fara sot ,fara mama dar cu un copil
Nici nu stiu cum sa incep .........ne-am casatorit acum 3 ani dupa 10 ani de prietenie ,am nascut intre timp o fetita care acum are un an si 6 luni iar de 3 luni am descoperit ca ma inseala ,iar acum vrea sa divorteze mai grav este ca tatal meu a murit acum cativa ani iar ,mama ........a stat cu sora mea intr-un apartament pe care i l-a cedat ei iar dupa un an la vandut si a dus-o la azil ,iar eu acum sunt singura cu un copil ,si nu pot accepta ca cel pe care l-am iubit si il iubesc ,imi spune sa plec din casa lui ........(casa cumparata de mama lui in timpul casatoriei )saptamana trecuta a plecat la mare cu EA mintindu-ma ca merge in italia cu un prieten sa isi achizitoneze o masina ,sa intors dupa o sapt iar ieri a plecat iarasi si sa intors azi pentru cateva ore doar ,zilnic pleaca de acasa si vine dimineata sau nu vine deloc,nu il pot atinge,numai accepta nici un gest ,vrea doar sa divortam lucru pe care eu nu il vreau .nu pot divorta ......il iubesc ,nu pot pleca din casa pentru care am muncit si eu ,avem destule lucruri impreuna ,am fost in anglia cu el pentru 2 ani pe vas ca sa reusim ceva impreuna ,l-am mobilat si utilat ne-am facut o firma de transport care este prospera iar acum el administreaza toti banii ,si depind de el finaciar ,nu se implica deloc (emotional)in cresterea copilului ,ce pot face sa il readuc inapoi ?il iubesc enorma si totusi aseara mi-a cerut certificatul de casatorie pe care il am ascuns .unde sa plec cu un copil cand nu am pe nimeni ?ce mai pot face?vreau sa salvez aceasta casnicie ...............
Raspunsuri
Deus spune:
de salvat nu o mai poti salva! stiu ca vrei sa auzi o reteta minune, nu exista. Gata nu te mai iubeste si tu trebuie sa intelegi asta. Cat timp iti mai faci sperante aiurea ai sa suferi ca un caine. El ce spune unde sa mergi cu copilul lui? ce se intampla cu bunurile cumparate in comun?
Multa sanatate si intelepciune!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
bobocel_07 spune:
Cum poate sotul tau sa te dea afara cand stie ca nu ai unde sa te duci si mai ales ca aveti un copil impreuna?E strigator la cer sa iti dai copilul afara si sa nu te intereseze unde va sta si asta din cauza amantei.Imi pare rau ca treci prin asta,am o intrebare cu firma pe care o aveti ce se va intampla?Multa sanatate si putere sa treci peste toate.
alexia_07
Rufus spune:
Cred ca esti intr-o situatie mult prea proasta, ca sa-ti pese de dragostea ta...din pacate, te poti trezi pe drumuri, cu copil si, pana ce vreo instanta va stabili ce-i si al tau din casa sau firma, riscati sa muriti de foame.
De aceea, as zice ca trebuie sa te calmezi, sa nu te poticnesti in salvarea casniciei (care se poate realiza, cine stie cum), ci sa treci la negocieri directe, ca sa stii sigur cu ce te alegi dupa divort. In felul asta, il linistesti pe om, ii oferi o perspectiva, si iti vezi de interes. Timpul trece, lucrurile se mai schimba, amantele mai dispar...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Deus spune:
are dreptate Rufus, sa te concentrezi doar pe ce faci dupa ce pleci de la el cu copilul si ce primesti de la el nu pe salvarea casniciei!
Spui ca-l iubesti? Ce iubesti la el: barbatia cu care-si arunca copilul afara din casa fara sa-i pese? Inalta tinuta morala de care da dovada?
Respectul pe care ti-l arata?
Of mai femeie...trezeste-te si vezi de viata ta si a copilul asta ca altfel tu si el o sa suferiti cel mai tare.
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
angi81 spune:
imi spune sa las copilul la mama lui ,care de fapt a fost creierul la tot ce se inampla,la fel si fratele sotului a divorta tot la indemnul ei ,ii vrea liberi si langa ea,apartamentul nostru este langa al ei ,pe acelasi palier ,iar ea accentueaza discutiile si il incurajeaza sa divortam.
Astazi sper sa se intoarca acasa mai devreme si sa vb ,dar acum ea este in concediu si sunt mereu impreuna,vine doar sa se schimbe si pleaca cu ea.Sora mea sa oferit sa ma ajute cu divortul ea nu a acceptat de la inceput sa ma casatoresc cu el,si imi ofera suportul pentru un avocat si vrea sa faca tot posibilul sa obtin ceva din casa (dar v-am scris mai sus cum stau lucrurile de ce a fost in stare cu mama noastra probabil ca urmareste si ea un castig din asta)eu voi incepe serviciul de maine si fata va sta cu mama lui ,numai pot ramane acasa pentru ca neavand niciun venit imi este teama ca pot pierde fata in instanta ,neavand casa,imi este f greu dar trebuie sa merg la servici ,imi este teama ca va incerca sa indeparteze copilul de mine ,ca o va aduce in casa cat timp voi fii plecata ....si cu toate astea trebuie sa avem o discutie serioasa referitor la bunurile noastre comune.
va multumesc pentru suport
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angi81 imi spune sa las copilul la mama lui ,care de fapt a fost creierul la tot ce se inampla,la fel si fratele sotului a divorta tot la indemnul ei ,ii vrea liberi si langa ea,apartamentul nostru este langa al ei ,pe acelasi palier ,iar ea accentueaza discutiile si il incurajeaza sa divortam. Astazi sper sa se intoarca acasa mai devreme si sa vb ,dar acum ea este in concediu si sunt mereu impreuna,vine doar sa se schimbe si pleaca cu ea.Sora mea sa oferit sa ma ajute cu divortul ea nu a acceptat de la inceput sa ma casatoresc cu el,si imi ofera suportul pentru un avocat si vrea sa faca tot posibilul sa obtin ceva din casa (dar v-am scris mai sus cum stau lucrurile de ce a fost in stare cu mama noastra probabil ca urmareste si ea un castig din asta)eu voi incepe serviciul de maine si fata va sta cu mama lui ,numai pot ramane acasa pentru ca neavand niciun venit imi este teama ca pot pierde fata in instanta ,neavand casa,imi este f greu dar trebuie sa merg la servici ,imi este teama ca va incerca sa indeparteze copilul de mine ,ca o va aduce in casa cat timp voi fii plecata ....si cu toate astea trebuie sa avem o discutie serioasa referitor la bunurile noastre comune. va multumesc pentru suport |
cum sa lasi copilul la mama lui, adica in timpul zilei sau de tot?
incearca sa duci copilul la cresa sau gradinita, oricum e mai bine decit cu o bunica pusa pe distrus casnicii. si in nici-un caz sa nu pleci singura sa lasi copilul cu ei. n-ai s-o mai vezi inapoi, crede-ma, am un exemplu in familie.
stai de vorba cu el, spune-i ok, divortam, plec de aici, hai sa impartim, ce iei tu, ce iau eu. Eu iau copilul. Tu ce vrei, canapeaua sau veceul? s-ar putea ca realitatea cu luatul copilului sa il loveasca rau.
oricum, eu nu stiu ce naiba vrei sa salvezi din casnicia asta. Daca te insela la 25 de ani de casnicie mai intelegeam. Dar la 3 ani, ma scuzi. Mai bine lipsa de asemenea barbat.
nicopuscasu spune:
Mai, nu o mai incurajati sa plece de acasa, unde sa se duca cu copilul mic, sa doarma in gara? Nu auziti ca NU are pe nimeni? Mama nu, tata nu, o sora bezmetica si aia.
Lucrurile trebuie facute cu calm, gandite bine, mai ales ca este un copil mic la mijloc.
Cand esti adult, singur, poti sa faci ce vrei cu destinul tau, dar cu un copil taras dupa tine, nu. Tb sa te gandesti ca acel copil va creste fara tata de aici incolo.
Mai sunt barbati care inseala, nu este singurul.
Poate dupa ceva timp, se intoarce tot acasa.
Draga Angi, gandeste-te daca TU crezi ca ti-e mai bine sa pleci, si unde sa pleci, ce se intampla cu fetita ta, cu voi.
Casa nu o puteti imparti e clar.
Chiar daca impartiti masina de spalat sau canapeaua, nu-i nici o fericire.
Firma, daca el o administreaza si tu nu stii nimic de ea, poti sa-ti iei gandul o poate instraina pana la divort maica-sii de ex.
Cel mai bine stai de vorba, cu calm, intreba-l daca alege intre tine si bb sau cealalta femeie.
Poate sa fie o aventura si chiar daca ti-e greu, poate vei putea trece peste.
Daca vrea divortul, poti sa ascunzi tu cat vrei certif de casatorie, ala se scoate duplicat in 10 min de la Starea Civila, eu asa am procedat.
