana luni nu mai e mult , dar sunteti niste invidioase nesuferite ca nu m-ati felicitat pentru steaua crescuta in frunte

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Aido, si care-i problema daca nasti cu sefu? Ia foarte bine sa vada si el cum e sa stea sa tremure pe holurile spitalului!

N-ati raspuns la faza cu alivencii. Numai eu simt mirosul? Hai, care a facut? Trimiteti si aici o tava, ca pe toata o mananc. Cred ca Wendy face cinste azi de ziua ei de nume. Nu zicem La Multi Ani dar o alivenca tot mancam.

Mergi la inceput

iahim e ca si cum ai sarbatori ca cineva a murit ca doar e inaltarea la ceruri (cand a murit) si noi sa spunem 'la multi ani' cum suna? azi am invatat si eu asta

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Mai Aida,uite,felicitari pentru "steaua din frunte",dar zau,neuronul meu nu pricepe multe...e legata de ce?

Mergi la inceput

pai sigur ca w a ragait pe aici cu aliveci si de aia miroase , dar nu vrea sa iti dea mah , ca e suparata pe tine

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

iahim e ca si cum ai sarbatori ca cineva a murit ca doar e inaltarea la ceruri (cand a murit) si noi sa spunem 'la multi ani' cum suna? azi am invatat si eu asta

Aida ... 34+
Poze cu noi

Gata,pricepui...Atunci tre' sa astept miezul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La Paris sunt acum, mai stau pana luni si gata. C'est fini la comedie.

Mai Aida, lasa pretextele lui Wendy cum ca nu s-ar felicita lumea azi. ba se felicita si asta de j de ani. Numa; eu am uitat s-o sun pe ex-soacra-mea s-o felicit si uite ca e prea tarziu acum, desi mai am 3 minute pana la ora 12...da' nu, lasa ca o s-o sun maine.

Mergi la inceput

Mai dar tare pofticioase mai sunteti,pe Aida o inteleg dar tu Adina,ne ascunzi ceva???

Mergi la inceput