M-am hotarat.........adoptie(64)
Raspunsuri - Pagina 11
maruta007 spune:
Gabi_ 99, ma bucur pentru tine . Ai vazut-o pe micutica? Sa ne povestesti despre intalnirea voastra ( cand simti tu ca poti ). Noi iti tinem pumnii sa fie asa cum va doriti voi. Doamne ajuta .
SoriLea, cred ca emotiile sunt mari. Aveti un puiut foarte foarte scump. Cred ca toata ziulica il pupaciti. Asa frumoase falcute are si puiuca mea, toata ziua o pa(u)pacesc dar si ea pe mine, cu dintisorii ei dragi. Te-au anuntat de la DPC in legatura cu termenul. Si noi suntem cu plasament dar nu stim daca s-a depus dosarul in instanta pt declararea adoptabilitatii. Cum pot afla oare, nu prea am priza la DPC ??
gabi_99 spune:
salutare fetelor! dragi mamici shi dragi aspirante! sa shtitzi ca m-am convins: totul se intimpla la vremea la care este sortit, cum trebuie sa se intimple....nu tre' fortzat nimic.... miine sintem kematzi la DPC sa luam atestatul...Doamne! va imbratzishez cu drag...abia ashtept sa pot vorbi liber...shi sa va dau detalii despre povestea vietzii noastre va tzuc!!!
gabi
SoriLea spune:
Multumesc Maruta, sa-ti traiasca puiuta si sa va bucurati o viata impreuna.
Maruta, nu stiu cum poti afla cand ai termen, eu am avocat care se ocupa de tot si ea ma informeaza, asa ca...nu te pot ajuta, imi pare rau.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
ioanaalice spune:
asi, felicitari! Cred ca te-ai linistit, in sfarsit, cu birocratia asta romaneasca. Sa-ti crasca copiii mari si fericiti, si voi pe langa ei si "sa-ti traiasca familia "!
gabi, bravo voua! sau bravo celor de la DPC ca s-au miscat asa de repede!
anca, iti trebuie nervi de otel. Poti sa le faci reclamatie (oare se poate?) sau sa te duci la TV sau in audienta la presedintele tribunalului, dar eu cred ca urmatoarea rectificare o sa fie ok.
Ieri a fost ziua lui Victor a lui Rozi. La multi ani Victor! La multi ani Rozi!
Si la multi ani si celor nascuti azi!
oanademunck spune:
Buna fetelor,
citesc de cateva zeci de minute posturile de aici si m-au emotionat foarte foarte mult!
Eu vin dupa 4 in vitro esuate ultimul si cel din urma saptamana trecuta si am hotarasem mai de mult ca in conditiile in care si a patra incercare esueaza sa adoptam un copil din Romania
. Am foarte multe intrebari si abia astept sa ajung in tzara sa pot vorbi cu cineva fatza in fatza depsre problema asta si sa pot depune actele....
Asadar suntem la inceputul unui drum lung la sfarsitul caruia speram sa ne astepte copilul nostru!
pupici
pupe
http://s256.photobucket.com/albums/hh172/oanatje/
sunnyday07 spune:
Sori, ce mare s-a facut baiatul tau, sa va traiasca!
Citat: |
Trimis la: - 24/08/2009 : 21:30:14 -------------------------------------------------------------------------------- Fetelor tineti-mi pumnii si rugati-va pt noi, joi 27 aug, avem termenul la tribunal. Mi-e asa frica, de cand am aflat bate inima ca nebuna, pe de-o parte ma bucur ca ne-a dat termen asa rpd, dar totodata am si-o teama, dar cand ma uit la Razvanelul meu, imi dau seama ca el merita tot efortul. |
N-ai de ce sa-ti fie teama, totul o sa fie bine, bucura-te ca se va termina mai repede, dar degeaba iti spunem noi ca tot vei avea emotii. Pe mine m-a intrebat doar daca "nu m-am razgandit si daca o mai vreau" , iar mie aproape ca imi pierise glasul. Dar mi-am revenit si am spus un DA hotarat!
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi_99 dadada...exact cum atzi citit...dar mi-i frica shi sa respir acum....s-ar parea ca vom avea o fetitza....nik mai mult deocamdata ....cind voi putea..voi zice mai multe...deocamdata vibrez.... gabi |
Gabi, felicitari si succes!
claudia72 spune:
Hello,
cititi si va minunati ce se intampla cu copii nou nascuti. Ganditi-va ce se intampla cu cei abandonati !!!! Noi am trecut prin asa ceva.
http://www.libertatea.ro/stire/bebelusi-sedati-la-maternitate-253532.html
Manuelita spune:
Buna dimineata dragele mele!
Mi-e dor de vremurile cand aveam timp sa scriu aici post-uri interminabile gandind savant si filozofic chestiuni legate de adoptie. Bine intr-un fel mi-e dor, ca sunt mult mai fericita acum :)
Astazi nu mai e timp, nu am reusit inca sa invat sa ma impart intre toate.
Felicitari noilor mamic si lui Asi pentru finalizare! Iar celor care inca asteapta: curaj, ca trece si merita asteptarea!
Noi vrem sa mergem in concediu in Turcia, dar fiind inca in perioada de incredintare avem nevoie de tot felul de hartii. Problema e ca nu e clar ce hartii si ne invartim intre directia de pasapoarte, DPC si primarie (plus vizita la Politia de frontiera, etc). Deci: a reusit cineva sa plece in concediu in afara tarii pe perioada incredintarii? Sau macar sa stie cu certitudine ce acte trebuiesc?
merci anticipat. Manuela