Intraeba-l ce motive de divort are si daca crede ca fetita merita aceste lucruri.
Intoarce foaia si zi ca accepti divortul, vezi ce se intampla, poate se razgandeste.
Daca o sa fii de acord cel putin teoretic, exista sansa sa se razgandeasca el.
Acum probabil de nervi si la ambitie face asa.
E greu sa dai sfaturi bune in situatia asta, si zau ca nici eu nu stiu cum as proceda.
Poate pt un timp, daca nu te maltratteaza fizic, e bine sa stai acolo in casa.
Copilul la cresa, nu la soacra, cu toate ca e prea mic sa fie influentat,
Sincer, mi-e mila ca ai ajuns aici. Fii tare si vezi ce se poate rezolva cu calm. Incearca sa nu-i zici nimic de ma-sa ca se ataca si mai rau.
babyblue spune:
rufus ti-a dat un sfat f bun.
accepta situatia cu divortul. si incepi negocierile cu el.
da-i certificatul de casatorie si nu te mai opune. dc vrea sa divorteze, oricum va divorta. declara certificatul nul si face rost de altul, e doar o amanare morbida.
negociaza cu el, cu calm, situatia ta si a copilului, din pct de vedere financiar, precum si ce locatie propune el pt tine si pt copil, dupa divort.
dar accepta divortul.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
violeta69 spune:
in veci,da'in veci nu se va intoarce la tine amorezat cum e acum,in situatia asta....cine stie? poate mai tarziu daca tovarasa ii va face niste figuri!
acum sa mai plangi pe langa el nu faci decat sa-l enervezi cu lacrimile si suferinta ta...cum nu pricepi ca el e amorezat?!si ce-i mai important pe lumea asta decat iubirea?!
vii tu cu copilul tau(ca el il lasa la mama) sa-i tai dreptul la fericire?!
solutie salvatoare nu exista....nimeni nu stie exact ....
doar sa te intorci la munca (cum am vazut ca si faci),eventual lasi copilul la mama lui dar numai provizoriu pana gasesti cresa ...
apoi dupa ce negociezi ce impartiti din casa(eu stiu?poate are ceva suflet si va lasa pe voi acolo,dar sincer ma indoiesc )cauti sa -ti gasesti ceva cu chirie,o garsoniera,o camera,nu stiu....
in strada nu poti sta,clar,mama nu ai ,casa nu ai...dar solutia nu e sa rabzi...chiar daca tu-ti imaginezi ca-l iubesti!
asta nu e iubire, e teama de necunoscut....e socul!!!
nu mai poti iubi un om care-ti face ce-ti face (si multe iti va mai face,asa cum e el acum...amorezat)....
dar asta o sa intelegi mult mai tarziu(ca nu iubire se cheama ce simti tu acum),sper ca nu prea tarziu....pt ca acum nu ai timp de lacrimi si framantari ,ci de multa luciditate...
cauta ajutorul prietenilor,surorii tale,spune ce te doare si cauta sa lupti....lasa naibii iubirea,ca aia o gasesti si pe urma(daca mai exista la el,daca nu la altul)lupta pt copilul tau si pt tine...
te pierzi in "amanunte" si nu e bine ...
nimic nu e imposibil in viata asta daca exista speranta,vointa,putere!
Dumnezeu sa te aiba in grija!
noi suntem aici
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
angi81 spune:
sa duc copilul la mama lui cat sunt la servici voi lucra in ture ,nici nu vrea sa auda de cresa am discutat de asta,spune ca este si copilul lui si are dreptul sa isi expuna parerea ,considera ca cel mai bine ii este langa bunica cat timp sunt la servici ,iar dupa divort el crede ca ii va fii incredintat copilul avand un domiciliu stabil si un venit este convins ca voi pierde tot si ma va arunca in strada ,nu ii pasa deloc de viata mea de dupa,iar copilul spune ca mi-l da doar daca fac rost de casa si ii voi oferi un trai decent (stie ca este imposibil de realizat momentan )locuinta e posibil sa obtin mai mult ca sigur de la primarie ,primarul mi-a fost profesor si imi cunoaste situatia familiala ,si sunt multe mansarde libere in zona in care locuiesc care se dau spre inchiriere celor cu posibilitati precare ,sper la o garsoniera macar.....dar sora mea imi spune ca voi obtine din apartamentul lui cel putin o camera,credeti ca este posibil?de putin timp vine acasa si ii face fetitei poze sunt convinsa ca EA il pune ,si il incurajeaza sa imi ia copilul definitiv,lucrul cel mai de pret ce il am , la care nu voi renunta niciodata.