M-am hotarat.........adoptie(64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IT spune:

Gabita , emotionanta povestea voastra!
Asi , felicitari!

Bafta tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Teodora si Razvanel sunteti niste scumpici.Sa aduceti numai bucurii parintilor vostri minunati.Asi felicitari,sa fie intr-un ceas bun.Si eu cand am luat certificatul am plans pana acasa,citeam numele si prenumele si nu imi venea sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Anca nu esti singura si noua ne-au gresit de 2 ori numele.Zicea ca fetita va ramane cu numele parintilor adoptatori si treceau tot numele care il avea fetita inainte.Asa ca prosti sunt peste tot.Numai e mult si gata,terminati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

asi- la asha inima plina....vin shi io cu un strop de urari colea...sa fitzi iubitzi dragii mei!
ei...shi acu...sa va spun...sa nu va spun....cum sa nu va spun?
cred ca imi voi skimba shi io semnatura ...in curind....iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mi-i shi frica sa pun capul pe perna....sa nu care cumva sa cred ca am visat ...cred ca DD ne-a gasit implinirea...mi-i shi frica parca sa zic mai multe...dar cu sigurantza cind va fi ceva mai sigur...vetzi fi printre primele care afla....pot doar sa va zic ca e frumoasa......

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc mult fetelor.

Gabi ce spui tu acolo?

Anca musai sa mergi cu televizia peste ei...Doamne ce nesimtire

Simona si au am avut experiente cu primaria, cu certificatul de nastere.Asa m-am enervet ca o prosta vorbea aiurea ca mi-a venit sa sar la jugulara.Bine ca am rezolvat.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

dadada...exact cum atzi citit...dar mi-i frica shi sa respir acum....s-ar parea ca vom avea o fetitza....nik mai mult deocamdata ....cind voi putea..voi zice mai multe...deocamdata vibrez....

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce veste buna Gabi!!!!!Si ce bine s-a potrivit la mesajul 100

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Fetelor tineti-mi pumnii si rugati-va pt noi, joi 27 aug, avem termenul la tribunal. Mi-e asa frica, de cand am aflat bate inima ca nebuna, pe de-o parte ma bucur ca ne-a dat termen asa rpd, dar totodata am si-o teama, dar cand ma uit la Razvanelul meu, imi dau seama ca el merita tot efortul.

Va multumim pt aprecieri (ma refer la poze)

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

SoriLea- sa va ajute DD sa depashitzi cu bine toate etapele care urmeaza....
asi - este fantastic ce ni s-a intimplat de vineri pina acum...parca traiesc intr-o lume ...paralela...tocmai ce te intrebasem pe tine pe mess...cum e de fapt intilnirea cu copilu...shi in nici o ora....am primit telefon sa mergem sa vedem fetitza.....Doamne! inca mi se pare ca visez:)....

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Multumim Gabitza.

Sa fie intr-un ceas bun si la voi, DD sa va ajute
(ti-am trimis un PM, dar se pare ca nu l-ai citit)

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput